If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано консолидацията не окаже само прекалено негативен резултат, което на мен ми изглежда съвсем логично в тази ситуация. Но пък в последствие се надявам, че ще берем плодовете Поне семената са посети вече
ей тия милиони за нищо ги нямате!
викаш ако направят 13млн. печалба тази година - слаба работа?
Ей тая цена за нищо я нямате!
Прочети внимателно какво съм написало, пожелавам им да направят огромната печалба, дори и повече от 13, акцента е върху цената.
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец октомври 2013 година в размер на 7 158 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 73 171 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец октомври 2013 година е в размер на 1 071 хил. лева и 11 401 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец ноември 2013 година в размер на 6 850 хил. лева и 80 022 хил. лева с натрупване от началото на годината.
браво на М+С!
за цялата минала година печалбата бе 12,12млн - вече я настигат и ще я минат!
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец октомври 2013 година в размер на 7 158 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 73 171 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец октомври 2013 година е в размер на 1 071 хил. лева и 11 401 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец ноември 2013 година в размер на 6 850 хил. лева и 80 022 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Вярвам, че имат възможност да го запазят, надявам се и им желая, да успеят!
Аз по скоро бих заложил на увеличаване/удвояване на този на Хес-а другата година отколкото запазването сегашния на МЦХ-то.
Вървят доста добре засега,а и са си по прилично оценени.
Очаквам проектирано Р/Е за тях от около 7-7.5.
прав е падрето - явно следи изкъсо компанията!
бай дъ уей - мислиш ли че ще запазят новото ниво на дивидента или ще се върнат към 40стинки, а тази година да е било реверанс към акционерите заради забавянето?
Вярвам, че имат възможност да го запазят, надявам се и им желая, да успеят!
Е разбира се, стига да не тръгнат да купуват дялове от някакви несвоиствени за тях дейности, като дялове от банки например (сещате се какво имам предвид) и да им потрябва кеш за "инвестиции"
Не е препоръка
прав е падрето - явно следи изкъсо компанията!
бай дъ уей - мислиш ли че ще запазят новото ниво на дивидента или ще се върнат към 40стинки, а тази година да е било реверанс към акционерите заради забавянето?
6,5% мисля, но при сегашните цени и мцх и трейдинга се търгуват високо, спрямо останалите, според мен. А мисля, че причината за големия EV/EBITDA коеф. при трейдинга е огромния дълг, който се е нагърбило да носи дружеството, но просто такава е спецификата на бизнеса там.
Не е препоръка
За мен е под очакванията ми. Има ръст на приходите - да, но ръста на разходите е с около 20% повече... съответно за компенсация наличния кеш е с 1 мил. по-малко от преди и текущия дълг е 4 милиона повече. Дружеството е добро разбира се, няма спор, но очаквах годишна печалба от 14,4 мил, а сега все по-малко вярвам че може да се получи.
Не е препоръка
(ев/ебитда) все още е около 3 пъти по-добре отколкото при софарма-трейдинга
За мен е под очакванията ми. Има ръст на приходите - да, но ръста на разходите е с около 20% повече... съответно за компенсация наличния кеш е с 1 мил. по-малко от преди и текущия дълг е 4 милиона повече. Дружеството е добро разбира се, няма спор, но очаквах годишна печалба от 14,4 мил, а сега все по-малко вярвам че може да се получи.
Не е препоръка
(ев/ебитда) все още е около 3 пъти по-добре отколкото при софарма-трейдинга
Коментар