Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Има проблем парите са малко и не ще да дели с дребните но щи дели с арабите скоро а те не се шегуватПървоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Когато едно дружество потъне с 85 % за 4 г би трябвало поне червенана лампичка да светне.Има си проблем и вероятно е свързан със Шишко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениегледам, че някои си пожелават на 6 лв. да осредняват ........ внимавайте какво си пожелавате!!! ............ тук и на стотинки мис_ирката ще осреднява както го прави при крема, патките, оцк, бакб, петрол, ктб и къде ли още не
мис_ирка с мис_ирката ти "умна" ......... все си отгоре и отдолу и все кочана в теб остава ........ колкото по-надолу отива цената - толкова по-голям става кочана...
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Рибка ли ти се е прияло.....върви с лимонче а не с тутун....
Коментар
-
гледам, че някои си пожелават на 6 лв. да осредняват ........ внимавайте какво си пожелавате!!! ............ тук и на стотинки мис_ирката ще осреднява както го прави при крема, патките, оцк, бакб, петрол, ктб и къде ли още не
мис_ирка с мис_ирката ти "умна" ......... все си отгоре и отдолу и все кочана в теб остава ........ колкото по-надолу отива цената - толкова по-голям става кочана...
не е препоръка
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Направо избиваш рибата
Коментар
-
Така ли ,щом така смяташ , винаги съм вярвал на борсата и поръчките сложени там.....
2500 продадава срещу 15К купува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Нещо бъркаш фундаментално - предлагането е по - голямо от търсенето!! Затова спада цената..
2500 продадава срещу 15К купува...
Коментар
-
С някой нормален форумец бих написал ,че Предлагането на акции в БТХ е толкова ниско заради липсващия свободен обем а като се има ниската цена ,която е с рекорт от 10 години , става още по малко....
Хайде до следващия отчет.....
- 1 like
Коментар
-
С някой нормален форумец бих написал ,че Предлагането на акции в БТХ е толкова ниско заради липсващия свободен обем а като се има ниската цена ,която е с рекорт от 10 години , става още по малко....
Тук единственото неизвестно е пакета в Корп....
Ама с проблемни и арогантни форумци....разговора приключва с....
Знаеш какво е казал Стоичков....
Винаги съм се Учудвал как простотията върви във форума и се размножава ,става заразна чак.... .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Мече_Цвети защо не вземеш да се регистрираш маркет-мейкър по позицията, ти явно и сега действаш в това си качество, а и вече си акумулирал голям пакет, така че ще можеш без проблем да удовлетворяваш искания за котировки! За удоволствието да те видя регистриран маркет-мейкър на Булгартабак, покривам 50% от загубите, които ще превеждам по твоята сметка след предоставен месечен отчет за сделките!
Тук единственото неизвестно е пакета в Корп....
Ама с проблемни и арогантни форумци....разговора приключва с....
Знаеш какво е казал Стоичков....
Винаги съм се Учудвал как простотията върви във форума и се размножава ,става заразна чак.... .....
Коментар
-
Нищо не съм решил ,просто смятам че с разни шутове и лАзачи ,първо на Малкия Мук после на Елана ,не си струва да се мърся....
Аз винаги съм бил и отгоре и отдолу на поръчките за дадена акция , така че продължаваш с близането на банана....
Сега имам продажба на няколкодесетки броя над 15 ,5 това някой интересува ли го ...а тебе и още нещо за твоя интерес и поръчка за над 50 бр около 13 лв....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
тази поръчка на демото ли си я пуснал, че в момента на пазара търсенето на 13-13,2 е за 40 акции?
П.П. Даже нямаш и платформа ами ползваш инвестора.с 15 м закъснение..смешник
Интересно виждал ли си клонинг на смешник.....Last edited by Монти; 27.06.2018, 12:59.
Коментар
-
...а тебе и още нещо за твоя интерес и поръчка за над 50 бр около 13 лв....
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар