IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Ривиера също тръгна към 15
    Абе днес е хубав ден за всички които вярват че НДСВ ще продължи мандата си

Коментар

• "Заспали" дружества

Ами пусни, рацо такава тема, щом искаш.
      Да, Мак още спи... ш-ш-ш-ш-ш-шт, не го будете, да си пазаруваме тихичко...
      България 29 тоже дръпна сякаш вече...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• велбъжд

обемите с велбъжд не са били големи. какво се учудвате, но е добро.

Коментар

• "Заспали" дружества

ако имаше раздел "събудили се дружества" щях да сложа Гагарин в него - рязко повишени обороти, отлична ликвидност, търсене от много и различни посредници, цена под балансовата стойност, отличен фундамент и подобряващщи се показатели
          който играй пичели

Коментар

• "Заспали" дружества

hehe horata koito duktuvali pazara bili v tozi forum, abe perko hodi se grumni, v tozi forum ne pishe nito edin koito upravlyava portfolio po-golyamo ot 1M, da ne govorime, che srednoto nivo sus sigurnost e pod 100K. aide ne mi govorete za golemi volumes, to na BFB predi BTC srednia oborot dali e nadminaval 100K na den?! stiga gluposti i borsata ni e vushliva, ako vlezne nyakoi zapaden fondsus 100-200M ya mi kajete kude shte gi investira, toi she izkupi cyalata borsa.

Коментар

• VELB

Nqma strashno shte i doide i neiniq red.

Коментар

• VELB

Некакви ши..няци продадоха 30 акцийки на VELB на 4.20 и приспаха позицията ...

Коментар

• VELB

SLB se subudi ) skoro 25 ..

Коментар

• VELB

Razbrah 4e VELB sa si izgradili sobstvena parova centrala

Коментар

• "Заспали" дружества

Edno nezaspalo no podceneno druzhestvo.
                      Vizhte BHC!
                      Naj-niskiq P/E = 7.22 ot vsi4ki holdingi vkliu4eni v BG40 (pri tqh P/E e ot 20 nagore s izkliu4enie na MG elite i Neftinvest Hold kojto kakto e dobre izvestno izobshto ne sa v klasaciqta na ka4estvenite fondove)

Коментар

• "Заспали" дружества

Доколкото разбрах VELB правят някакви преструктурирания на дейността. Някой има ли повече информация за това.

Коментар

• "Заспали" дружества

Velb naistina ima dobro badeshte i e dosta podceneno. Na tova predpriqtie mu trqbvat malko investicii i shte izleti.
                          Drugo dosta posceneno drujestvo e ZMMSL. Posledniq mu ot4et e dosta dobre, qvno v IHLBL si varshat rabotata

Коментар

• "Заспали" дружества

МАК-дружество с изключително добри резулати към 31.12.2005г. - остана мезабелязано и неодоценено в настъпилата еуфория.

PAPIR - отлични резултати, продава се на почти на безценица.

VELB - с малка загуба - продава се 10 пъти под счетоводната стойност на акцията

Коментар

• "Заспали" дружества

Кво беше това занзибарско нещо - Захарните заводи ли? Не знам - с тия квоти... Не ги познавам добре, честно казано, не давам съвети за каквото не знам, сори.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Imperatore kakvo misli6 za ZAHZA - dobra pe4alba i pokazateli. Nagore varvqt!

Коментар

Working...
                                X