If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе да му се не види! Ще си дигнем цената до небето с някой. Гедайте си там СoФФФФФaрма и т.н.
Коментар
�
Хелзники
"Заспали" дружества
Софарма е найстина добра
Въпреки че е толкова изтърбушена цената и не падна толкова време
А това че е купила миноритарен дял който не и дава никакви права в няколко вериги аптеки (още неоправдани разходи) увеличи капитализацията й... това или е парадокс или е чудо
Хосе, аз ти вярвам - съдя по моят си опит... За Арбанаси - не съм запознат лично.
А Мак ще правят облекла за армията... после може и НАТО да почнат да обличат...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
продавач, не съм много съгласен да слагаш дружества като Мак и Катекс в един кюп с Химко!
А за цената на Арбанаси не съм се объркал, Глупотевица. Сам провери!
ARBAN:
Дружеството притежава 2 напълно реновирани, вискокатегорийни хотела в Арбанаси и В. Търново. Те са част от структура с много силни позиции в туризма (не само в България). Хотелите са с перфектно местоположение и всички предпоставки да увеличат/задържат своя пазарен дял в сегмент от пазара, чието бурно развитие тепърва предстои - вътрешен и културен туризъм. Хотелите имат отлично реноме и са високо оценявани от целевата група клиенти - относително високоплатежоспособни туристи.
Надявам се, че това обяснява ЗАЩО дружеството е добро.
Благодаря, Хосе. Ти ме оплю тогава, но сега съм сигурен, че си искрен. Честно казано и аз съм те настъпвал, когато обяви Химко, Мак, Катекс и разни други полу-боклуци за ракети. Един ден, ако искаш може да направим заедно едно ИД, ИП и УД.
P.S. Всички купувачи на ARBAN много скоро да очакват супер новини.
Коментар