IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има и едно друго място,което аз лично ползвам за плаж , басейн, сауна или ходим с приятели на кафе...
    А мои приятели си правиха сватбата там и беше голяма красота...
    Става въпрос за Ривиера, но пък е много по-малко от Албена...

Коментар

• Не знам някого дали ще му е интересно, но водих експедиенти от Украйна вчера като им показвах Кранево, Албена и Балчик.Започна ли са обиколката си от Слънчев сен и се оказва, че Албена е единствения курорт, който не приличал на Бейрут.

Коментар

• Невероятно място за почивка. Най-много ми прилича на Маями .... но е малко по-скъпичко

Коментар

• Стенли като се върнеш пусни един доклад със снимков мат'риял
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
            Как удостоверяваш, че си акционер? Трябват ли някакви предварителни движения?
            Достатъчен е и документ от ИП, в който е посочен броя акции. Що се отнася до минималния брой необходими акции - няма такъв . Днес го установих на практика . Албена остана единственото място в БГ на което си заслужава да отидеш на море, дори цените да са сравними с Турция, Тунис и т.н...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
              Преди няколко години опитах и направих рзервация:
              1. Дадоха отстъпка 10 % за плащане до 31 май.
              2. Наистина дадоха и още 10 % отстъпка за акции - просто снимаха депозитарните разписки в Албена и Албена Холдинг. Може и с 10-15 броя акции.

Коментар

• Благодаря!
                http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Ако си напазаруваме акции и почиваме там може да си спретнеме лятно сборище
                  Аре идвайте,че лятото има чудесни кръчми в Балчик около двореца.Голяма красота, а и вкусно готвят.

Коментар

• Ъх - и моите останаха 50 от 100 - предпочетох да ги прехвърля към Медика мангизите...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Но най-добре, за да не стават грешки си харесай хотелче в www.albena.bg и звънни на най-близкия офис на Албена Тур или на националния им номер или на ДВИ-то (с невероятно добро отношение към акционерите).
                      Всичките телефони можеш да намериш на този адрес: http://albena.bg/index.php?p=contacts

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Първоначално изпратено от zaho
                        :-) predpolagam 4e s 1-10 akcii ne davat otstupka :-)
                        Преди границата бе 100 акции от Албена или холдингът.
                        Ооооо, къде съм тръгнал аз с моите 50 акцийки при батковците в Албена... Явно пак ще се мъча на Бялото море...
                        :P

Коментар

• Доколкото съм запознат искат единствено да представиш депозитарна разписка на Албена (мисля че няма значение бройката). За АЛБХЛ не знам какво е положението.
                          Иначе WiFi има почти на всякъде, дори на плажа. Миналата година се плащаше допълнително, но четох че тази година ще е фрии в хотелите (за плажа не знам).

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Pitagor
                            Вероярно в Албена имат книгата с акционери на Албена
                            Много съмнително... Аз сериозно питам. Някой, който е ползвал това намаление, нека каже как стоят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                              :-) predpolagam 4e s 1-10 akcii ne davat otstupka :-)
                              Преди границата бе 100 акции от Албена или холдингът.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• а има ли WI-FI че може да си ползваме GOOGLE-то докато се печем или просто се излежаваме на под чадърите...? а нали и лятото има БФБ и трябва да се ограмотяваме с новите суперскапани кодове!

Коментар

Working...
                                X