IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

:-) E, sled Ra4o Kova4a , razbira se

Коментар

• "Заспали" дружества

Гордостта на Габрово, а?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Da,Imperatore-Djadkata prave6e osnovno plastmasovi trubi i pvc 6turotii vsjakakvi.Sega pove4eto prihodi , oba4e , im vlizat ot opakovki za ednokratna upotreba za hrani/ te sa edinstven dostav4ik na takiva za Ulker_Turcija, koito e s nad 1 mlrd prodazbi/;plastmasovi detaili za Da4ia v rumunsko....Abe dobro si e.Pozdravi

Коментар

• "Заспали" дружества

Очичките правят, мечо, мно-о некачествени дрипи... Такива дето след две седмици ги хвърляш. Е, всеки си търси нишата - един с цена, друг с качество.

Коментар

• "Заспали" дружества

Мамка му и старичок... тия правеха пластмасови тръби ли, що ли? Преди много години намерих на село някакъв прадревен елек - с копленца, на които пишеше Капитан Дядо Никола... антика просто, сигур от 60-те. Да бях си ги запазил...

Коментар

• "Заспали" дружества

При този пазар най- заспалото е NAPH ако вярвате на BIOV =9лв., Напредък притежава над 60 % но да смятаме на 50 - от Биовет 30 милиона на 5 300 акции мин 5лв/бр. Какво мислите ??
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Кризата при фазан беше 2003 година а не 2004! Скоро ще разберете за какво иде реч, като дойдат опънатите очички от изток...

Коментар

• "Заспали" дружества

Ami Djadkata 6te napravi kum 90 lv/akcija prihodi ot prodazbi tazi god; sobstven kapital-80 lv/ akcija;amortizacionni ot4. -15lv/ na akcija, koito ot dogodina postepeno 6te namaljavat , tui kato investicionnata programa za 12 mln $ zapo4na predi 5 god , kolkoto e i normata na pove4eto ma6ini; zadulzenijata klonjat kum 0...Kak ti se struva , Imperatore? Imam si akciiki tam , no ne mislja skoro da prodavam

Коментар

• "Заспали" дружества

Какво става с SVESL?

Коментар

• "Заспали" дружества

Защо толкова поскъпна тоя дядка? Дай някакви данни за него.

Коментар

• "Заспали" дружества

KDN може да донесе 25-30% за 2-3 седмици докато излезнат резултатите за 4 тримесечие.Остана встрани след голямото си поскъпване и е въпрос на седмици да се върне поне до 50 лева.Имам акции естествено, но няма да ги продавам скоро /освен ако цената не стане 80 лева/, така че никой не убеждавам за да се повиши цената.Подхвърлям идея за която нямам свободен ресулс.

Коментар

• "Заспали" дружества

Какво е мнението ви за AROMA?

Коментар

• "Заспали" дружества

Vidja se 4e ima intes kum BRAN6A i verojatno pe4albite sa dobri..

Коментар

• "Заспали" дружества

Това, че ако суровина не получат ще се хванат за... палците-е-е...

Коментар

• "Заспали" дружества

KOe e riskovoto,4e sa v ostra konkurencija i imat uveli4eni prodajbi li...

Коментар

Working...
                                X