IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

тия 20 акции ти ли ги взе ))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Гари, купих си фазанчета току-що... нали ти ми даде тоя акъл? Благодаря.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Питащ, Инвестмашпроект е отписан отдавна. Даже може да се каже, че не работят. Само колкото е да не е без хич. Имат обаче доста недвижимо имущество и печелят от наеми. Общо взето станаха фирма, която експлоатира една бизнессграда и толкова. И нещо взеха да се изнасят фирмите оттам, явно са вдигнали наемите. И според счетоводните отчети са на загуба.

Коментар

• "Заспали" дружества

Исках да попитам дали дружество Инвестмашпроект Русе изобщо се търгува на борсата и ако да, колко струват акциите му. Имам малко акции от масовата приватизация, но изобщо не знам дали оттогава не е бил увеличаван капиталът, с колко са били разводнени и дали изобщо не са били отписани от борсата. Благодаря.

Коментар

• "Заспали" дружества

СК, прав си, днес подадох оферта, ама цените изстреляха се... Гари ме посъветва да си купя Фазанчета. А и България 29 дебна я.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ако балъка си ти и си фалирал, чети отчетите

Коментар

• "Заспали" дружества

Е това вече е върхът Фабрика за чорапи (имам предвид Фазан) да се търгува над счетоводната си стойност!!! Ама докато има балъци ще има и тарикати. Пазарите били в Америка, Европа и т.н. Ами много ясно! Вие къде искате да са? На Марс или Венера? Я стига сте се бъзикали и го давайте по-сериозно, че балъците фалираха!

Коментар

• "Заспали" дружества

FAZAN-само вижте пазари им:
                  От утвърден лидер на вътрешния пазар в миналото днес ФАЗАН АД реализира 92% от продукцията си като износ, продуктите ни са много добре приети в страните от ЕС (Великобритания, Франция, Германия, Австрия), Изт. Европа (Полша, Словения, Унгария, Румърия), САЩ и ОАЕ.
                  Най-важните ни клиенти са: Великобритания - TESCO, Woolworth's, PRIMARK, Ирландия - Dunne's, Франция - Carrefour, CECH, ARBO, Германия - OTTO VERSAND, C&A, Marktkauf, Kreissig, Globus

Коментар

• "Заспали" дружества

Стига с тази България-29! Като искате да си купите евтино земя и сгради вижте Котлостроене (KOTL) - 172 декара между Централни гробища и Надежда, 4 етажна сграда, има 2 пъти по-малко акции и струва 2 пъти по-евтино.
                    Също и MEHPL - нека баланса не ви подлъгва - според справката за масовата приватизация:
                    Сгради
                    Площадка Земя-кв.м. предназначение брой/ЗП кв.м.
                    ул. Подп.Йорд.Тодоров№4 13450 производствено 11бр.-6081кв. М.
                    ул.Подп.Йорд.Тодоров№18 11879 производствено 5бр.-1493кв.м.
                    кв.Илиенци,ул.Джерман№4 4880 производствено 3бр.-342кв.м.
                    гара Яна,ул.Хр.Ботев№22 4500 производствено 3бр.420кв.м.
                    изк. Магазини-сгл. Констр. 11250 търговско 45бр.-8280кв.м.
                    За неосведомените - намира се в непосредствена близост до Аерогара София.

Коментар

• "Заспали" дружества

българия-29 борсов код bulvi

Коментар

• "Заспали" дружества

VAMO,SUN,BZAH

Коментар

• "Заспали" дружества

BZAH,SFARM,PAPIR,ZKMO...

Коментар

• "Заспали" дружества

Probvai tuk-
                            http://www.investor.bg/News/BG/Searc...D2%FA%F0%F1%E8
                            ili tuk-
                            http://investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=389

Коментар

• "Заспали" дружества

Някой може ли да ми каже откъде мога да видя справка за раздаваните от публичните дружества дивиденти през последните години? Предварително благодаря!

Коментар

• "Заспали" дружества

Жорес, той там ли е още? Мислех пенсиониран е. Изперкал, неизперкал, щом някой директор е спечелил едновременно обичта и уважението на учениците, значи бива си го.
                                За випуските прав си - то като цяло качеството на тийнейджърите спадна жестоко, сегашните са бати пъпешите. Значи с тебе замалко сме се разминали? Да, онова поколение беше готино...

Миячът, хлебарко комична, казал съм какво съм преподавал няколко пъти, търси, ако знаеш как.

Коментар

Working...
                                X