IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Веси, да ти продам моите, искаш ли? 14 кинта на бройка ще бутнеш ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Я, Батето ни е колега!!!
      Беше подценено, братче, ама май се превръща в малко балонче... аз вече се чудя да си избягам ли Елхимските акции.

Коментар

• "Заспали" дружества

zashto izcheznaha prodavachite na Elhim Iskra ??? Niakoj ako znae neshto da spodeli

Коментар

• "Заспали" дружества

честито на инвестиралите в Елхим, отдавна ви казвах че е много подценено

Коментар

• "Заспали" дружества

Hubavoto e 4e tasi moda e kato jinsovata dosta se sadurja v BG...

Коментар

• "Заспали" дружества

Да, братче, винаги съм казвал че пазарът е 80% психология.... ако искаш да го наричаш "мода", добре - и това понятие е достатъчно точно.

Коментар

• "Заспали" дружества

BZAH,YAMB,Svesl

Коментар

• "Заспали" дружества

Мисля, че всеки които пише в тази тема е на мнение че заспалите в момента дружества скоро ще се бъдат забелязани от пазара. Аз лично винаги съм търсил слабо ликвидни предприятия, които пазара отбягва и съм забелязал че щом станат "модерни", целия пазар се втурва да купува и цената за няколко дена отлита силно нагоре. Иначе всеки избира кога да влезе по дадена позиция. Аз лично предпочитам да вляза докато пазара не я е забелязал, а след като стане обект на значителна търговия и цената се поиздуе да затвотя цялата или част от нея. Както каза Luk след еуфорията с БТК ще има глад за "нови" предприятия.

Коментар

• "Заспали" дружества

OK, ne sam te razbral izvinqvai.

Коментар

• "Заспали" дружества

Щом ти викам браво /казах го без ирония/ значи съм точно на СЪЩОТО мнение.

Коментар

• "Заспали" дружества

Imperatore ne karam nikoi da se syobrazqva s moeto vijdane. Ako ti imash drugo mnenie shte se radvam da go spodelish.

Коментар

• "Заспали" дружества

Браво, Люк, момчето ми, браво... Силата в теб е голяма!!!

Палпатин

Коментар

• "Заспали" дружества

Sled kato premine euforiqta okolo BTK, pazara shte se naso4i kum podceneni predpriqtiq, a takiva nesamneno sa VELB, ZMMSL, ZMMNZ i t.n. Burzo likvidnite predpriqtiq se tyrguvat ve4e gosta nad s4etovodnata si stoinost i sa s poiz4erpan potencial za raztej. Az li4no kupuvam po-slabo likvidni predpriqtiq, koito sa i dosta podceneni i tova pone za sega dava rezultat.
                            Pojelavam uspeh na vsi4ki!

Коментар

• "Заспали" дружества

Е, и аз съм съгласен със сто и единайсет....

Коментар

• "Заспали" дружества

Съгласен съм с 111, като бих добавил и DRURA. Тези предприятия има голям потенциал за разтеж. Предполагам че и пазара скоро ще ги оцени.

Коментар

Working...
                                X