IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Купува се като пада ,продава се като се качва.....
    Слабо само 800 акции...
    Да не забравяме ,че Алианц е основен миноритар и акцията е слаболиквидна......
    Продължавайте с некролозите...че тази цена вече не ми е изгодна...да купувам...
    До 40 имате възможност да я свалите...
    Не е препоръка..

На 40 лв. и аз ще се включа.... ОБЕЩАНО!

Коментар

• Който продаде днес да каже на кого бе този аизберг.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        не са косете момчета и момичета. Кат стане 35-40 може и да се включа. Притежавам десетки левове
        Прекрасна дългосрочна позиция- ако някога решат да покажат резултатите ще получиш 4-5 пъти по 35-40, ако не решат- ще си имаш акции

Коментар

• не са косете момчета и момичета. Кат стане 35-40 може и да се включа. Притежавам десетки левове
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Тук нещата са доста интересни.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Струва ми се малко рано , на цени около 42.50 мога да влезна пак
              над 30 няма смисъл, Дори 30 е много според мен
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Аз днес накупих малко... Честито на продалите...
                Струва ми се малко рано , на цени около 42.50 мога да влезна пак

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Аз днес накупих малко... Честито на продалите...
                  дано не стане като при унипаците. И там се буташе на покупки, сега може би си ги набутал на някой картофодържач
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Аз днес накупих малко... Честито на продалите...
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ситуацията в Украйна би трябвало да се отразява повече на публичните ни компании, отколкото отчетите, смята Александър Пеев от Съгласие Асет Мениджмънт

Въпреки това, поради ниската ликвидност и в частност дълбочина на поръчките, днес все пак видяхме, че ефекти от публикуваните отчети има върху пазарните цени. Ако пазарът бе по ликвиден, това нямаше да се случва по този начин. Пример за това е отчетът на Юрий Гагарин АД, който прави впечатление, че е доста интересно разбран от инвеститорите за подобен спад на пазарните цени и ми е любопитно дали те сами така разсъждават или това е мнение на специалистите на пазара. На пръв поглед има спад на печалбата, драстичен ръст на приходите, разходите за дейността, паричните потоци, увеличаване рязко на вземанията от клиенти и намаляване рязко на материалните запаси при почти запазен ливъридж и при почти запазени активи. Дотук това подсказва за разширяване на дейността на дружеството, но наистина формираната пазарна цена днес е интересна“, казва той.

Коментар

• А твоя Мост и Оцк колко имат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Монти, за цената може и да излезеш прав.То и при Биовет се точи яко и пак си е 10 лева
                          Oпитваш се тънко да пробутваш някакво кухо сравнение ли кире?
                          Aми биовета има 1,6 милиона печалба за първо тримесечие. гагарин колко има ???
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Разбира се това е един от проблемите ни...
                            Но доколкото почнах да познавам технически акцията а и играта в последните минути а и при аукциона ....

Скоро ще видим пак 58 -60 лв....
                            Така ,че май 40 лв ще останат в по далечно бъдеще....
                            Не е препоръка...
                            Монтяк ясно е, че си се нагрухал с акции тука до откат, нема лошо и аз имам такива дървени позиции - една от тях е Енерго Про. Пий три големи таз вечер, болката ще мине, казвам го от личен опит.
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Монти, за цената може и да излезеш прав.То и при Биовет се точи яко и пак си е 10 лева

Коментар

• Тази акция стана огледална на Биовет..Източване на входа и на изхода Отиде му имиджа на Мустака..Подреди се до Домузите.Продадох след първия лош отчет имам съвсем малко, както и при Биовет.Като гледам Мустака започва да крие и при БТХ

Коментар

Working...
                                X