IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    купувай купувай, докато имаш кинти
    с тоя дирижабъл за никъде според мен
    не е препоръка
    Разбира се това е един от проблемите ни...
    Но доколкото почнах да познавам технически акцията а и играта в последните минути а и при аукциона ....

Скоро ще видим пак 58 -60 лв....
    Така ,че май 40 лв ще останат в по далечно бъдеще....
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Купува се като пада ,продава се като се качва.....
      Слабо само 800 акции...
      Да не забравяме ,че Алианц е основен миноритар и акцията е слаболиквидна......
      Продължавайте с некролозите...че тази цена вече не ми е изгодна...да купувам...
      До 40 имате възможност да я свалите...
      Не е препоръка..
      купувай купувай, докато имаш кинти
      с тоя дирижабъл за никъде според мен
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Как ще не е лош - огромен ръст на приходите и никаква печалба. Кога ще прави печалба това дружество - като почне да изкарва по 1 милиард приходи ли.
        Пак да кажа в такава ситуация възможните обяснения са две - или се точи много яко или бизнеса му е безсмислен.
        Има разлика м/у бизнес и резултати.В бизнеса си е почти монополист.Но резултатите ....мисля че сам си отговори на въпроса.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Не, бизнеса му не е лош. Изпуснаха се в един-два отчет да покажат как може да работи без да се точи - по близо 4 млн. печалба на тримесечие. След това обаче се поправиха и взеха да точат всичко към шапката - БТХ.
          Може би сега на разбирача Монти, ще му светне под шапката, защо му ги подадох нежно на 60 лв. А той така се кефеше че ме набутва и ми взима акциите на промоция ... душица
          Имаше общодостъпна информация, но трябва да можеш и да я анализираш

Стискам палци за акционерите, мажо да врътне едно търгово с премия като при БТ-тата!
          Как ще не е лош - огромен ръст на приходите и никаква печалба. Кога ще прави печалба това дружество - като почне да изкарва по 1 милиард приходи ли.

Пак да кажа в такава ситуация възможните обяснения са две - или се точи много яко или бизнеса му е безсмислен.

Коментар

• Купува се като пада ,продава се като се качва.....
            Слабо само 800 акции...
            Да не забравяме ,че Алианц е основен миноритар и акцията е слаболиквидна......
            Продължавайте с некролозите...че тази цена вече не ми е изгодна...да купувам...
            До 40 имате възможност да я свалите...
            Не е препоръка..

Коментар

Мдаа - това дружество или яко го точат или бизнеса му е безсмислен
              Ако някой ми погледне тежко ироничните коментари по отношение на дружеството по време на годишния отчет ще схване за какво иде реч. Аз наистина не мога да разбера тежкия наивитет на мушмороците тука - гледат как на годишна база печалбата е нагласена на нула, виждат, че дружеството се точи в посока големия батко и не мога да разбера какво очакват? Революции през първо тримесечие ли? Току що вкарана легална схема за източване да бъде променена? Какво наистина?

Излезнах тук супер бързо веднага след годишния отчет - буквално 5 мин след като излезе отчета на цена 67 и не съжалявам нито за минута. Няма да се учудя ако цената не се върне тука близо до средната за 2013 година. Ми то нито дивидент ще раздават, нито печалба има, един вид какъв е келепира, че не мога да разбера? Остава единствено тежко спекулативната идея за търгово, ама вие кво си мислите, че мажоритарите са тъпи ли? Ми те ще чакат още да се депресира цената - като правят каквото им е по силите в таз посока, ще вземе цената да отиде на 40 кинта, ще се задържи там 3-4 месеца и тогава те ще направят едно мазно търгово на 42 кинта като ще се аргументират, с пазарната цена и с ниските резултати от дисконтираните парични потоци, щот няма печалба. и готово. И миноритарите пак ще го духат. Изобщо тежко непереспективна позиция тук, според мен напълно целенасочено.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Не, бизнеса му не е лош. Изпуснаха се в един-два отчет да покажат как може да работи без да се точи - по близо 4 млн. печалба на тримесечие. След това обаче се поправиха и взеха да точат всичко към шапката - БТХ.
                Може би сега на разбирача Монти, ще му светне под шапката, защо му ги подадох нежно на 60 лв. А той така се кефеше че ме набутва и ми взима акциите на промоция ... душица
                Имаше общодостъпна информация, но трябва да можеш и да я анализираш

Стискам палци за акционерите, мажо да врътне едно търгово с премия като при БТ-тата!

Коментар

• Писах преди време, че Ви чакам на 40 лв. Айде весели празници

Коментар

А не. Пак 1,1 млн бонуси по продажбите и никой не ти дава обяснение как се дават, на кого, как се изчисляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Първо скачат после мислят
                      Да не сме институции, че да се мотаем?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Абе, много бързо мислите
                        Аз го видях веднага като излезна, но ми трябва малко време да видя защо, какво....
                        Докато го напрвя и цената отиде р рЯката
                        Първо скачат после мислят

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Пореден велик отчет, за тази година прогнозирам 100 млн. лв. приходи и 1 хил. лв. печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            http://x3news.com/download/?id=243543
                            Ето прочети го и ти
                            Абе, много бързо мислите
                            Аз го видях веднага като излезна, но ми трябва малко време да видя защо, какво....
                            Докато го напрвя и цената отиде р рЯката
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пореден велик отчет, за тази година прогнозирам 100 млн. лв. приходи и 1 хил. лв. печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Някой прочете вече отчета да гое, ама така е като няма КФН на място.
                                http://x3news.com/download/?id=243543
                                Ето прочети го и ти

Коментар

Working...
                                X