IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от aevstatiev Разгледай мнение
    Аз ги очаквам между 20 и 30 лева

После ще му мисля
    Тони, от твоята уста в божиите уши
    Не забравяй обаче, че наближаваме нивата от 2008

Коментар

• Първоначално изпратено от aevstatiev Разгледай мнение
      Аз ги очаквам между 20 и 30 лева

После ще му мисля
      Надали .ще ги дочакаш.Преди кризата стигнаха 17 лв.Надали ще ги минат сега.МЦХ,алкомет и монбат ми бяха любимци на времето.Сега оставих само алкомет.Успехи!

Коментар

• Аз ги очаквам между 20 и 30 лева

После ще му мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ка-а-а-ак си продадох тука хубавата акция, дето си я кътам 11 години - заради машинациите на кафеджиите !!!!!

Проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте !!!!!!

Много лошо те изпързаляха Импе, ама пак можеш да си купиш. Има мегдан за ръст, а и дивидентеца си е все още не лош.

Up! 12 кинта

Коментар

• Ка-а-а-ак си продадох тука хубавата акция, дето си я кътам 11 години - заради машинациите на кафеджиите !!!!!

Проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте, проклетидасте !!!!!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              абе каква спирка е 12лева!!! Спираме на 15 за глътка въздух и от там на 20лева
              Ееее, Тони, ама недей така. Трябва да спрем в някой диапазон да потъргуваме, че после пак да тръгнем. Покачването от около 7 лева до сегашните нива се случи в смешно малък обем.Да не кажа, че нямаше никаква търговия. Малко на 12, после 15 и така. Има си време за всичко.

Коментар

• абе каква спирка е 12лева!!! Спираме на 15 за глътка въздух и от там на 20лева

Коментар

• 12 лв ??? - добре звучи - защо не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                    Гледам при МСХ се отворил спред от 1 лев. Това да ви говори нещо?
                    Ами говори ни. Ще коригираме, ама нагоре. Предлагам първа спирка 12 левчета.

Коментар

• Гледам при МСХ се отворил спред от 1 лев. Това да ви говори нещо?

Коментар

съм, съм - просто трябва малко по професионално да се пипа!
                        Tъй тъй, Tова го търгуваме вече на 5 годишен максимум
                        Професионалите набиха чемберите на импето, който изневери на принципа - никога да не продава "сносната" артия
                        Не е препоръка
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                          Нима вече не си един от нас?
                          съм, съм - просто трябва малко по професионално да се пипа!

Коментар

едно съобщение от 5 реда и са го омотали - българска работа!!! За ДЕКЕМВРИ планирате 5 200 продажби! Аман!
                            Нима вече не си един от нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                              М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец ноември 2013 година в размер на 6 844 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 80 015 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец ноември 2013 година е в размер на 744 хил. лева и 12 146 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец ноември 2013 година в размер на 5 200 хил. лева и 85 215 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                              едно съобщение от 5 реда и са го омотали - българска работа!!! За ДЕКЕМВРИ планирате 5 200 продажби! Аман!

Коментар

• М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец ноември 2013 година в размер на 6 844 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 80 015 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец ноември 2013 година е в размер на 744 хил. лева и 12 146 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец ноември 2013 година в размер на 5 200 хил. лева и 85 215 хил. лева с натрупване от началото на годината.

Коментар

Working...
                                X