IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    купува на 46,5 лв последните 5 К броя....
    Какви К.? - до момента са купени всичко 100 артии в .... 6 (цели 6 сделки)
    има 1 сделка за 2 хартии, 1 сделка за 3, а останалите са по 20, 25 и 30 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Точно това имам предвид- единствената причина в момента някой да влиза тук е наистина нереално ниска цена. Иначе след годишният отчет 60 изглеждаше стабилна подкрепа, след тримесечният- 40, а след следващият-? В общи линии тезата ми е че при цени под 30 акцията става "получиста"- не би трябвало да отразява в посока надолу евентуални загуби, стига поне приходите и активите да си стоят в дружеството
      О това е много далече от чистите и получистите категории. Според мен, те са под номинал, а тукашното е много далече от тях. Според мен, цената не е нереално ниска, а съвсем нормална, виждаме, че и унипак също слезе надолу и то с тези проценти а там все пак бяха на някаква макар и мижава печалба. По скоро тук имаше прекалено много надежда в бъдещите отчети за шпекулантите, надяваха се, че след еднократните обезценки ще има по-реално отчитане, но според мен много дори изчакаха, очаквах да се усетят по-навреме. Е, разбира се, като не дойдох отчети потвърждаващи вярата в светлото бъдеще, дойде часът на прибиране на профита И нормално - пада повече това, в което е вкарана и по-голяма надежда за профит. )
      Що касае мнението ти за цената на която би се жертвал - мисля, че съм съгласен, над 30 за мен е безсмислен риска

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        Може да ти я качват за да насипят по-напоително след това, иначе каква е логиката да я качват с по 1 по 2 бройки и да насипят канчето после с 1000
        купува на 46,5 лв последните 5 К броя....

Коментар

някой си купува по малко и качва цената ...
          Преди я докара до 68,5 когато беше предното изсипване на 57 ,сега се върти същия номер.....от 44 до 47 е вече.....
          Ще дойде времето ....както се качи от 40 на 60 лв...за ден....
          Не е препоръка....
          Може да ти я качват за да насипят по-напоително след това, иначе каква е логиката да я качват с по 1 по 2 бройки и да насипят канчето после с 1000

Коментар

Точно това имам предвид- единствената причина в момента някой да влиза тук е наистина нереално ниска цена. Иначе след годишният отчет 60 изглеждаше стабилна подкрепа, след тримесечният- 40, а след следващият-? В общи линии тезата ми е че при цени под 30 акцията става "получиста"- не би трябвало да отразява в посока надолу евентуални загуби, стига поне приходите и активите да си стоят в дружеството
            някой си купува по малко и качва цената ...
            Преди я докара до 68,5 когато беше предното изсипване на 57 ,сега се върти същия номер.....от 44 до 47 е вече.....
            Ще дойде времето ....както се качи от 40 на 60 лв...за ден....
            Не е препоръка....

Коментар

• Точно това имам предвид- единствената причина в момента някой да влиза тук е наистина нереално ниска цена. Иначе след годишният отчет 60 изглеждаше стабилна подкрепа, след тримесечният- 40, а след следващият-? В общи линии тезата ми е че при цени под 30 акцията става "получиста"- не би трябвало да отразява в посока надолу евентуални загуби, стига поне приходите и активите да си стоят в дружеството

Коментар

Тук въпроса е при какви цени си струва да се подложи човек отново на подобни гаври Аз лично съм решил за себе си, че това е някъде в диапазона 20-30 лв., и то само защото имам известен афинитет към перверзии
                Нереални неща говориш.. може би само за да се дразниш със затиснатите тук акционери.. Под 40 лв. мисля че няма да слезе.. даже може би вече видяхме дъното.

*имам само малко акции, купени спекулативно вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Че се изгаври ЦВ с акционерите тук няма спор, ама връщането от 75 лева в края на януари до 42 вчера, това са си 44% връщане при пазар нагоре малко в повече ми идва на мен лично. Дано дочакаме продажба на БТХ, това ще промени нещата според мен.
                  Времето ще покаже.

Успех в инвестициите на всички де и акционери и зрители.
                  Тук въпроса е при какви цени си струва да се подложи човек отново на подобни гаври Аз лично съм решил за себе си, че това е някъде в диапазона 20-30 лв., и то само защото имам известен афинитет към перверзии

Коментар

• Че се изгаври ЦВ с акционерите тук няма спор, ама връщането от 75 лева в края на януари до 42 вчера, това са си 44% връщане при пазар нагоре малко в повече ми идва на мен лично. Дано дочакаме продажба на БТХ, това ще промени нещата според мен.
                    Времето ще покаже.

Успех в инвестициите на всички де и акционери и зрители.

Коментар

Вече е на ринга....
                      Спокойно нали нямаш ..тук....
                      така е, излязох на 67, 10 минути след излизане на годишния отчет...
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Вчера продавача като вкара грешна цена на аукциона мернах едни 8к акции, ако са за продан има доста още...
                        п.п. не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          Гениално, прав си пич, купуват по една хартия за 45 кинта и плащат 3 кинта комисионна - и това не е в никакъв случай с цел селска манипулация, просто такава е стратегията на Алианц, нале?
                          Вече е на ринга....
                          Спокойно нали нямаш ..тук....

Коментар

Виж табака в последните 20 дни някой си купува по малко на пазарна ....
                            Така и тук.....
                            Проследи сделките на Гагрин в последните 10 дни ...купува....
                            Абе защо ли ви отварям очите
                            Гениално, прав си пич, купуват по една хартия за 45 кинта и плащат 3 кинта комисионна - и това не е в никакъв случай с цел селска манипулация, просто такава е стратегията на Алианц, нале?
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Така и тук.....
                              По принцип си е така Монти, - все някой купува (с широко отворени очи), защото и все някой продава, иначе ще липсва сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Сигурно и Алианц разиграва цирка с по една хартия на горна цена, а Монти?
                                Така и тук.....

Коментар

Working...
                                X