Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ясно, не схванах първоначално!
То тук интересното е кога синдиците на КТБ ще тръгнат да продават, но като гледам, ной-вероятно ще е на 2 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
Това е по-скоро риторичен въпрос... Не, че очаквам някой да го прави... Казусът е интересен...
То тук интересното е кога синдиците на КТБ ще тръгнат да продават, но като гледам, ной-вероятно ще е на 2 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
че защо някой би подкрепял цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеГоляма пързалка стана тук... Не знам до къде ще отиде... Изглежда и никой не подкрепя цената, въпреки по-едрите поръчки "купува" тук и там, които се удовлетворяват и... продължава надолу...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ми той маминия златен е напълно невидим за съд, прокуратура, Бай Хой и всички останали по веригата !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеОще ли се търгува на БФБ? Никога не съм имал интерес към тази хартия, но от любопитство надникнах коментарите ви.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза всеки , които си мисли че Шиши е станал милионер, защото е много умен и честен - нека види как се управлява БТХ
по сходен начин се управляват всички фирми купени с кредити от едни добри банки и с пари по държавни поръчки
в един хубав момент ще се окаже, че държавата ни е на глинени крака точно поради този стил на 'управление'
нямам акции, но хвърлям по едно око.
Коментар
-
за всеки , които си мисли че Шиши е станал милионер, защото е много умен и честен - нека види как се управлява БТХ
по сходен начин се управляват всички фирми купени с кредити от едни добри банки и с пари по държавни поръчки
в един хубав момент ще се окаже, че държавата ни е на глинени крака точно поради този стил на 'управление'
нямам акции, но хвърлям по едно око.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНАмери се -.........
-"Булгартабак-холдинг АД-София публикува Годишен консолидиран отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа към 31-12-2017г."
-Дънцето е остъргано
А как да заделят и за дивидент момчетата, като си имат сериозни разходи -
-Разходи по прекратяване на търговски договори - 25 млн.!!!
-Загуба от продажба на вземания - 41 млн !!!
-Разходи за външни услуги - 67 млн!!!
-Обезценка на машини, съоръжения, стоки - 30 млн!!!
....
Last edited by abc; 21.06.2018, 10:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
трябваше да го напишат директно " Печалбата на дружеството за 2017г - да остане неразпределена в левия джоб на Шиши...."
Директно в джоба си я разпределя
Коментар
Коментар