If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ега се оказва, че вместо да увеличи дела си в Доверие обединен холдинг АД над 30%, Софарма го е намалила под 25%. Сделката за 1 494 300 акции е сключена на пода на БФБ-София на 2 юни 2017 г. в 12:16 ч. при единична цена от 2,04 лв. за брой.
Действително няма данни да продава Донев....
Аз съм собственик на Софарма ,признавам си...
ле,ле,ле какво стана с този форум....
Не ме интересува ,
Ако трябва да избирам къде да съм дългосрочен инвеститор от Софарма или Доверие,бих избрал Софарма, Там се дава все пак дивидент и Чичо купува с фадромата а във Доверие гребе с малката лъжичка....а продава със самосвали...
Не е препоръка
Лично мнение...
Базирано на последните покупки и продажби официално обявени от Софарма и Доверие..
Успех на влезлите и излезлите....
...покрай ЕТФа , пък каквото сябя покаже[/inta] какво имаш предвид с ЕТФ-а?! Погледнах, че днес нямат заявки! Да, 1,61 е вид-психологическо ниво, но съмненията ми са, че екстремно бързо го постигна. Затова очаквам че може да има още изненади)))). Все пак цената растеше от половин година и сега за 2 дни се спадна със "само" 40 стинки! В по-голямата си част тук профита на играчите е над 100%, така, че известно "прибиране" на печалбите си е повече от нормално. Вижте, борсата не е форекс!!!! Тук не се случват неща за минути и часове, случват се за седмици и месеци. Човек може да реагира спокойно и има достатъчно време да се огледа, да прецени. Точно това прави борсата антипод на форекса. Всичко що е форекс е хазартна боза, но няма нищо общо с книжата на работещи компании листнати на борса. Прави много неприятно впечатление, когато хората си мислят че борсата е хазарт, а като четат форума, не съм сигурно дали ще разберат че това заблуждение е само привидно (за тези които не разбират) и така лесно може някои да останат с погрешни впечатления))))
Какво да ти кажа ;- най важнато е да не упущиш картината!
В "кошници" ще ги сбираме веке по актуалните и ластични "бюлетине"! - пък кой дор де сколаса джанъм!
п.п. нали сме за туй тука ;- сегис тугис да овладяваме спринтьорите , тъй де ! - за синята зона
Коментар