IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

MRTEX ima 12 leva sobstven,
    a Velb 38 leva,
    pri tia ceni na borsata, kakvoto i da se pishe sa super podceneni

Коментар

• "Заспали" дружества

3 000 000 еврота хич не са малко, а Доверие е як холдинг. Ако реши да направи предприятието печеливше, ще го.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Между другото, никой не налива 6 млн. само за удоволствие, нали? Пазарите им отсега са гарантирани!

Коментар

• "Заспали" дружества

Това с PLOBT беше върха на сладоледа: 2 пъти по малко активи, на 5 пъти по-висока цена, но както и да е. Скоро пак ще си говорим за цената на MRTEX, жалко само че няма продавачи.

Коментар

• "Заспали" дружества

MRTEX aко вярваш в будешето на MRTEX значи си голям оптимист!! А ако търсиш сгради и земи на ниска цена PLBT има 20 пъти повече от Марицатекс и поне оше не е спряло !!! !А за инфото много ми напомня на новината за Химко преди два месеца!!
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Щом и Райфа влезе в MELHL,значи ще има сериозен ръст утре ще има 15% ъъъъъп

Коментар

• "Заспали" дружества

Майна, ти май не четеш внимателно...

Коментар

• "Заспали" дружества

Майна (сигурно си от Пловдив) - защо намесваш ХИМКО? Погледни новините от форума и после споделяй за предприятие, пт което маса народ направи добри пари напоследък.

Коментар

• "Заспали" дружества

Браво, майна! Най-после някой да каже нещо смислено тук!

Коментар

• "Заспали" дружества

Господа Спекуланти който посочвате "Марицатекс" и "Велбъжд" Кюстендил за подценени компании влизали ли с те в дворовете им , виждали ли сте оборудването им???? Знаете ли, че Марицатекс дължи пари на персонала си от 5 години / не им внася даже ЗОВ и УПФ/ а единственната инвестиция на Кюстендилците za 5 години е една машина за 200 000 EURO и се молят на БУЛСАфИО - ИТАЛИЯ/италиянците инвастирали в с Скутаре на светлинни години технологично оборудвани от тях/, да им подарят някоя бракувана 10 годишна машина. Внимаваите това са остатъци от Татово време - чака ги съдбата на ХИМКО!!!!!!!!!!!!!!!
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Покрай определено все още подценените ЗММ Сливен и Нова Загора се събуди и третия завод с подобен предмет на дейност и един и същ собственик - Машстрой Троян.За последния месец се удвои и според мен ще последва ново удвояване.И трите предприятия работят много добре, иднасят в Европа и перспективите за 2005 година пред отрасъла са отлични.Машстрой се продава на 25% от счетоводната си стойност, подобно е положението и другите две дружества.Велбъжд Кюстендил определено не е средно предприятие.Миналата година минаха на газ топлоцентралата си и дори произвеждат ако не се лъжа и малко ток.Намаляват себестойността на продукцията и при 39 лева счетоводна стойност е въпрос на 1-2 месеца да стант над 10 лева.Други два мой фаворита са Капитан дядо Никола и М+С хидравлик.И двете очаквам да поскъпнат с 20% след изнасяне на данните за 2004 година.Кяпитан дядо Никола работи за строителдтвото и очаквам ръст от 30% в продажбите.Счетоводната му стойност е 78 лева и единствената причина да е под 50 лева е факта, че инвестира всичко и не раздава дивидент,2004 година бе последната от инвестиционната му програма по приватизационния договор-сещате се какво ще стане с печалбата при намаляване на амортизациите /около 4 милиона ще са за 2004 година/.М+С хидсравлик е страхотно предприятие и всичко под 90 лева е далавера.Стабилен дивидент, огромни печалби, разпокъсана собственост възпрепятстваща източването, огромен изност на продукцията и въобще е на европейско равнище.
                        За финал уточнявам:имам акции в ЗММ Сливен, Велбъжд, Машстрой, Капитан дядо Никола и за съжаление продадох акциите си миналата година в М+С, но другата седмица мисля да влезна отново,не агитирам никой да купува/както съм казвал - не продавам/.Между другото ако всеки си отговори, кои отрасли ще се развиват най-добре през 2005 ще си намери и предприятията в които да инвестира - за мен това са машиностроене, строителство, финансовия сектор.Съжалявам за дългия запис, но не мога да следя редовно форума и да пиша често.Успех на всички в предстоящия търг за БТК.

Коментар

• "Заспали" дружества

Марицатекс има 12,30 лв. собствен капитал на акция. Досега проблема й беше задлъжнялостта (според мен целенасочено поддържана от Доверие с цел извиване ръцете на държавните кредитори). С наливането на такава сума предприятието направо ще изхвърчи.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ne sam kazal 4e prodavam, 4e dobavqm, t.e. kupuvam.

Коментар

• "Заспали" дружества

Velb edno sredno predprijatie...

Коментар

• "Заспали" дружества

kato e tolkova dobro za6to go prodava6?;>

Коментар

Working...
                                X