Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз пък не разбирам защо Алианц трябва да са длъжни да спасяват неуспелите спекуланти. Тяхната роля е да се грижат за пенсионерите си. Над 60 лева имаше много възможности да се излезе. Умните пари го използваха.
И как се грижат за пенсионерите...
Аз съм Алианц...
миналия месец ми е паднал дяла.....
Понимаеш ли или да ти го обясня....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ме притесняват продажбите ,притесняваме Алианц....
Или има големи пакети за продажба и само проформа крепят или са в почивка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз пък си затворих половината позиция на загуба миналата седмица... Сега май ще затворя другата половина на още по-голяма... То не може само да се печели де
И ще осреднявам......до къде мога....
Не ме притесняват продажбите ,притесняваме Алианц....
Или има големи пакети за продажба и само проформа крепят или са в почивка....
Мажоритара е ясен..прави се на умряла змия....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОставете Монти да ближе раните и да намери начин да преглътне загубата. Но играч като него едва ли е взел повече от 20-30 акции..
По-интересно е как батката и сие ви зариби с приказките за 100 лв, а после ви напусна с кеф и ви направи лек шус на 65
За един сватба за друг брадва
Сбърках само ме продадох малко над 65-67 лв а не целия пакет и да почна да го събирам отново....
Цената в момента 46 ,7 средната...
Колкото повече продадени ,толкова повече.....
След това колкото по малко за продажба ,толкова по малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗа протокола, цена от 40лв посочи в началото на февруари, ще те следим и при енергото
По-интересно е как батката и сие ви зариби с приказките за 100 лв, а после ви напусна с кеф и ви направи лек шус на 65
За един сватба за друг брадваНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеко стана тукНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така ,че май 40 лв ще останат в по далечно бъдеще....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНякой даже забрави и да сложи точка на правилното място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеко стана тук
Коментар
Коментар