IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

да, така казваше и на 40 лв., след това казваше че продължава да купува на 25, но миналата седмица реши че е продал на 40 и сега започнал да купува на 12.50.
    Нищо не съм решил ,просто смятам че с разни шутове и лАзачи ,първо на Малкия Мук после на Елана ,не си струва да се мърся....
    Аз винаги съм бил и отгоре и отдолу на поръчките за дадена акция , така че продължаваш с близането на банана....
    Сега имам продажба на няколкодесетки броя над 15 ,5 това някой интересува ли го ...а тебе и още нещо за твоя интерес и поръчка за над 50 бр около 13 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
      А МОНТИ дали гледа мача. Казваше, че от 25лв. е започнал да купува. Винаги с интерес чета неговите мнения...
      да, така казваше и на 40 лв., след това казваше че продължава да купува на 25, но миналата седмица реши че е продал на 40 и сега започнал да купува на 12.50.

Коментар

• и тази и още много други, а колко отписаха от борсата ?! нищо чудно че търговията е толкова замряла, то ако така продължава и аз едва ли ще си влагам парите тук още дълго. Нека да видим дали ще се покачи Градуса когато ги пуснат, ако ли не края не е далеч...

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
          Няма ли кой да разпродаде до 6 лв, че да можем да си усредним едно хубаво
          Да не усреднявате на 0 накрая само... Съсипаха хубавата компания...

Коментар

• Няма ли кой да разпродаде до 6 лв, че да можем да си усредним едно хубаво

Коментар

• А МОНТИ дали гледа мача. Казваше, че от 25лв. е започнал да купува. Винаги с интерес чета неговите мнения...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Скоро и пени няма да струва като гледам шиши с каква скорост я изпразва от съдържание ! Единственото ценно може би ще остане името Булгартабак
                Гледаме мача в прекия и преносния смисъл, даже и уиски съм си сипал, че ме боли гърлото и го лекувам
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И от чистите акции се печели, викат му дед кет баунс, а и си наясно със стратегията за пени стокс, нали? Макар че тук е рано да се говори за пени стокс. Имам сантименти към акцията, които не ми попречиха да изляза на минимален плюс. И все пак имам сантименти
                  Скоро и пени няма да струва като гледам шиши с каква скорост я изпразва от съдържание ! Единственото ценно може би ще остане името Булгартабак

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Тук се върви към чиста акция
                    И от чистите акции се печели, викат му дед кет баунс, а и си наясно със стратегията за пени стокс, нали? Макар че тук е рано да се говори за пени стокс. Имам сантименти към акцията, които не ми попречиха да изляза на минимален плюс. И все пак имам сантименти
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тук се върви към чиста акция

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

Е... Това ще трябва да е VERY STRONG BUY SIGNAL?!? Яко, а? Ха-ха-ха...
                        Да, виж как се обира всичко около 13-13,2

Коментар

0.3
                          Е... Това ще трябва да е VERY STRONG BUY SIGNAL?!? Яко, а? Ха-ха-ха...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                            А колко стана пък тук П / Е - то?!?
                            0.3

Коментар

• А колко стана пък тук П / Е - то?!?

Коментар

за моментното състояние на компанията, ниска цена няма, всяка цена е висока за инвестиране!
                                +++ 111111...

Коментар

Working...
                                X