If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da,Imperatore-Djadkata prave6e osnovno plastmasovi trubi i pvc 6turotii vsjakakvi.Sega pove4eto prihodi , oba4e , im vlizat ot opakovki za ednokratna upotreba za hrani/ te sa edinstven dostav4ik na takiva za Ulker_Turcija, koito e s nad 1 mlrd prodazbi/;plastmasovi detaili za Da4ia v rumunsko....Abe dobro si e.Pozdravi
Мамка му и старичок... тия правеха пластмасови тръби ли, що ли? Преди много години намерих на село някакъв прадревен елек - с копленца, на които пишеше Капитан Дядо Никола... антика просто, сигур от 60-те. Да бях си ги запазил...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
При този пазар най- заспалото е NAPH ако вярвате на BIOV =9лв., Напредък притежава над 60 % но да смятаме на 50 - от Биовет 30 милиона на 5 300 акции мин 5лв/бр. Какво мислите ??
Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
БАС МЕЧО БАС
"Заспали" дружества
Кризата при фазан беше 2003 година а не 2004! Скоро ще разберете за какво иде реч, като дойдат опънатите очички от изток...
Ami Djadkata 6te napravi kum 90 lv/akcija prihodi ot prodazbi tazi god; sobstven kapital-80 lv/ akcija;amortizacionni ot4. -15lv/ na akcija, koito ot dogodina postepeno 6te namaljavat , tui kato investicionnata programa za 12 mln $ zapo4na predi 5 god , kolkoto e i normata na pove4eto ma6ini; zadulzenijata klonjat kum 0...Kak ti se struva , Imperatore? Imam si akciiki tam , no ne mislja skoro da prodavam
KDN може да донесе 25-30% за 2-3 седмици докато излезнат резултатите за 4 тримесечие.Остана встрани след голямото си поскъпване и е въпрос на седмици да се върне поне до 50 лева.Имам акции естествено, но няма да ги продавам скоро /освен ако цената не стане 80 лева/, така че никой не убеждавам за да се повиши цената.Подхвърлям идея за която нямам свободен ресулс.
Коментар
vig
"Заспали" дружества
Какво е мнението ви за AROMA?
Коментар
555
"Заспали" дружества
Vidja se 4e ima intes kum BRAN6A i verojatno pe4albite sa dobri..
Коментар