IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

На 12 има един демоничен....
    Скоро и с "демоничния" ще се приключи... май...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

взех още малко....и съм там .... и на 10 и нещо пак....
      Не съм като един тон кибици който правят графики и анкети и нема кой да купи или продаде нещо за пет лева ....
      От НГ имам над 15 сделки тук и на ДАХ....
      гоуем си
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Успех, Монти - уважавам хората, които си държат на думата. Дано си сметнал рисковете и излезеш на стабилен плюс!
        Тази акция и дъщерните ме издърпаха от кризата през 2008 ,че и държа лоялност.....
        Успех и на теб в ХИМ и ЕРП -то ...една бутилка е нищо в сравнение с вложените от теб средства....

Коментар

• Успех, Монти - уважавам хората, които си държат на думата. Дано си сметнал рисковете и излезеш на стабилен плюс!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

взех още малко....и съм там .... и на 10 и нещо пак....
            Не съм като един тон кибици който правят графики и анкети и нема кой да купи или продаде нещо за пет лева ....
            От НГ имам над 15 сделки тук и на ДАХ....

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
              напомня ми на Полимери

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Някой търсеше да купува още на 13,00 лева за акция?!?!? Сигурен съм, че, ако постави оферта купува на тази цена, ще се сдобие с колкото желае...
                Life won't wait for you.

Коментар

• Някой търсеше да купува още на 13,00 лева за акция?!?!? Сигурен съм, че, ако постави оферта купува на тази цена, ще се сдобие с колкото желае...

Коментар

• Хм..Работниците не знаели "Лично ние не го очаквахме, работниците, защото се работеше много усилено. До Нова година специално беше много силна работата, сега в един момент се оказва, че няма работа. Спираме и това е".

Коментар

• АЗ чакам цената да падне на 6 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        https://offnews.bg/ikonomika/bezlov-...en-695448.html

Какво ще остане след 2021 г....
                        ще има ли нещо до 2021 г. за да питаш какво ще има след 2021 г.?

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        много неверни неща в статията ......... как да вярвам, че ще има проверка ........... пък и какво като има проверка? ........ най-много Дебелян да смени от шефа до служителите всички в "Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол"
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          "Булгартабак“ - вечният фейк за Пеевски

https://www.monitor.bg/bg/a/view/bul...peevski-154512

ОПААА ШИШИ БИЛ МНОГО ЧИСТ
                          Този що не туийтва срещу фейк нюз като Доландът?

Коментар

• https://offnews.bg/ikonomika/bezlov-...en-695448.html

Какво ще остане след 2021 г....

https://news.bg/economics/proveryava...agoevgrad.html
                            Хоп проверка...
                            Last edited by Монти; 14.01.2019, 22:12.

Коментар

Знаеш по каква причина купувах тук и знаеш по каква причина продадох Някак си не ми се струва правилно да "чета" млечния пазар и пазара на черна и бяла техника, когато следя акциите на тютюнева компания БТХ в момента ми е екзотика и го "следя" само от любопитство.
                              За мен винаги е стоял въпроса за нейната ликвидация....
                              Проблема беше че дали ще бъде с трухи и дивидент за миноритарите или без....до 2020/1 г.
                              Това както казваш екзотиката беше изненадата и за мен....
                              Въпросът е какво следва .....все пак екзотиката е към БлаБТ а не към БТХ...или нещо греша...

Коментар

• "Булгартабак“ - вечният фейк за Пеевски

https://www.monitor.bg/bg/a/view/bul...peevski-154512

ОПААА ШИШИ БИЛ МНОГО ЧИСТ

Коментар

Working...
                                X