IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

ELHIM спи още, а има доста голям потенциал.

Коментар

• "Заспали" дружества

bhc suhsto....

Коментар

• "Заспали" дружества

според мен от KTEX и SLB са доста подценени, но като гледам няма изгледи скоро да "изхвърчат"

Коментар

• "Заспали" дружества

Ami te mai vsizki se sabuducha!
          Kazete nekoi deto naistina dalboko spiat!

Коментар

• "Заспали" дружества

Abe niakoi moje li da mi prodade Velbujd
            super e a ne se turguva

Коментар

• "Заспали" дружества

Писна ми вече от заспалите. Което дружество излезе цената му скача поне 50 %

Коментар

• "Заспали" дружества

Njama da vi vsimam nikakvi pari sa prognosite, no o6te dnes se sbudnaha..

Коментар

• "Заспали" дружества

Хининът, то е ясно, че ще са по няколко стотинки и докато сме живи толко ще си останат. Софарма е добро и развиващо се дружество, но при тая копитализация си е балон.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Котев, извинявай но ще трябва да почакащ доста за ръста на СОФАРМ. При тези 66 000 000 акции и съответна печалба при падаш долар ,ще има дивиденти евентуално от няколко стотинки. Търпение и успех.

Коментар

• "Заспали" дружества

POsnaite kakvo 6te stane, sus akciite na SFARM sled islisane na godi6nite resultati- JAKO NAGORE..UVELI4iHA si distributorskata mreja, a i cenite na lekarstvata POSKUPVAT...

Коментар

• "Заспали" дружества

А "заспали" дружества все ще се намерят...

Коментар

• "Заспали" дружества

Кои безумни покупки, капитане? Мисля малко черноглед си... Много малко дружества се продават над реалните им стойности, повечето дори са все още подценени, според мен, но българинът финансово не е дорасъл, та да ги оцени реално, много сме кежави още, без една тънка прослойка, тоест конкуренцията още малка е. 2008-а цените ще бъдат с около 280% по-високи. /примерно/

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре - какво ти е мнението за безумните покупки на които сме свидетели тези дни? Аз вече не виждам "заспали", защото всички цени се качиха и то драстично, а повечето дружества вече се продават много над реалните си стойности. Какво ли ни очаква?

Коментар

• "Заспали" дружества

На кой, по дяволите, да вярвам сега?

Коментар

• ARBAN

Освен това хотелите са 2: бившия "Интерхотел" срещу царете във В. Търново и резиденцията на Т.Живков в Арбанаси. Бях в Арбанаси през лятото: винаги е бил и все още е една класа над почти всичко в България.

Коментар

Working...
                                X