If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледам, че някои си пожелават на 6 лв. да осредняват ........ внимавайте какво си пожелавате!!! ............ тук и на стотинки мис_ирката ще осреднява както го прави при крема, патките, оцк, бакб, петрол, ктб и къде ли още не
мис_ирка с мис_ирката ти "умна" ......... все си отгоре и отдолу и все кочана в теб остава ........ колкото по-надолу отива цената - толкова по-голям става кочана...
не е препоръка
Каръков,10 години обясняваш как купуваш ефтино хим а другата седмицо си продал
гледам, че някои си пожелават на 6 лв. да осредняват ........ внимавайте какво си пожелавате!!! ............ тук и на стотинки мис_ирката ще осреднява както го прави при крема, патките, оцк, бакб, петрол, ктб и къде ли още не
мис_ирка с мис_ирката ти "умна" ......... все си отгоре и отдолу и все кочана в теб остава ........ колкото по-надолу отива цената - толкова по-голям става кочана...
С някой нормален форумец бих написал ,че Предлагането на акции в БТХ е толкова ниско заради липсващия свободен обем а като се има ниската цена ,която е с рекорт от 10 години , става още по малко....
Хайде до следващия отчет.....
Нещо бъркаш фундаментално - предлагането е по - голямо от търсенето!! Затова спада цената..
С някой нормален форумец бих написал ,че Предлагането на акции в БТХ е толкова ниско заради липсващия свободен обем а като се има ниската цена ,която е с рекорт от 10 години , става още по малко....
Тук единственото неизвестно е пакета в Корп....
Ама с проблемни и арогантни форумци....разговора приключва с....
Знаеш какво е казал Стоичков....
Винаги съм се Учудвал как простотията върви във форума и се размножава ,става заразна чак.... .....
Да прави си, че няма да можеш да осигуриш ликвидност, то синдиците на КОРП, като решат да продават и като ти се обадят за котировка и какво ще им върнеш - 30 акции на 12,5 и да ги отърваваш от пакета им!
Мече_Цвети защо не вземеш да се регистрираш маркет-мейкър по позицията, ти явно и сега действаш в това си качество, а и вече си акумулирал голям пакет, така че ще можеш без проблем да удовлетворяваш искания за котировки! За удоволствието да те видя регистриран маркет-мейкър на Булгартабак, покривам 50% от загубите, които ще превеждам по твоята сметка след предоставен месечен отчет за сделките!
Тук единственото неизвестно е пакета в Корп....
Ама с проблемни и арогантни форумци....разговора приключва с....
Знаеш какво е казал Стоичков....
Винаги съм се Учудвал как простотията върви във форума и се размножава ,става заразна чак.... .....
Нищо не съм решил ,просто смятам че с разни шутове и лАзачи ,първо на Малкия Мук после на Елана ,не си струва да се мърся....
Аз винаги съм бил и отгоре и отдолу на поръчките за дадена акция , така че продължаваш с близането на банана....
Сега имам продажба на няколкодесетки броя над 15 ,5 това някой интересува ли го ...а тебе и още нещо за твоя интерес и поръчка за над 50 бр около 13 лв....
Мече_Цвети защо не вземеш да се регистрираш маркет-мейкър по позицията, ти явно и сега действаш в това си качество, а и вече си акумулирал голям пакет, така че ще можеш без проблем да удовлетворяваш искания за котировки! За удоволствието да те видя регистриран маркет-мейкър на Булгартабак, покривам 50% от загубите, които ще превеждам по твоята сметка след предоставен месечен отчет за сделките!
Коментар