IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

imperatore ) sorry za nika

Коментар

• "Заспали" дружества

Imeteratore.. ) nai - interesnoto e 4e SLB shte stane 35 lv. ) no pomni kakvo si pisal... az shte ti pripomnq...

Коментар

• "Заспали" дружества

Банките са с добри печалби за 2004, а много изостанаха от другите ... Имат голямо увеличение на печалбите и продажбите, и въпреки че някои се опитват яко да свалят цената (ССВ) - вървят нагоре. Переспективите им за развитие са отлични и цени от 5лв. за RXB, 6лв. за ССВ и над 60 лв. за BRIB са напълно възможни

Коментар

• "Заспали" дружества

Ей, кой нахлу тъй грубо в маковата плантацийка? Нали се разбрахме - тихо и кротко и без изхвърляния?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

По-умен, не Брайн пише глупости. Ако ти искаш да даваш 35 кинта/акция за дружество без или почти без активи, това си е лично твоя работа.

Коментар

• "Заспали" дружества

VELB e супер подценено дружество, продава се на 4лв при BV>38

Коментар

• "Заспали" дружества

CCB I RXB-bijy za vseki portfeil !!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Brain kude si.. pisa nqkakvi gluposti za SLB bez da poznavash drujestvoto.....4e ne stava.. samo gledai kak shte stane 30-35 lv.. do nqkolko sedmici .....

Коментар

• "Заспали" дружества

Хора, извинявам се предварително, но четете ги тези отчети целите-не само печалбата и приходите.За Сирма става въпрос.Не виждате ли, че всички приходи са от други-продажба на активи, като прегледате и паричните потоци ще разберете, че Сирма не извършва никаква дейност, а само вегетира.Друг е въпроса ако искате да заложите на печалбата от скорошната ликвидация-примерно има добри телени и може да се продадат скъпо, но да се говори, че дружеството се развива супер е тотално грешно.Хората разпродават и от това печелят, въпроса е докога ще има какво да продават.Гледайте цялостно на нещата и не се сърдете за тона, но тези писания са несериозни и губите времето на хората с това дружество.Ако толкова държите да инвестирате в добро дружество, което да започва със "Си" то тогава Ви предлагам Симат-Габрово.Сравнете ги двете и ще разберете нерде Ямбол, нерде Стамбол.
                    Спада, който се очаква едва ли ще е голям според мен, защото няма много средства взети като заеми и вложени в акции.Ако не се разрази паника, в което се съмнявам ще има оздравителна корекция и после стабилизиране около някакво средно ниво /между достигнатия горен пик и най-ниското ниво на индекса/ до следващото поскъпване.Общо взето съм съгласен с Инператора, че това няма да е лошо предвид успешни покупки на желани по-ниски нива, за "зрелите" акции /открити вече от пазара и оценени/,Що се касае за многобройните по-малки и все още силно подценени компании там спад едва ли ще има въобще.Аз в момента се оглеждам за именно такива по-малки и не толкова популярни дружества-Симат е един пример на такова дружество.
                    Искам да поставя темата за това не се ли забравя нещо много важно за финансовата общност и по-специално за инвеститорите - думата благотворителност.Никъде не присъства във форума освен като идея за новогодишна изява на фирма.Не е ли време в тези златни времена за борсовата търговия да се поставят основите на една такава дейност.Всеки може да я върши индивидуално /примерно аз отделям процент от печалбите си/ или да се създаде общ благотворителен фонд на спекуланта, инвеститора или както щете да се нарече.Това ще е един PR за борсата, за всички нас и ще ни представи и в по-благоприятна светлина пред обществото.Не това е основната цел и не предлагам това заради имидж или нещо такова, само уточнявам че има много странични позитивни ефекти, но най-важния е личното удовлетворение.За пример ще дам само факта, че през епохата на индустриялизацията на САЩ благотворителността е процъфтявала.По вноските в този фонд ще може всички да си мериме портфейлите, а не само с приказки както е сега-това в кръга на шегата без да се опитвам да засегна някой.Ако има някой от Вас, готов искрено да се включи в идеята може да създаде и отделна дискусионна тема-признавам си че не знам как става и не страдам от желание за авторство.Много бих се радвал да срещна разбиране, а не само критика и присмех.Успех на всички.

Коментар

• "Заспали" дружества

Някой по-долу SIRMA-та спомена,днес пак тя полетя. Докъде ли ще стигне с тез 500 хил. лв. печалба??? Отчета погледнете и му се кефете...

Коментар

• "Заспали" дружества

Да, Ави... а правех сметка да си напазарувам малко днес, но ще почакам укортяването на надцакването. Обемите не са големи.

Коментар

• Зеле

за мен 22-25 е напълно в реда на нещата. както си прецениш обаче.
                          мак нямам, май няма и да имам, защото слабо ликвидна ми се струва позицията

Коментар

• Зеле

Съгласен съм с теб. Дружеството функционира добре и последният отчет го показва. Пазарът още не го е дооценил и сигурно има още потенциал. Съжалявам, че не влязох навреме, но не съм сигурен дали сега тепърва ще влизам.

Гледам, че при Мак започна едно надцакване.

Коментар

• Зеле

има потенциал като цена там, според мен. и без това вече говорим само за ценови потенциал - другите са изчерпани по 90 % от позиците.
                              едни образи имат по-големичък пакет и това държи позицията да не литне, но май скоро ще им свършат.
                              подобна е случката и при одесоса, но при тая печалба там просто нямаше как да не излети....а всъщност нищо не е, като се има предвид, че албена е 78 лв.

Коментар

• Зеле

Не.

Коментар

Working...
                                X