Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧовека явно е доста алчен и купува хубави акции на доверие на ниски цени,но портфейла му е голям и всява страх за да натъпче здраво...
ПС: Още по-малко ми пука за назначени комунисти милионери, съсипващи дружества и лъжещи миноритарните акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧовека явно е доста алчен и купува хубави акции на доверие на ниски цени,но портфейла му е голям и всява страх за да натъпче здраво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Я кажи какво ще стане с българските банки например. защото съм запознат със сектора и съм напълно сигурен че са достатъчно ликвидни и че сегашната ситуацията няма да им се отрази чувствително. Да печалбата ще падне малко но толкова. Малко сектори са засегната и то временно така че стига си всявал страх на хората. Голяма част от потреблението ще се компенсира през следващите месеци. На запад спадът предлага невероятни възможности за покупки както и на местно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Я кажи какво ще стане с българските банки например. защото съм запознат със сектора и съм напълно сигурен че са достатъчно ликвидни и че сегашната ситуацията няма да им се отрази чувствително. Да печалбата ще падне малко но толкова. Малко сектори са засегната и то временно така че стига си всявал страх на хората. Голяма част от потреблението ще се компенсира през следващите месеци. На запад спадът предлага невероятни възможности за покупки както и на местно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ти, ако знаеш какви бизнес гиганти фалират в момента, а ти разчитай, че Донев е всезнаещ и не прави грешки. И можеш да бъдеш сигурен, че ако Донев знаеше какво ще стане никога нямаше да си купи банка. Глава на раменете имаш ли? Ти осъзнаваш ли банките как ще го изядат, след сучващото се. В бяла Европа и Щатите, банките ще бъдат подкрепени яко. Кой ще подкрепи избушената Молдовска банка? Арменският поп най-вероятно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ти, ако знаеш какви бизнес гиганти фалират в момента, а ти разчитай, че Донев е всезнаещ и не прави грешки. И можеш да бъдеш сигурен, че ако Донев знаеше какво ще стане никога нямаше да си купи банка. Глава на раменете имаш ли? Ти осъзнаваш ли банките как ще го изядат, след сучващото се. В бяла Европа и Щатите, банките ще бъдат подкрепени яко. Кой ще подкрепи избушената Молдовска банка? Арменският поп най-вероятно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Ти сам каза, че си непросветен, мислиш ли, че Донев е по-непросветен от теб, че да си вземе КТБ - банка за 95 млн.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеТук, шансовете на ушилите се с акции да си върнат парите, е като на тези които са си купили Топливо на 30+ лева 2008, с разкиката, че Топливо е значително по-малък бул шит от това тук. Поне не си купиха понзи актив (банка) няколко месеца преди финансово-икономическия балон да гръмне. Ама поне утехата ви тук е, че взехте кредит срещу обещание за светло бъдеще от Софарма. Та ония там са по прецакани от вас.
Коментар
-
Тук, шансовете на ушилите се с акции да си върнат парите, е като на тези които са си купили Топливо на 30+ лева 2008, с разкиката, че Топливо е значително по-малък бул шит от това тук. Поне не си купиха понзи актив (банка) няколко месеца преди финансово-икономическия балон да гръмне. Ама поне утехата ви тук е, че взехте кредит срещу обещание за светло бъдеще от Софарма. Та ония там са по прецакани от вас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТази цена е невероятна промоция. До края на годината очаквам между 15-20 лв.да е цената туканкаБлагодаря за усмивката, която предизвика на лицето ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеКак го продават смело това Доверие с тези показатели P/e o p/b под единица, странни инвеститориОГИ що ще отдели.....за там и от къде...
За мен 2,50 е добра цена при вирус и банка а ако има проблеми....?
Коментар
-
иииии, то навсякъде пързалка, ма тук от 7,15 на 3,60 си е 50% даун за 10 дни - ми сериозно си е - не го пожелавам на никого, макар винаги да съм смятал акцията за огромен балон. Дори и в момента считам, че е сериозно надценена. Лично мнение, успех на дръжащитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар