Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
БНБ вече прие решение бг банките да капитализират цялата си печалба и да не разпределят дивидент тази година. В четвъртък и ЕЦБ ще забрани на европейските банки да се дава дивидент, но това не се отнася за Молдова - те на са в ЕС!!!
така, че надеждите тук остават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеhttps://www.finam.ru/international/n...0200401-13260/
Отменят дивиденти на банки по указание на ЕЦБ
така, че надеждите тук оставатfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКога ще връщате парите на Софарма? Още ли сънувате “рефинансиране” при ниска лихва? Никоя банка няма да ви даде в тази ситуация. Ама то акционерите на Софарма да му мислят. Вие сте добре, ни пари дали, ни риска носите. Вярно, че си купихте банка тип КТБ на 8ми септември, ама какво да се прави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСтига сте разтягали локуми. Кажете кога ще върнете парата!!! Върнете парите, бе!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСтига сте разтягали локуми. Кажете кога ще върнете парата!!! Върнете парите, бе!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКога ще връщате парите на Софарма? Още ли сънувате “рефинансиране” при ниска лихва? Никоя банка няма да ви даде в тази ситуация. Ама то акционерите на Софарма да му мислят. Вие сте добре, ни пари дали, ни риска носите. Вярно, че си купихте банка тип КТБ на 8ми септември, ама какво да се прави.
Коментар
-
Риск не носят само кибиците, които нямат инвестиции, но пък имат подсилени клавиатури за да издържат на много и безсмислени постове по форумите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, и аз имам усещането че ОД или негови хора продават по малко последните дни.. Но той продаваше и предния път като минахме през 3,30-3,40
Така че.. Тръгне ли пазара нищо не го спира.. даже е хубаво някой да предлага по малко и да създава ликвидност, това привлича спекуланти към позицията и колелото се завърта
Коментар
-
Кога ще връщате парите на Софарма? Още ли сънувате “рефинансиране” при ниска лихва? Никоя банка няма да ви даде в тази ситуация. Ама то акционерите на Софарма да му мислят. Вие сте добре, ни пари дали, ни риска носите. Вярно, че си купихте банка тип КТБ на 8ми септември, ама какво да се прави.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Бая схема ще да е. Не мисля, че ще продадат 100 и кусур аптеки за без пари.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
някоя нова схема която в последствие пак на дребните на врата ще овесят...
не е препоръка!!!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар