IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Стига се заяжда с хората, бе, хвърчилко!!!
    Това че ти сега почваш и още аматьор си /вероятно с малко книжни знания/, не значи че всички са като тебе.
    Тук има сериозни хора - или с кинти, или с мозък, някои и с двете и просто не бива да се дуеш и да ги обиждаш така. така само се излагаш като най-обикновен пърчо.
    Извинявай за острият тон, нищо лично, но такива като тебе и като Странджата само развалят културния тон, спазван като цяло във форумът.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

hehe La Salle, pogledni samo temata za Slavi kolko burno se razviva i togava mi govori pak za portfolia-ta na pisheshtite v tozi forum:-)) da ne govorim, che samo kato im poglednesh izkazvaniata, povecheto imat kultura na izrazyavane ili na shestoklasnik ili na karucar. aide da ne se zablujdavame, tova che izkaraha po nyakoi lev pokrai hype na BFB i eventualno ocenkata na portfoliata im da e stignala nad 50K, komai ne gi napravi po-razsudlivi. ne vizhdash li che seki se e zayal za nyakoya pozicia i samo chaka dvizhenie po neya za da izgruchti sreshtu oponentite si kolko e velik i kak e nai-dobria trader. smeshna istoria, az vlizam tuk samo za da se pohilya.

Коментар

• "Заспали" дружества

jejak, за какви 5Т говориш. Ако иска да си купи толкова и ако брокера му е читав няма да постъпи така...

Коментар

• "Заспали" дружества

Жежък, бих казал че онези с портфейли под 50 или 100 само си чешат езика тук
          И те веднага си личат
          Бих казал че познаваш твърде малко хора то форума за да можеш да кажеш що за портфейли имат
          А това означава че от много скоро търгуваш за да познаваш БФБ
          Ако случайно можеш да погледнеш кои са основните купувачи и продавачи по най-ликвидините позиции днес ще разбереш (може би) какви глупости приказваш
          А че по принцип има манипулация на пазара няма спор. Но пък това е всеизвестен способ и затова не много ефективен освен ако не разполагаш с неограничен ресурс. А това че е всеизвестен го прави фактор с който спекулантите спекулират. И в крайна сметка всеки грамотен инвеститор знае че не може да си по-силен от пазара. Затова и хора като Сорос или Бъфет са толкова велики

Коментар

• "Заспали" дружества

Хехе, нямалo хора с портфейл над 50,000... Хиляди ли?

Коментар

• "Заспали" дружества

Не му обръщай внимание, "калориферчо", той е най-обикновен простак.
              Никога не съм го чул да "каже" нещо градивно или поне смислено. Веднъж ми съсипа цяла тема с "възпитаните" си постове.

Коментар

• "Заспали" дружества

Който смята че ресурсите с които разполага са прекалено големи за нашия пазар винаги може да играе в чужбина

Коментар

• "Заспали" дружества

Странджа говори по същество а аз с удоволствие ще отида в предучилищна,но ако трябва да отговориш на въпросите ще трябва да си в детските ясли!Не претендирам да съм всезнаещ просто тези работи са очебийни!Кажи каво би се случило ако долуизложената хипотеза се случи на БФБ ,а?Императоре нека се заяжда човека свикнал съм,важното е нещата да са по същество а не да ми говорити за БТК,там просто имаше само СИБанк нищо друго!Отговорете ми знаещи и на още един въпрос има ли дружество от СОФИКС-а на което реално се таргуват в момента повече от 20% от активите ама реално ,а не напомпвания или игри на мажоритарния собственик и отговаряйте по същество стига с използването на образни похвати от езикознанието!

Коментар

• "Заспали" дружества

PAPIR,BALKL,BZAH,VAMO

Коментар

• "Заспали" дружества

над 18 кинта приход на акция, при цена 2,40 р/е 0,4, железни са даааааа

Коментар

• "Заспали" дружества

Странджата, защо само търсиш с кого да се заядеш?

Коментар

• "Заспали" дружества

еееее,най-после я видяхте тая СИРМА, аз си понакупих малко, но до 5-6 кинта има още много път. Според мен е едно от най-подценените на БФБ-София.Дано и някой друг е на моето мнение

Коментар

• "Заспали" дружества

жежък, ако за всичко знаеш толкова много ... по-добре ходи в оня клас дето слагат слончета и маймунки вместо оценки, че да понаучиш нещо
                            нямаш си дори идея какви хора четат този форум...

Коментар

• "Заспали" дружества

Дружеството СИРМА АД е реализирало печалба към края на 2004г. (според неодитирания баланс/отчет) в размер на 501 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 1 857 хил. лв., което е с 20.84% по-малко спрямо предходния период. Печалбата на акция на дружеството към 31 декември 2004г. е в размер на 4.94 лв. на акция. Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 31 декември 2004г.Според отчета на дружеството към 31 декември 2003г. беше отчетена загуба в размер на 401 хил. лв. .

Коментар

• "Заспали" дружества

Това е истината Авиаторе,само че аз смятам че в този форум няма човек с портфейл по-голям от 50000!Но не това е най лошото ,друго ме притеснява оборотите са такива че ако влезе някой чужд фонд то той няма да има какво реално да купи,защото всеки си стиска акцийките и 90% от сделките са за надуване на цената!Който мисли иначе да ми каже какво ще стане ако някой заяви5000 акции за купуване на някое от дружествата в Софикс-а,лудост ще стане ,а пък и в допълнение като това бъде чужденец,а не някои от нашите играчи леле майко ще имам материал за анализи доста!Чао от мен!

Коментар

Working...
                                X