IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    В момента съм на 90 % сигурен ,че тези покупки за по няколко стотин лева в ИХБГ и Гагарин са на Алианц.....
    Сигурно и Алианц разиграва цирка с по една хартия на горна цена, а Монти?
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• В момента съм на 90 % сигурен ,че тези покупки за по няколко стотин лева в ИХБГ и Гагарин са на Алианц.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Аз пък не разбирам защо Алианц трябва да са длъжни да спасяват неуспелите спекуланти. Тяхната роля е да се грижат за пенсионерите си. Над 60 лева имаше много възможности да се излезе. Умните пари го използваха.

И как се грижат за пенсионерите...
        Аз съм Алианц...
        миналия месец ми е паднал дяла.....
        Понимаеш ли или да ти го обясня....

Коментар

Не ме притесняват продажбите ,притесняваме Алианц....
          Или има големи пакети за продажба и само проформа крепят или са в почивка....
          Аз пък не разбирам защо Алианц трябва да са длъжни да спасяват неуспелите спекуланти. Тяхната роля е да се грижат за пенсионерите си. Над 60 лева имаше много възможности да се излезе. Умните пари го използваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Аз пък си затворих половината позиция на загуба миналата седмица... Сега май ще затворя другата половина на още по-голяма... То не може само да се печели де
            Тук реших от неуспял спекулант да стана дългосрочен инвеститор......
            И ще осреднявам......до къде мога....
            Не ме притесняват продажбите ,притесняваме Алианц....
            Или има големи пакети за продажба и само проформа крепят или са в почивка....
            Мажоритара е ясен..прави се на умряла змия....
            Не е препоръка....

Коментар

• Аз пък си затворих половината позиция на загуба миналата седмица... Сега май ще затворя другата половина на още по-голяма... То не може само да се печели де
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Оставете Монти да ближе раните и да намери начин да преглътне загубата. Но играч като него едва ли е взел повече от 20-30 акции..
                По-интересно е как батката и сие ви зариби с приказките за 100 лв, а после ви напусна с кеф и ви направи лек шус на 65
                За един сватба за друг брадва
                Не искам да цитирам думите си ,че на всеки пет лева ще влизам до 40 лв.....от 60 лв...
                Сбърках само ме продадох малко над 65-67 лв а не целия пакет и да почна да го събирам отново....
                Цената в момента 46 ,7 средната...
                Колкото повече продадени ,толкова повече.....
                След това колкото по малко за продажба ,толкова по малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  За протокола, цена от 40лв посочи в началото на февруари, ще те следим и при енергото
                  Оставете Монти да ближе раните и да намери начин да преглътне загубата. Но играч като него едва ли е взел повече от 20-30 акции..
                  По-интересно е как батката и сие ви зариби с приказките за 100 лв, а после ви напусна с кеф и ви направи лек шус на 65
                  За един сватба за друг брадва
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    ко стана тук
                    чак заприлича на сел-оф :
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Така ,че май 40 лв ще останат в по далечно бъдеще....
                      Не е препоръка...
                      За протокола, цена от 40лв посочи в началото на февруари, ще те следим и при енергото

Коментар

• Тук нещата се окепазиха за съжаление. Към момента нямам акции.

Иначе хубава компания, но само това не е достатъчно
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Агента с по едната акция пак се появи - за радост на публиката
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Някой даже забрави и да сложи точка на правилното място.
                            да

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              ко стана тук
                              Някой даже забрави и да сложи точка на правилното място.

Коментар

• ко стана тук

Коментар

Working...
                                X