If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
взех още малко....и съм там .... и на 10 и нещо пак....
Не съм като един тон кибици който правят графики и анкети и нема кой да купи или продаде нещо за пет лева ....
От НГ имам над 15 сделки тук и на ДАХ....
Успех, Монти - уважавам хората, които си държат на думата. Дано си сметнал рисковете и излезеш на стабилен плюс!
Тази акция и дъщерните ме издърпаха от кризата през 2008 ,че и държа лоялност.....
Успех и на теб в ХИМ и ЕРП -то ...една бутилка е нищо в сравнение с вложените от теб средства....
взех още малко....и съм там .... и на 10 и нещо пак....
Не съм като един тон кибици който правят графики и анкети и нема кой да купи или продаде нещо за пет лева ....
От НГ имам над 15 сделки тук и на ДАХ....
Хм..Работниците не знаели "Лично ние не го очаквахме, работниците, защото се работеше много усилено. До Нова година специално беше много силна работата, сега в един момент се оказва, че няма работа. Спираме и това е".
много неверни неща в статията ......... как да вярвам, че ще има проверка ........... пък и какво като има проверка? ........ най-много Дебелян да смени от шефа до служителите всички в "Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол"
Знаеш по каква причина купувах тук и знаеш по каква причина продадох Някак си не ми се струва правилно да "чета" млечния пазар и пазара на черна и бяла техника, когато следя акциите на тютюнева компания БТХ в момента ми е екзотика и го "следя" само от любопитство.
За мен винаги е стоял въпроса за нейната ликвидация....
Проблема беше че дали ще бъде с трухи и дивидент за миноритарите или без....до 2020/1 г.
Това както казваш екзотиката беше изненадата и за мен....
Въпросът е какво следва .....все пак екзотиката е към БлаБТ а не към БТХ...или нещо греша...
Коментар