Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение.... ама и те мойте струват 2 лв.....не повечеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как така не ги разбираш? Прават го от благородство, мислят за другите как да ги спасят ... това беше идеята, как е я разбра?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ .... Какво да ти кажа ...Щом има хора пълни с кеш а са нервни, значи има нещо друго ..... Не ги разбирам и не се и опитвам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Защото бях зает и не бях на компютъра ....Признавам си, че щях да пусна малко за да си осигуря кеш
ама и те мойте струват 2 лв.....не повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГреъм, неведнъж съм имал позиции, при които се е получило и съм излязъл на върха. Но никога не ми е минавало през ума да влизам после в темата и да им разправям, че са големи глупаци всичките дето не са продали. Мисля си, че трябва да съм голям боклук, за да го направя.Щом има хора пълни с кеш а са нервни, значи има нещо друго ..... Не ги разбирам и не се и опитвам
Life won't wait for you.
Коментар
-
още ли не си послушал "спасителя" да разкараш този шит ?!?неш ли да се одръпваш че търсиш най ниското ,после почваш да гониш акцията...
и купуваш на най високо за деня ..
Коментар
-
още ли не си послушал "спасителя" да разкараш този шит ?!?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е ти си стара кримка ама не мога да разбера това за поне една 1/3 на 7.....в Доверие....Признавам си, че щях да пусна малко за да си осигуря кеш
Life won't wait for you.
Коментар
-
И на мен цялата ми печалба за 2019 и януари 2020 отиде в канала....Ама нали била само екселска? И не била важна.Това е новото мотоДоверие ми е на 3,017 .... Така, че засега няма да се самоубивам....
Коментар
-
И на мен цялата ми печалба за 2019 и януари 2020 отиде в канала....Ама нали била само екселска? И не била важна.Това е новото мотоДоверие ми е на 3,017 .... Така, че засега няма да се самоубивам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не съм нервен ,имам кеш но имам и падаща банка на ДАХ с близо 5 евро на акция загуба ....и падащи дребосъци на БФБ....и прегрупирвам акции.... бягам от Доверие, фиб и хим и сие.... и вече 10% загуба от НГ....при положение че бях 15% плюс...Доверие ми е на 3,017 .... Така, че засега няма да се самоубивам....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Аз много ясно я виждам реалността .... Но не се панирам а анализирам и се прегурпирам. Не плямпам простотии от сорта борсата трябва да затвори защото щом ще я караме без сделки за МПС и НИ значи трябва и БФБ да спрят..... На толкова некомпетентни глупости се наслушах..... А и не мога да разбера защо вие сте толкова нервни?!?!?! Нали разкешихте и чакахте точно тоя срив?!?!?! А сега сте по-нервни от тия с акциите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГреъм ,това не си ти....
Всеки губи пари и аз не съм цъфнал ,но реалността не трябва да се крие.........Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар