Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Някой от Форума беше написал че БГ отчети са Екселски таблици попълнени след алкохолен екстаз .....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не следя нито една от посочените. Аз си чакам отчетит за преоценка на стратегията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГреъм ,това е девиз на комарджийте.......
Кажи какъв е шанса на Албенка и Елана да излезнат и на Планината и Трасе да влезнат.....там риска ще бъде по малък ако се изиграе правилно....
Гледам Трасе си идват на нормални стойности 3-3,3...?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Нали знаеш...."Най-големия риск е да не предприемаш рискове"
Кажи какъв е шанса на Албенка и Елана да излезнат и на Планината и Трасе да влезнат.....там риска ще бъде по малък ако се изиграе правилно....
Гледам Трасе си идват на нормални стойности 3-3,3...?
Коментар
-
Аз го правя ,може и да го направя пак ,но защо да рискувам, като знам че в даден момент ще сбъркам.....тенденцията на маркета е надолЕ.....рано или късно ще останат хартии у мен ...
Както останаха хартии на хим....не много но достатъчно да ми припомнят какво може да стане и тук.....Life won't wait for you.
Коментар
-
"Ако" е най-рисковата дума. Може да смениш и ударението според случая. Виж как се е изменяла цената в последните няколко месеца. Примерно 3-4 и пак кажи, че е зациклила Качвания, слизания.....всеки уважаващ себе си играч да е направил пари от това.
Както останаха хартии на хим....не много но достатъчно да ми припомнят какво може да стане и тук.....
Коментар
-
Ако ПФ продават ,защо да съм на амбразурата и това което става с Доверие е трети или четвърти път на масови продажби....банката е само причина за покупка а там където се намира причина за продажба плюс бъдещата криза и ще е големо въртене на малките зъбни колела........
Казва се Рискова златна възможност зациклила на 5,50 вече няколко месеца ....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеGraham, това важи за всеки един борсов денLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
В момента и купувачите и продавачите имат "златна възможност".... Стига после прогнозите да им излезнат
Казва се Рискова златна възможност зациклила на 5,50 вече няколко месеца ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
вече, колко 5 работни дни?
има двама българи в УС и то единият е изп. дир.
дали може за 5 дни да се прецени какво има в банката? Според мен може би чрез бърза оценка на ЦК и на най едрите кредити. Може да се прецени и по молби за напускане ако има и очни ставки на кредитни инспектори. Дали има общо с разпродажбите в петък? Дали скоро ще има официално съобщение какво е състоянието на банката видяно от новия изп. дир.?
как до влизането в управлението цената качваше, като българите влязоха и някой продаде
моля експертите да ми обяснят. Може петък да е бил златна възможност за покупки?
аз като журналист се чудя
не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
имам 1 акцияLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...onbank-298463/
Ето ви статия на Мариян. Ето ви хора с банкерски опит. Плюс Степич /любимеца на Грую / и Томас Хигинс.
има двама българи в УС и то единият е изп. дир.
дали може за 5 дни да се прецени какво има в банката? Според мен може би чрез бърза оценка на ЦК и на най едрите кредити. Може да се прецени и по молби за напускане ако има и очни ставки на кредитни инспектори. Дали има общо с разпродажбите в петък? Дали скоро ще има официално съобщение какво е състоянието на банката видяно от новия изп. дир.?
как до влизането в управлението цената качваше, като българите влязоха и някой продаде
моля експертите да ми обяснят. Може петък да е бил златна възможност за покупки?
аз като журналист се чудя
не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
имам 1 акция
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...onbank-298463/
Ето ви статия на Мариян. Ето ви хора с банкерски опит. Плюс Степич /любимеца на Грую / и Томас Хигинс.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАвтопилота е изключен
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 15:08
„Доверие – обединен холдинг“ АД уведомява, че Изпълнителният съвет на Националната банка на Молдова реши единодушно да преустанови надзорния режим, осъществяван над BC „Moldindconbank” S.A.
“Doverie – obedinen holding” JSC announces that the Executive Committee of the National Bank of Moldova decided unanimously to lift the early intervention regime at BC „Moldindconbank” S.A.
супер новинаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар