Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
И аз ще купувам на едноцифрено, а може да заведа и иск срещу КФН за бездействие. Тук безчинствата не спират. Или ще престана да търгувам изобщо на БфБ достатъчно пари изгубих заради бездействието на институциите и нагъл и измамен мениджмънт. Има толкова много борси по света където човек може да влага спестяванията си!
Не е препоръка, а констатация
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
не и тази година , не съм в час вече , но нещо ми се губи един отчет.....на холдинга...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И ти си в правото си, но честно казано, ако слезе на едноцифрено число, аз ще си взема - рискът тук си струва в пъти повече отколкото при една евана, например, която се креши смо на верата в ЕверестаПървоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, тук има ли надежда за дивидент..
не и тази година , не съм в час вече , но нещо ми се губи един отчет.....на холдинга...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, тук има ли надежда за дивидент..
Трябва да е не по малък от 35,55/акц.- красив и маркоФ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
На мен и 1 лв. ми е скъпо тук. Мажоритаря и да ги подарява акциите, пак ще бягам далеч...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво става тук, бре - 15 кинта. Малиии, ама ако слезе на едноцифрено, ще си купя, бал съм го И Гага-та са я подпукали - явно има някакво инфо ли, що ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
И при двете компании вече не е нужно инфо, за да се обезценяват!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво става тук, бре - 15 кинта. Малиии, ама ако слезе на едноцифрено, ще си купя, бал съм го И Гага-та са я подпукали - явно има някакво инфо ли, що ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеМонти как е братчет???
Малко, но от сърце...
Аз лично не мога да разбера твоят мазохизъм?
Писах че дивидент в БТХ се дава през година и тази пропускаме ,цената на сделки с пакети е много повече от 17 лв ,колкото върви цената на пода ....
Не е препоръка...
Кое не разбра..?
Коментар
Коментар