IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе добри новини ... не е като да няма, ама едва ли ще има движения на цената при този пазар.

Албена строи професионално голф игрище

"Албена" АД започва проектирането на свое голф игрище, съобщи изпълнителният директор на курорта Красимир Станев.
    То ще бъде изградено в района на село Рогачево, в местността Долината, предаде Дарик. Голф игрището ще бъде разположено върху 500 декара, собствен терен. Предвижда се строителството да протече на три етапа. До две години ще бъде изградена голф академия за обучение на голфъри. В следващия етап ще се изгради голф терен с 9 дупки, а накрая ще се оформят 18 дупки. Целта е да се изгради професионално голф игрище, обясни Красимир Станев. Идейният проект е поверен на френски архитект. Инвестицията по първоначални изчисления ще достигне 6-7 милиона евро.

Албена очаква 30 % ръст на румънските туристи

Мария Добрева

Ръстът на румънските туристи в курорта „Албена” през това лято се очаква да достигне 30 % спрямо предходната, заяви Соня Стойчева, заместник- търговски директор в комплекса.

Над 5000 гости от северната ни съседка ще пристигнат в „Албена” за Великден и 1 май. Около 500 души още ще посетят курорта през май, когато ще се проведе конгрес на румънските стоматолози. Освен това над 250 румънски абитуренти ще отпразнуват бала си на 24 май в хотел „Добруджа”. За последните 3 години броят на румънските туристи в Албена се е удвоил, отчитат от ръководството на комплекса.

През сезон 2008 се очаква и ръст на руските туристи с около 10 % в сравнение с миналата година. От ръководството на курорта прогнозират, че немските туристи ще се задържат на същото ниво от предните години. Спад през настоящия туристически сезон се очаква от английски, холандски и белгийски туристи.

Коментар

• ne 4e ne ste go vidjali nai-verojatno, no vse pak......

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&id=61943

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
        Първоначално изпратено от ghettoff
        Откога даваш информация какво ще купуваш и кога ще купуваш, Мони..Мислех, че това струва пари. Много пари..
        Информацията /особено моята/ струва много пари. За това нито ще ви кажа на какви нива ще купя, нито колко, нипък дали въобще съм купил.
        Та ти вече пусна ужасно много безплатна информация по форумите...За тези, които могат да боравят с нея..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
          Откога даваш информация какво ще купуваш и кога ще купуваш, Мони..Мислех, че това струва пари. Много пари..
          Информацията /особено моята/ струва много пари. За това нито ще ви кажа на какви нива ще купя, нито колко, нито пък дали въобще съм купил.

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
            Монито има Албенки за продаване...
            не, нямам албенки. По всяка вероятност скоро ще имам. Но не за продаване...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
              Монито има Албенки за продаване...
              не, нямам албенки. По всяка вероятност скоро ще имам. Но не за продаване...

Коментар

• Монито има Албенки за продаване...

Коментар

• Ще изчакам още малко и ще купувам албенки и аз. Не на 4лв. разбира се.

Коментар

• Албенка е много хубаво момиче. Няма да стане 4лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от prolet
                      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      Мисля, че няма да е далече времето когато ще напазарувам много Албенки.
                      аз вече го направих в петак
                      2000-та година купувах Албенки по 4 лева :-) Искам пак :-)))

Коментар

Мисля, че няма да е далече времето когато ще напазарувам много Албенки.
                        аз вече го направих в петак

Коментар

• Мисля, че няма да е далече времето когато ще напазарувам много Албенки.

Коментар

• Aйде честито.....сезона започна http://www.standartnews.com/bg/artic...article=225848

Коментар

• Ето вече и информация от източника

Повече немски туристи в Албена
                              автор Даниела Русева
                              вторник, 11 март 2008 12:23

По-голям брой немски туристи, клиенти на туристическите фирми “ITS” и “Alturs”, ще почиват тази година в комплекс “Албена”. “Отчитаме ръст на немския пазар за сезон 2008 в сравнение с миналата година”, каза Соня Стойчева зам. търговски директор на комплекса. Албена се представи на международната туристическа борса ITB Берлин. Голям интерес към комплекса са проявили и френски туроператори, привлечени от природата и спокойствието които предлага комплекса, коментира още Соня Стойчева.

http://www.dobrudja-news.net/index.p...9521&Itemid=14

Коментар

• Хммм, какво означава това ... че като прекратиха взаимоотношенията си с Некерман (които сигурно са получавали много ниски цени) - са намалили частично цените за другите туроператори ли?
                                Той Станев беше казвал някъде че Некерман решили че новите цени са им високи.

Коментар

Working...
                                X