Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
да, така казваше и на 40 лв., след това казваше че продължава да купува на 25, но миналата седмица реши че е продал на 40 и сега започнал да купува на 12.50.
Аз винаги съм бил и отгоре и отдолу на поръчките за дадена акция , така че продължаваш с близането на банана....
Сега имам продажба на няколкодесетки броя над 15 ,5 това някой интересува ли го ...а тебе и още нещо за твоя интерес и поръчка за над 50 бр около 13 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнениеА МОНТИ дали гледа мача. Казваше, че от 25лв. е започнал да купува. Винаги с интерес чета неговите мнения...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнениеНяма ли кой да разпродаде до 6 лв, че да можем да си усредним едно хубаво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Скоро и пени няма да струва като гледам шиши с каква скорост я изпразва от съдържание ! Единственото ценно може би ще остане името БулгартабакNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И от чистите акции се печели, викат му дед кет баунс, а и си наясно със стратегията за пени стокс, нали? Макар че тук е рано да се говори за пени стокс. Имам сантименти към акцията, които не ми попречиха да изляза на минимален плюс. И все пак имам сантименти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук се върви към чиста акцияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
Е... Това ще трябва да е VERY STRONG BUY SIGNAL?!? Яко, а? Ха-ха-ха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
0.3
- 1 like
Коментар
Коментар