Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДнес се сетих за още един нюанс. Като влезеш като нов собственик си длъжен да направиш ревизия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кво ти пука - ако вярваш, купуваш още, щото го смяташ за подценено. Ако не вярваш, продаваш на загуба и толкова. Гадното е само като мен в спекулативни позиции (независимо кои), когато хем нито вярваш, нито не вярваш, ама пък ти е спекулативна и не ти се излиза на загуба. И те така
За мен тази позиция е балон, но всеки си решава сам - ако мумифицирания спре да я поддържа, щото примерно му сипнат повечко по софармата, тук ще настане вакханалия. Или пък не - кой знаеLife won't wait for you.
Коментар
-
Днес се сетих за още един нюанс. Като влезеш като нов собственик си длъжен да направиш ревизия и да кажеш, че стария собственик ти е оставил положение Х и оттам си ти. А не след 2 години да кажеш "тези обезценки са заради стария". Но тук ако подходят консервативно с обезценки на входа ще обидят централната банка, което е недопустимо. Така че филмът ще е много интересен. Разбира се може да има и реинтегриране на провизии и да се отчете извънредна печалба. Дай боже.
Запасяваме се с уиски,бадеми, семки и гледаме мача.
Не е препоръка за покупко продажба, имам една акция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мда.Има нещо.
За мен тази позиция е балон, но всеки си решава сам - ако мумифицирания спре да я поддържа, щото примерно му сипнат повечко по софармата, тук ще настане вакханалия. Или пък не - кой знаеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Някой си разпродава наред по доста позиции и едва ли много мисли за отчети.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Явно някой от последните дни не мисли така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
В края на месеца не трябваше ли да фигурира банка в отчета?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеВ края на месеца малко ще надуят за да изглеждат отчетите добре.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМай боя беше до тук.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе разбирам защо се страхуваш да държиш хартии в бичи тренд като Доверие, но спокойно търгуваш такива с низходящ тренд, както беше Петрол и табаците. Не разбирам логиката в това поведение. Двамата прилагаме тотално различна схема. Аз се съсредоточвам върху състоянието на компанията и игнорирам пазара а ти се съсредоточваш върху пазара игнорирайки тотално състоянието на компаниите, които търгуваш.Last edited by Монти; 17.02.2020, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз го правя ,може и да го направя пак ,но защо да рискувам, като знам че в даден момент ще сбъркам.....тенденцията на маркета е надолЕ.....рано или късно ще останат хартии у мен ...
Както останаха хартии на хим....не много но достатъчно да ми припомнят какво може да стане и тук.....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар