IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

страб се готвят за бургас-вльора,верно ли е???
    Разработени са технологии за валцуване на стан “блуминг-слябинг 1200” и стан “1700”ГВ във фирма “Кремиковци” на високояки микролегирани стомани от типа “САФ”. Получените рулони на стан “1700”ГВ са предназначени за получаване на газопроводни тръби (фирма “Стоманени тръби”-АД-Септември), отговарящи на изискванията за якостен клас Х-60. Понастоящем от същия якостен клас се внасят тръби и се влагат за разширение на газопроводната мрежа на страната. По разчети на фирма “Стоманени тръби”-АД получените газопроводни тръби ще са значително по-евтини от вносните.

Коментар

• "Заспали" дружества

DEKOT,VELB,ZMMSL,LAVEN

Коментар

• "Заспали" дружества

ЗА 111:
        Обозначи се на e-mail: rafal@mail.bg. Може би ще намерим общи теми
        10к

Коментар

• "Заспали" дружества

Премахват се квотите за износ и реекспорт на текстилни изделия и облекла за САЩ и Канада, съобщи правителствената информационна служба.

Това е предвидено в изменение на Постановление 233 на Министерски съвет от 2000 г. за външнотърговския режим на България, прието на днешното заседание на кабинета.

Изменението се налага поради премахването от 1 януари 2005 г. на ограниченията по Споразумението за текстила и облеклото от приложение 1А към Маракешкото споразумение за създаване на Световната търговска организация, се посочва в съобщението.

Коментар

• "Заспали" дружества

За съжаление дружествата, които ще предложа трудно се купуват.В някои от тях имам акции, но са толкова малко че не си заслужават вниманието:ZMMNZ,ZMMSL,VELB,CHUG,ININ.Съзнавам че не са ликвидни, но според мен риска си заслужава.

Коментар

• "Заспали" дружества

OPTIC,MAYBT..

Коментар

• "Заспали" дружества

Nitex,VELB,VIDA

Коментар

• "Заспали" дружества

IBG, kakvo stava tam, niakoi moje li da mi obiasni s malko faktologia ili dami pomogne da nameria pove4e informacia?
                  shte sum vi mnogo blagodaren

Коментар

• "Заспали" дружества

KMH zaspalo li e letargi4en sun ili kakvo ???

Коментар

• "Заспали" дружества

Sfarm, Svetlina, BZAH,MTEX...

Коментар

• "Заспали" дружества

Най-силно подценения холдинг от гледна точка - активи, при който има все пак някаква прилична ликвидност е Черноморски холдинг. Счетоводна стойност 5.67 лв., текуща цена 1.64 лв. (номинална стойност от 4 лв. на акция).

Коментар

• "Заспали" дружества

A ako ima6 svobodno vreme, oburni vnimanie i na VIPOM. Na men mi haresvat monopolistite...

Коментар

• "Заспали" дружества

А-а-а-а....
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

:-)))Tova e simvolut na grada-pametnikut mu e po sredata na Jantra:-)))

Коментар

• "Заспали" дружества

Там пък какво се фабрикува?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X