If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук най-вероятно се върви към преобразуване на Булгартабак или ликвидация. А стигне ли се до там, ликвидационният дял изобщо няма да е малък.
Имам акции, но не препоръчвам на никой да купува!
Явно пак си извън равновесие;- нямам и отдавна не съм имал,но споделям чужди болки, а и накрая кажи едно "мерси" за помощта... да си изуеш краката от "бетона"!
пп.- заприличваш на мисирока на мисирката, кога пачнеш да танцуваш -олекнал
много навътре ли влезна?
сори
просто използвах последния пост като цитат за да кажа това което 100 съм писал тук ................ не те следя какво купуваш и не ме интересува...
успелия млад мъж показа как може с изменение на закона да постави на колене едно предприятие (гагарин) и после да го купи
успелия млад мъж показа как може да фалира една банка и след това да я ограби
ти сега със "социалната приватизация" на БТХ ли си мислеше, че успелия млад мъж няма да се справи?!?!?!?
.............. аз изобщо не се съмнявах ............. писах ви тук, но вие вярвахте на мис_ирката и купувахте ли, купувахте...
не е препоръка
Явно пак си извън равновесие;- нямам и отдавна не съм имал,но споделям чужди болки, а и накрая кажи едно "мерси" за помощта... да си изуеш краката от "бетона"!
пп.- заприличваш на мисирока на мисирката, кога пачнеш да танцуваш -олекнал
Хората които направиха "социалната приватизация" направиха и необходимите закони и поправки в тях с времето на "надзора"! Нито ЕЗ, нито ЕЦБ, нищо не е в състояние да ги спре и върне заграбеното и изпраното от тях;- Амин!
успелия млад мъж показа как може с изменение на закона да постави на колене едно предприятие (гагарин) и после да го купи
успелия млад мъж показа как може да фалира една банка и след това да я ограби
ти сега със "социалната приватизация" на БТХ ли си мислеше, че успелия млад мъж няма да се справи?!?!?!?
.............. аз изобщо не се съмнявах ............. писах ви тук, но вие вярвахте на мис_ирката и купувахте ли, купувахте...
Хората които направиха "социалната приватизация" направиха и необходимите закони и поправки в тях с времето на "надзора"! Нито ЕЗ, нито ЕЦБ, нищо не е в състояние да ги спре и върне заграбеното и изпраното от тях;- Амин!
Е,и....това се очакваше и затова предположих липсата на дивидент преди няколко месеца... .....
Играта имаше два изхода....
почнаха по първия но нещо не стана играта........
Продажба на Блабт и ликвидация на БТХ и окрупняване на БлаБТ , източване чрез него и съществуване на БТХ чрез постепенно придобиване на дълговете му от арабските му приятелчета.....
В момента оценката на мажоритарния пакет е 50-60 милиона лева.....НалЕ....
Толкова са парите в броЙ.....
Не е препоръка.....
10 милиона тона си е внушително количество. Жалко че е суровина, а не продукция. Интересно е кой ще ги изкупува и изнася. Да не възстановят някоя държавна схема, че Китай с държави се договаря да има кой да държи отговорен.
П.п. Тези 10 милиона тона да не са някаква грешка, защото е изключително голям обем. По спомен, върховото ни производство беше над 100 хил. тона през 80-те, Да не ровя статистиката, но май са 10 хил. тона, тоест 10 млн. килограма.
Коментар