IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Не предлагат дивидент..
    http://x3news.com/download/?id=393610
    трябваше да го напишат директно " Печалбата на дружеството за 2017г - да остане неразпределена в левия джоб на Шиши...."
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И аз ще купувам на едноцифрено, а може да заведа и иск срещу КФН за бездействие. Тук безчинствата не спират. Или ще престана да търгувам изобщо на БфБ достатъчно пари изгубих заради бездействието на институциите и нагъл и измамен мениджмънт. Има толкова много борси по света където човек може да влага спестяванията си!
      Не е препоръка, а констатация

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

не и тази година , не съм в час вече , но нещо ми се губи един отчет.....на холдинга...?
        Това, че се губи цял отчет не е добро. Показва отношение към съдружниците. Иначе всеки, който искаше да продаде можеше да го направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И ти си в правото си, но честно казано, ако слезе на едноцифрено число, аз ще си взема - рискът тук си струва в пъти повече отколкото при една евана, например, която се креши смо на верата в Евереста
          Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Монти, тук има ли надежда за дивидент..

не и тази година , не съм в час вече , но нещо ми се губи един отчет.....на холдинга...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Монти, тук има ли надежда за дивидент..

Трябва да е не по малък от 35,55/акц.- красив и маркоФ !

Коментар

• Монти, тук има ли надежда за дивидент..

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

На мен и 1 лв. ми е скъпо тук. Мажоритаря и да ги подарява акциите, пак ще бягам далеч...
                И ти си в правото си, но честно казано, ако слезе на едноцифрено число, аз ще си взема - рискът тук си струва в пъти повече отколкото при една евана, например, която се креши смо на верата в Евереста
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кво става тук, бре - 15 кинта. Малиии, ама ако слезе на едноцифрено, ще си купя, бал съм го И Гага-та са я подпукали - явно има някакво инфо ли, що ли?
                  На мен и 1 лв. ми е скъпо тук. Мажоритаря и да ги подарява акциите, пак ще бягам далеч...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

И при двете компании вече не е нужно инфо, за да се обезценяват!
                    бе то така е за цялата борса, изключая Хим и Мумифицираната фарма, та затова си питам дали някой не е подочул нещо.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кво става тук, бре - 15 кинта. Малиии, ама ако слезе на едноцифрено, ще си купя, бал съм го И Гага-та са я подпукали - явно има някакво инфо ли, що ли?
                      И при двете компании вече не е нужно инфо, за да се обезценяват!

Коментар

• Кво става тук, бре - 15 кинта. Малиии, ама ако слезе на едноцифрено, ще си купя, бал съм го И Гага-та са я подпукали - явно има някакво инфо ли, що ли?

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/kompan...ite_si_cigari/ Добре че за сега са доста скъпи

Коментар

• Ми той маминия златен е напълно невидим за съд, прокуратура, Бай Хой и всички останали по веригата !

Коментар

• Прокуратура не е забелязала над 100 мейла, списък с компании и вътрешни справки за стотици милиони, свързани с Делян Пеевски

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                                Монти как е братчет???
                                Малко, но от сърце...
                                Аз лично не мога да разбера твоят мазохизъм?
                                Аз пък не разбрах от твоя пост ,какво ти не разбра в моя....
                                Писах че дивидент в БТХ се дава през година и тази пропускаме ,цената на сделки с пакети е много повече от 17 лв ,колкото върви цената на пода ....
                                Не е препоръка...
                                Кое не разбра..?

Коментар

Working...
                                X