IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Абе то преди 3 години напримерно на някой американец тоже би му настръхнала козината, ако разбереше, че акциите на компания, снасяща по 2 долара дивидент струват по 11 долара.
    Просто нещата идват на мястото си.

Е, има и абсолютни балони.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

XX, този англичанин да не се прави на много учуден, защото през 1998-2000 година същото нещо се случи на едни други борси. Психологията на инвеститорите навсякъде е една и съща. Периоди на екстремна еуфория следват периоди на екстремен песимизъм и така нататък. Това е. И тази цикличност не може да се изглади.
      По другия въпрос. Аз лично не съм се хвалилил нито колко ми е голям портфейла нито каква доходност имам. Просто ми стана смешно когато някои хора тук говорят нещо напълно неподготвени. Иначе за плюенето си прав. Това обаче може да се реши като регистрацията на всеки нов потребител тук се попромени малко. Инвестор.бг може да почерпи опит от други подобни сайтове.

Коментар

• "Заспали" дружества

за AVI беше долното

Коментар

• "Заспали" дружества

взе ли си, че днес ги обраха до 19?

Коментар

• "Заспали" дружества

Ами кажи му да скача на изтребителят!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

A balon4eto si se naduva li naduva. Dori na skoro govorih s moi priqtel Angli4anin i kato mu kazah kakvo stava na BSE i za kakvi % govorim napravo ne moja da povqrva. Toi si misle6e, 4e SOFIX e opredleq6t v BG, no kato se zapozna s drugite kompanii izvyn indexa i kato vidq tempa na rastej mu se izpraviha kosite :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Е, не преувеличавай... Плювалниците са само неколцина...
                като цяло тонът е коректен. А за пърченето - това кой колко % печели тоже е инфо, нали така?

Коментар

• "Заспали" дружества

La Salle, dale4 sym ot misylta, 4e tova koeto se slu4va v BG e unikalno. osven tova nqmam ni6to li4no kym teb i ostanalite vyv foruma, daje se radvam za pove4eto hora tuk.
                  Tova koeto me drazni e, 4e foruma v pove4eto vreme sluji da se plue po ostanalite, vseki da se per4i kolko e spe4elil a realno poglednato dori i bez mnogo akyl be6e mnogo trudno da pe4eli6 v poslednite dve godini.
                  Vsi4ki (vklu4itelno i az) se kriqt zad edin ili pove4e nick-a i tipi4no po bylgarski se pluqt edin drug vmesto da si pomagame s kakvoto mojem. Ne na men da mi e dobre a na Vute da mu e zle....

Коментар

• "Заспали" дружества

golyam balon moje da nadue samo nyakoi koito ima golyam gruden kosh. shtom toi naduva yavno si misli, che ima smisul. ako e sburkal, togava balona shte se spuka:-)))

Коментар

• "Заспали" дружества

XX, не се кахъри. Това което става е нещо нормално. Не е прецедент. Случвало се е много пъти преди на други пазари (не само фондови), дори и в България в нетолкова далечното минало.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ami kato gledam nqma namerenie da spira

Коментар

• "Заспали" дружества

Може и да няма сътресения или минимални да са... ако растежът спре овреме.

Коментар

• "Заспали" дружества

sorry imah predvid aviatorut

Коментар

• "Заспали" дружества

syglasen sym s jejak, 4e nivoto na pove4eto hora v tozi forum e meko kazano nisko! sy6to taka sym syglasen, 4e vsi4ki napravihme pari4ki pokraq buma na BSE, no dobrite igra4i 6te si proli4at pri pyrvoto po-seriozno sytresenie. a kato gledam s kakvi tempove vyrvim nagore to moje da e po-skoro otkolkoto vsi4ki si mislim. optimizma za EU i 4ujdite investitori e edno, no pomislete realno i si otgovorete na vyprosa:

kolko vreme moje rysta na pove4eto pozicii da e v dvucifreni 4isla na sedmica i/ili stotici/hilqdi % godi6no?

Mislq 4e mnogo hora ne si davat smetka za tova koeto se slu4va v momenta i posledicite moje da bydat dosta tejki za nqkoi hora. I az sym optimist a razvitieto na BG, no naposledyk vse pove4e se pitam dokoga 6te se naduva balona"BSE"?

Коментар

• "Заспали" дружества

Пич, айде да не бъркаме нещата. Дай не свързваме размера на портфейла с това дали си добър инвеститор/трейдър или не. Освен това не можеш да съдиш по изказванията на една група хора за всички останали още по-малко за това дали имат качества на добри инвеститори или не. Бъди жив и здрав!

Коментар

Working...
                                X