IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

suglasen sam za SFARM

Коментар

• "Заспали" дружества

Tri sa golemite SA sa SFARM- 1. DOBUR RASTEJ i INOVACII 2. LIKVIDNOST 3.MNOGO DOBRA DISTRIBUTORSKA MREJA...

Коментар

• "Заспали" дружества

абе да му се не види! Ще си дигнем цената до небето с някой. Гедайте си там СoФФФФФaрма и т.н.

Коментар

• "Заспали" дружества

Софарма е найстина добра
          Въпреки че е толкова изтърбушена цената и не падна толкова време
          А това че е купила миноритарен дял който не и дава никакви права в няколко вериги аптеки (още неоправдани разходи) увеличи капитализацията й... това или е парадокс или е чудо

Коментар

• "Заспали" дружества

Ей то човек да не напише нещо в този форум. сега не мога да се преборя с конкуренцията.

Коментар

• "Заспали" дружества

SFARM- nai dobroto predprijatie v BG...

Коментар

• "Заспали" дружества

KMH ne vi li se struva pozaspalo???
                zashto niama nikakva informacia okolo tova raboteshto predpriatie?

Коментар

• "Заспали" дружества

PAPIR i STOMANA mnogo potencial sa RASTEJ...

Коментар

• "Заспали" дружества

пазара забеляза и Гагарин
                    обръщам ви внимание да следите движение от сега нататък

Коментар

• "Заспали" дружества

Хосе, аз ти вярвам - съдя по моят си опит... За Арбанаси - не съм запознат лично.
                      А Мак ще правят облекла за армията... после може и НАТО да почнат да обличат...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

продавач, не съм много съгласен да слагаш дружества като Мак и Катекс в един кюп с Химко!
                        А за цената на Арбанаси не съм се объркал, Глупотевица. Сам провери!

Коментар

• "Заспали" дружества

ARBAN:
                          Дружеството притежава 2 напълно реновирани, вискокатегорийни хотела в Арбанаси и В. Търново. Те са част от структура с много силни позиции в туризма (не само в България). Хотелите са с перфектно местоположение и всички предпоставки да увеличат/задържат своя пазарен дял в сегмент от пазара, чието бурно развитие тепърва предстои - вътрешен и културен туризъм. Хотелите имат отлично реноме и са високо оценявани от целевата група клиенти - относително високоплатежоспособни туристи.
                          Надявам се, че това обяснява ЗАЩО дружеството е добро.

P.S. Много скоро очаквайте много добри новини.

Коментар

• "Заспали" дружества

Говорех за Арбанаси... Защо Макчето да е полу-боклук? Готино дружество е.

Коментар

• "Заспали" дружества

Бе нещо чух немного добри мнения за това дружество... На приватизацоннният сегмент аз купих по-изгодно по-добри книжа...

Коментар

• за Хосе

Благодаря, Хосе. Ти ме оплю тогава, но сега съм сигурен, че си искрен. Честно казано и аз съм те настъпвал, когато обяви Химко, Мак, Катекс и разни други полу-боклуци за ракети. Един ден, ако искаш може да направим заедно едно ИД, ИП и УД.
                                P.S. Всички купувачи на ARBAN много скоро да очакват супер новини.

Коментар

X