If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Залитнах отчасти - да. Още не съм си зел Любовни послания, но имам заложена поръчка. Всъщност аз не бих разпродал всичките, ако не бяха ме прецакали боклуците от КФН, с които ще се разправям безмилостно когато стана Дуче.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Просто на нисък пазар се ориентирах само по един логически начин - дивидентаджийдската. Няма нищо извратено и закостеняло или незакостеняло да правиш по около 12-14% доходност от дивиденти.
Ама разбира се че е така Импе, ама залитна и по спекулата ти.
Аз не разбрах сега от любовното послание купи ли нещо или още го чакаш ? Иначе за Дуче - ти си човека.
Успех
Не си много отдавна явно и не знаеш импето. Той беше известен с бай&холд на "читави"-те си хартии. Като дойде спукването на гумата от софикс 1900 до 250 усети, че и тази тактика e бита карта. Така че, човек се учи докато е жив. Лично мен ме кефи че си реформира закостенелите разбирания и си остана комуникативен, макар все още да не може да пуска ексела и да си прави математиката с разните облизвации, помпозни адцици и др. Голям мерак има за дуче и може да го пробваме, при условие, че ни отърве от братята мангасарян
Облизвациите са си готини и АДСИЦ-ове - непомпозни. Нали си ми цакат сосно, значи - да.
Пробвайте ме за Дуче - и пак - Софикс на 1938... даже 2800 ще отиде - ама тогава ще кажете че заради мене 500 000 сулювци са се юрнали на борсата и са надули пазарът...
И моите разбирания - незакостенели. Аз все още си дръжа на качеството. Просто на нисък пазар се ориентирах само по един логически начин - дивидентаджийдската. Няма нищо извратено и закостеняло или незакостеняло да правиш по около 12-14% доходност от дивиденти.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ахъ , и със Софкома ще стигнат за една скиорска на Пампорово , миналата година пратих големия с децата , но тази зима , да не ми мине котка път и аз и аз
Не си много отдавна явно и не знаеш импето. Той беше известен с бай&холд на "читави"-те си хартии. Като дойде спукването на гумата от софикс 1900 до 250 усети, че и тази тактика e бита карта. Така че, човек се учи докато е жив. Лично мен ме кефи че си реформира закостенелите разбирания и си остана комуникативен, макар все още да не може да пуска ексела и да си прави математиката с разните облизвации, помпозни адцици и др. Голям мерак има за дуче и може да го пробваме, при условие, че ни отърве от братята мангасарян
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не се бъркай да се буташ на аска. Индекса е без значение тук. За мен стратегията е правилна и не виждам никакъв смисъл цената да расте.
Бидейки костолани-фен само ще припомня: "след трамвай или след акция (за бфб разбирай - хартия) - не се тича"
Аха - ще ги гоня!
Аз ги гоних на 6лева и оттогава взех два дивидента
Просто ще си взема нещо друго при тези цени.
Успех!
ей не го изкараха от индекса - а аз чаках ли чаках, като Импето да допълвам
Не се бъркай да се буташ на аска. Индекса е без значение тук. За мен стратегията е правилна и не виждам никакъв смисъл цената да расте.
Бидейки костолани-фен само ще припомня: "след трамвай или след акция (за бфб разбирай - хартия) - не се тича"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар