If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Питащ, Инвестмашпроект е отписан отдавна. Даже може да се каже, че не работят. Само колкото е да не е без хич. Имат обаче доста недвижимо имущество и печелят от наеми. Общо взето станаха фирма, която експлоатира една бизнессграда и толкова. И нещо взеха да се изнасят фирмите оттам, явно са вдигнали наемите. И според счетоводните отчети са на загуба.
Исках да попитам дали дружество Инвестмашпроект Русе изобщо се търгува на борсата и ако да, колко струват акциите му. Имам малко акции от масовата приватизация, но изобщо не знам дали оттогава не е бил увеличаван капиталът, с колко са били разводнени и дали изобщо не са били отписани от борсата. Благодаря.
СК, прав си, днес подадох оферта, ама цените изстреляха се... Гари ме посъветва да си купя Фазанчета. А и България 29 дебна я.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
SK
"Заспали" дружества
Ако балъка си ти и си фалирал, чети отчетите
Коментар
sting!
"Заспали" дружества
Е това вече е върхът Фабрика за чорапи (имам предвид Фазан) да се търгува над счетоводната си стойност!!! Ама докато има балъци ще има и тарикати. Пазарите били в Америка, Европа и т.н. Ами много ясно! Вие къде искате да са? На Марс или Венера? Я стига сте се бъзикали и го давайте по-сериозно, че балъците фалираха!
Коментар
SK
"Заспали" дружества
FAZAN-само вижте пазари им:
От утвърден лидер на вътрешния пазар в миналото днес ФАЗАН АД реализира 92% от продукцията си като износ, продуктите ни са много добре приети в страните от ЕС (Великобритания, Франция, Германия, Австрия), Изт. Европа (Полша, Словения, Унгария, Румърия), САЩ и ОАЕ.
Най-важните ни клиенти са: Великобритания - TESCO, Woolworth's, PRIMARK, Ирландия - Dunne's, Франция - Carrefour, CECH, ARBO, Германия - OTTO VERSAND, C&A, Marktkauf, Kreissig, Globus
Коментар
Pl.
"Заспали" дружества
Стига с тази България-29! Като искате да си купите евтино земя и сгради вижте Котлостроене (KOTL) - 172 декара между Централни гробища и Надежда, 4 етажна сграда, има 2 пъти по-малко акции и струва 2 пъти по-евтино.
Също и MEHPL - нека баланса не ви подлъгва - според справката за масовата приватизация:
Сгради
Площадка Земя-кв.м. предназначение брой/ЗП кв.м.
ул. Подп.Йорд.Тодоров№4 13450 производствено 11бр.-6081кв. М.
ул.Подп.Йорд.Тодоров№18 11879 производствено 5бр.-1493кв.м.
кв.Илиенци,ул.Джерман№4 4880 производствено 3бр.-342кв.м.
гара Яна,ул.Хр.Ботев№22 4500 производствено 3бр.420кв.м.
изк. Магазини-сгл. Констр. 11250 търговско 45бр.-8280кв.м.
За неосведомените - намира се в непосредствена близост до Аерогара София.
Жорес, той там ли е още? Мислех пенсиониран е. Изперкал, неизперкал, щом някой директор е спечелил едновременно обичта и уважението на учениците, значи бива си го.
За випуските прав си - то като цяло качеството на тийнейджърите спадна жестоко, сегашните са бати пъпешите. Значи с тебе замалко сме се разминали? Да, онова поколение беше готино...
Миячът, хлебарко комична, казал съм какво съм преподавал няколко пъти, търси, ако знаеш как.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар