IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• VELB

Май VELB взе да се пробужда. Това е доста подценено предприятие според моето скромно мнение със счетоводна стойност на една акция 38лв и неразпределена печалба на алция 11лв.

Коментар

• "Заспали" дружества-LESOPLAST

Да Професоре. Има го момента с дъщерното дружество в Румъния. Но пък печалбата е много добра. Как да разбера какви са промените в устава на дружеството?

Коментар

• "Заспали" дружества

Ето и очакваните добри новини за цената на ARBAN:
        Както по-наблюдателните от вас вече знаят, в последно време бях притежател на значителен дял от ARBAN. Поради големината си, пакетът дебалансираше портфейла ми от акции и в последните няколко месеца бях основен (да не кажа единствен) продавач. Това съвсем естествено потискаше цената на иначе отлично развиващото се дружество.
        Днес (25.1) ще предложа на привлекателна цена немалък пакет (7000 бр.) за да си осигуря още малко ресурс за участието ми в приватизацията на БТК.
        След 26.1 ПРЕКРАТЯВАМ продажбите, които досега стресираха пазара. Оставам ДЪЛГОСРОЧЕН инвеститор в дружеството, защото перспективите му са отлични, цената сравнена с останалите туристически дружества е направо смешна, а теглото на ARBAN в портфейла ми вече не е голямо. Пожелавам на всички да се разходят до Арбанаси и В. Търново за да се убедят в качествата на хотелите. Вярвам, че справедливата цена на една акция на ARBAN при сегашните условия на БФБ надминава 4-4.50 лв. и е въпрос на месеци да бъде достигната. Досега предлагането беше една крачка пред търсенето, от утре ролите ще се обърнат.

Коментар

• "Заспали" дружества

Четете в-к "Пари" и ще се убедите......

Коментар

• "Заспали" дружества

агрополихим отдавна преминаха годишни продажби от 200 мил лева.

Коментар

• "Заспали" дружества

Марицатекс...да скоро бях там. Имаше само един човечец вътре самотен- пазач ли беше, работник единствен ли, какво ли, така и не разбрах. Ама самотен беше със сигурност.

Коментар

• "Заспали" дружества

Марицатекс АД, дъщерно дружество на Доверие холдинг.

Коментар

• "Заспали" дружества

Бе тия дружества си имат имена освен маймунски кодове, по ангелите -
                  да ползвате тях не можете ли?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

MRTEX ще поскъпне с пъти - четете в-к Пари.

Коментар

• "Заспали" дружества

RE: LESOPLAST
                      Погледнете коментара ми за ЛЕСОПЛАСТ от 05 Януари т.г. Имам съмнения относно инвестиционната политика на дружеството !

Коментар

• "Заспали" дружества

Бях похвалил LESPL. Но гледам сега някакви промени в уставите, смяна на собственик (Кипърска offшорка с друга такава) та си мисля дали не съм заблудил и някой друг освен мене . Някой знае ли какви са промените в устава? Благодаря.

Коментар

• "Заспали" дружества

Аз не съм съветвал нищо. Нито да влизате в Оргахим, нито да излизате. Дадох инфо, не някакви крайни оценки. Всеки да си мисли сам.

Коментар

• "Заспали" дружества

Orgh ne e zaspalo, a e v Sofix
                            zaspali sa ZMMSL,VAMO,LESPL,ROZA

Коментар

• "Заспали" дружества

Кокошкарите пак искат да ви набутат в тая яма ОРГАХИМ. Влизайте в балона!

Коментар

• "Заспали" дружества

Ne , Gari-ne sum bil izgonen -sam si izljazoh.Izljazoh i to s dosta dobur profi predi blizo godina.Prosto ne mi haresva , kogato mazoritarja ne investira v DMA , a su6tevremeno se izto4va 4rez dostav4ici/pone dokolkoto az znam/Ina4e iskreno se nadjavam ti da si prav-nali vsi4ki sme ot edin otbor!:-))

Коментар

Working...
                                X