If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубава новина е това, обаче не може да слагаш Оргахим при "заспалите". Много си е активно даже, добре се търгува като цяло последните седмици. Май дори цената малко изпревари растежа.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
ttttt
"Заспали" дружества
"Оргахим" АД е регистрирала своя нова търговска марка бои,
грундове и лепила "DEKO Professional". Това стана известно от
пресслужбата на компанията.
Серията е от специализирани продукти за нуждите на строителите
- професионалисти при извършване на довършителни и ремонтни
работи в строителни обекти. "DEKO Professional" ще се наложи на
българския пазар, тъй като притежава качества на боите и
лепилата от Европейския съюз при много по-достъпни цени, считат
в "Оргахим".
През тази година "Оргахим" излиза вече и на западните
пазари със своята марка бои и лакове "Леко", лед като се
реализират успешно в Турция, Молдова и Русия
Ами да расте - расте заради името си. Според мен 4-5 години не трябваше да мърда цената на Софарма, та да стане реална. Иначе компанията сама по себе си добра е...
Да, Императоре, има го тоя феномен. Някои позиции са заспали в окопите и само чакат някои да се зададе, че да се изстрелят. Случва ми се постоянно и на мен, но друго не може да се очаква, при тоя нищожен дневен оборот и обемите, които се търгуват. След като някакви си 150лв могат да вдигнат с 30% акциите на дружество с капитал над 33мил., значи може и само някакъв гол проявен интерес да накара продавачите да помислят, че им е дошъл реда да забогатеят.
Малей, тия Мак още нагоре!!! Защо, дявол го взел, като дам оферта за някое дружество и то се изстрелва? Писна ми да завишавам през ден оферти.
А Софарма НЕ Е избушена!!!
Коментар
K55
"Заспали" дружества
Eto 4e ima hora koito razbirat ot materiata :-) Uspeh
dosta dobre si gledat interesa ot sfarm.ne gi interesuva mnogo mnogo kolko shte se targuvat na borsata, a da zaemat po goliam pazaren dial ot lekarstvata v Bulgaria
Коментар