IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Не поставяй това избушеното BZAH до BALKL моля ти се

Коментар

• "Заспали" дружества

какво се чудиш - всички дружества на БФБ ще бъдат купени от световните лидери в съответната област! ще вдигнат цените до небесата, след това ще направят търгово /или ще започнат невероятна дивидентна политика. ти това не го ли знаеш?!)))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

BALKL,BZAH,VAMO

Коментар

• "Заспали" дружества

?????
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

e как - не си ли чул?! ще ги вземе световния лидер в областта на складовата техника

Коментар

• "Заспали" дружества

А за Складова техника Горна Оряховица какво ще кажете? Някой знае ли нещо, колегите?

Коментар

• Alum

govori se ,4e JP Morgan 6te kupuva RXB................

Коментар

• Alum

Naj-podceceneno e estestweno ELTOS! BV 14.80 lv! Gowori se za predstoj6to tyrgowo na tazi cena i sluhowe za zakupuwane na ELTOS ot Black& Decker!

Коментар

• Alum

Dalgouhia aristokrat, отговор на въпроса ти може донякъде да получиш в темата "Балоните на БФБ"

Коментар

• Alum

za Dalgouhia aristokrat: drujestvoto e publi4no, a ot4eta mojesh da go smyknesh ot stranicata na BFB

Коментар

• Alum

PLOBT-nad 1 mln pe4alba.Karolev dosta vze.

Коментар

• Alum

Много сигурен пристан е Алкомет

Коментар

• Alum

"Алкомет" обновява мощностите си с 18 млн. евро
                            ТАНЯ ДЖОНКОВА 19:24 ч.

Производителят на изделия от алуминий и алуминиеви сплави - шуменското предприятие "Алкомет", през тази година ще вложи 18 млн. евро в обновяване на мощностите си. Това съобщи за "Дневник" Иван Динев, директор за връзки с инвеститорите в дружеството. Средствата са за преоборудването на леярния и пресовия цех на завода. Инвестиционната програма предвижда закупуването на три линии за леене на рулони за 8.8 млн. евро, линия за леене на заготовки за пресовия цех - 3.3 млн. евро и оборудване за този цех - 430 хил. евро.

За това оборудване компанията има одобрен проект от Министерството на финансите вносът му да стане по специалната схема за освобождаване от данък върху добавената стойност по Закона за ДДС.

Намеренията на ръководството на компанията са инвестиционната програма да приключи до септември тази година. Динев уточни, че част от средствата се осигуряват от реинвестираната печалба, а останалата - от кредити. Последното тримесечие на 2004 г. компанията завърши с 2.8 млн. лв. печалба.

Преди година "Алкомет" обнови валцовото си производство, като вложи в него над 10 млн. долара. Пак в модернизация на производството за периода 2000 - 2002 г. са инвестирани над 16 млн. долара.

През миналата година "Алкомет" е произвела 35.7 хил. тона продукция, като реализираната е около 23.5 хил. тона. Стойността на реализираните продажби през миналата година е 101 млн. лв., което е значително повече от предходната година, когато продажбите на завода бяха за близо 70 млн. лв.

Близо 87% от продукцията на завода се изнася предимно за страните от Европейския съюз. Вътрешният пазар е много стеснен, тъй като строителството се извършва предимно от чужди компании, уточни Динев.

Основната конкуренция на "Алкомет" при пресовото производство в България е "Стилмет", собственост на гръцката индустриална група "Виохалко". В края на 2004 г. от "Стилмет" обявиха, че легалните вносители и производители на алуминиеви профили ще се обединят в асоциация, за да се противопоставят по-ефективно на нелегалния внос. Първите стъпки в тази насока вече са направени, но все още в организацията не са включени всички компании.

Мажоритарният собственик на шуменския завод е турската компания "Алуметал", която притежава над 74% от капитала му, 16.9% се държат от "Фаф метал", "Алумина инвест" има 0.18%, а останалите акции са разпределени между дребни акционери.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• "Заспали" дружества

Не знам, Пасханецът, не го познавам това дружество.
                              В Кюстендил знам само Торготерм и Пауталия турс...

Коментар

• "Заспали" дружества

Не знам, Пасханецът, не го познавам това дружество.
                                В Кюстендил знам само Торготерм и Пауталия турс...

Коментар

Working...
                                X