If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Марицатекс"АД - Пловдив, дъщерно предприятие на "Доверие обединен холдинг"АД, започва пълно технологично обновление. Ще бъдат закупени и пуснати в производство най-модерни машини, които ще заменят настоящото оборудване, което е морално остаряло, съобщиха от компанията.
Инвестицията, която планира да направи "Доверие обединен холдинг"АД в дъщерното предприятие, ще бъде 3 млн. евро. Изцяло обновеното производство на "Марицатекс"АД трябва да заработи до 18 месеца.
"Марицатекс"АД в момента е единственото в страната дружество производител на фини памучни тъкани. С новото производствено оборудване ще се произвеждат най-фини памучни и тип памучни прежди за производство на платове за ризи, които ще бъдат от най-висок клас, уточняват от компанията.
С новата апаратура ще се произвеждат платове с ширина 150 см. От продукцията на дружеството ще се произвеждат луксозни ризи (в другите дъщерни предприятия на Доверие), които ще се продават във вериги магазини в Западна Европа.
Чрез произвеждането на висококачествена продукция холдингът възнамерява да се пребори с конкуренцията на идващите от Китай евтини и нискокачествени стоки.
Благодаря Buy Sell. Не ме притеснява партийната принадлежност на шефа. Още повече бивша. И моят шеф е бил партиец но шапка му свалям. Връзките само ме радват. Щом работят и на три смени даже аз пък ще изчакам за Sell. Благодаря и успехи!
Относно LESPL от приятели в троян съм чувал че шефа им е бивш партиен кадър с множество връзки. Това е едно от наи добре работещите предприятия в Троян. Работи се на 3 смени, а и заплатата сравнение с другите предприятия в района е доста добра. Въпреки това аз нещо съм подозрителен към това предприятие и не бих си купил акции от там. На всички които имат позиция в LESPL им пожелавам успех. Аз за сега се жъздържам да вляза.
Коментар