IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pitagor
    Как удостоверяваш, че си акционер? Трябват ли някакви предварителни движения?
    Вероярно в Албена имат книгата с акционери на Албена
    Life won't wait for you.

Коментар

• :-) predpolagam 4e s 1-10 akcii ne davat otstupka :-)

Коментар

• Как удостоверяваш, че си акционер? Трябват ли някакви предварителни движения?
        http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• и аз съм акционер, едно коктейлче фрий пада ли ми се на плажа хехе

Коментар

• Аре.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако си напазаруваме акции и почиваме там може да си спретнеме лятно сборище
              Life won't wait for you.

Коментар

• Е това се казва отношение за пример към акционерите.

Накарахте ме да го разгледам подробно това дружество.

Че съм фен на почивката в "Албена"

Коментар

• Навремето поне имаше отстъпка за холдингът, сега не знам.

Коментар

• А който има от ALBHL дали има отстъпка или да трампя малко за ALB.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Хе-хе - приятелю - тая отстъпка за акционери я има от десетина години веч... :-)

Коментар

• specialno za Imperatora, pone da podpomogne "Benkata"
                        Отстъпки за почивка в Албена, ако сте акционер

До 31 май (събота) всеки, закупил пакет за почивка в курортен комплекс Албена, ще може да ползва 10% отстъпка. Справка на Profit.bg обаче показа, че още 10% можете да спестите, ако сте акционер в черноморския курорт.

Припомняме, че извършените инвестиции в Албена АД през изминалата година са на стойност 58.47 млн. лв..

Основните инвестиции бяха насочени към реконструкция и модернизация на хотелски комплекс “Калиакра” и разширение и модернизация на ресторант “Добротица”, както и към втория етап от изграждането на петзвездния хотелски комплекс „Фламинго”.

Общо в седем хотела - Орлов, Елица, Ралица, Вита Парк, Оазис, Орхидея и Магнолия - бяха поставени климатични инсталации, а към хотелите Лагуна Бийч, Ралица, Орхидея, Орлов, Лагуна Гардън и Компас се изградиха малки аквапаркове, осигуряващи водни забавления за децата.

За настоящата година инвестиционната програма на Албена АД е на стойност 50 млн. лв. Планира се изграждане на третия етап от хотелски комплекс „Фламинго”, както и модернизация на Албена Бийч Клуб и Гергана. Реновация се предвижда в Магнолия Гардън, Панорама и Компас.

Неконсолидираната загуба на компанията за първото тримесечие на 2008 г. възлиза на 7.324 млн. лв., като се повишава от 6.429 млн. лв. за година по-рано. Днес акциите на компанията се търгуват на нива от 88.60-94.00 лв. за брой.

Коментар

• Новия код означава "6" за Албена
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Извратенци !!!
                            Гарвят се се с хубавата Албена ама ще им се върне.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Извратенци !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от Mesoiadess
                                Албенката вече не е девствена
                                Акушерски преглед ли и направи?
                                Не бе. Бъркал и е в задника.

Коментар

X