Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
да..
Няма акции в дребните....
При такава новина и само 250 акции за продажба на пода....
А аз днес търсих над 150 акции....а само 20 купих....
Най лошия вариант е търгово на 17- 20 ама и това не ми се верва щото арабските приятели ще извадят ятаганите а руските калъчките ....
То да прекараш държавата за неколко милиона не си струва....
То само офис сградата струва толкова ако не са я продали вече....
Не е препоръка...
това за съсипаната фабрика го знаем те и Корнелия и Дянков имат своя пръст....
Греъм, какво ще кажеш за цената на сиренето и виното ,за телевизорите имам някаква престава......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, много паднаха цените..Ще купуваш ли още..
Как да ти го кажа ,като чета резултатите във форума че са назад по 20-30 % опитни колеги за миналата година а аз съм равно...
Тази година пък от етропала и хим съм напред малко и кобата и Ареалбанк също та ме сърбят ръцете...
Сложих на 13 лв - 20-тина бройки изпълнена, на 12 още , на 10 и така....сърбят ме ръцете ..
На Гагарин също около тези нива - рано или късно ще станат .....
Да не забравяме че вече няма много хартии в дребните ....
Ако фърли топа фирмата тогава е лошо-...иначе давам и в най лошия сюжет още две години съществуване...
Иваче имам 2К напред тази година и играя....
П.П. Забравих да пиша че от 2 месеца има кой да подпира по малко.... и още нещо 13 лв не е била най ниската цена преди време купувах на 12 ....там дъното,най мното 10....за сегаLast edited by Монти; 14.01.2019, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
Най-вероятно новият собственик ще е от факултето...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНяма да го затрият ами ще видим нов собственик в БТХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от increce Разгледай мнениеИнтересно е също как ще се връщат кредитите към финансови институции за няколко десетки милиона, като вече няма производство...
Наистина, жалко че се съсипва по този профански начин.
Само рушене...
Защо им беше да я приватизират?
Държавата се лиши от добри дивиденти, работниците от работа, освободи се доброволно пазарен местен дял...
Каква е икономическата мисъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
E дай и на публично де
на някои тук им се пече "яйце на дупето" ....... за жалост като им пишех с дебелян да не стават ортаци, но тука ми дюдюкаха нявга
сега няма да реват ......... а ще сърбат с черпака
не е препоръка за покупка или продажба на БТХ ........... гагаренци да гледат внимателно БТХ => препоръка еfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
друг интересен факт ти изпратих на личноLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не я следя тази банка, но това е интересен факт.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
моля .......... интересното е, че нейната банка е с по-висока капитализация от любимата ми ЦКБ
[ATTACH=CONFIG]n3430074[/ATTACH]Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ахааа, мерси.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Цеца Бориславова .......... екс БорисоваПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Кое е Цецето?fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Цецето е изчистено между 7,25 и 7,40.....сега съм на пусияПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар