IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

На 4,40 и аз бих взел малко.
    Това е цената на Неохима след време. Първа спирка 20 кинта до края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Ако има сплит, може и да ти върже на толко

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
        Искам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте още

Коментар

• Искам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте още

Коментар

• 9 ?

Коментар

Резултатите на банката, респ. на Доверие са брутално добри: истинска машина за правене на пари. Няма да се учудя втори дивидент наесен, двоен на първия. И много кеш посока БГ.....
              да де ама Калиман здраво държи цената да не литне ) с тоновете купени на 8,00
              Last edited by Майната; 30.08.2023, 16:01.
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Резултатите на банката, респ. на Доверие са брутално добри: истинска машина за правене на пари. Няма да се учудя втори дивидент наесен, двоен на първия. И много кеш посока БГ.....

Коментар

• Doverie United Holding [DUH] in '000 BGN in '000 BGN
                  H1 2022 H1 2023 Q2’22 Q2’23
                  Total income banking operations, net 90 829 114 477 50 608 54 472
                  Total income insurance operations, net 2 493 1 783 712 522
                  Other business sectors, net 32 238 39 393 19 744 22 176
                  Operating profit 50 916 66 648 30 843 30 000
                  Net income (after minority interest) 34 326 45 091 20 820 19 967

Коментар

• Аз залагам на 2ри дивидент, все пак голяма част от нетната печалба за миналите години не беше раздадена на последното ОС. Току виж издърпа всичкото пара във Фармата през Доверие, че все пак нова сръбска офанзива има

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Чакаме варанти ли!?!?
                      Чичо каза, че подготвя нещо за есента, но отказа повече инфо...
                      Това е мое предположение. След като така усърдно продаваше акции 2 месеца, за да държи цената ниска, си мисля, че ще пуска варанти и се цели в ниска страйк цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                        2.10 нетна печалба на акция за полугодието - стабилно напред и нагоре. В началото на юли има значителни погасявания на задължения към Софарма и Телекомплект от молдовския дивидент. Чичо да пуска най-после варантите, че съм приготвил кеш
                        Чакаме варанти ли!?!?
                        Чичо каза, че подготвя нещо за есента, но отказа повече инфо...

Коментар

Това дружество е най-евтиното в сравнение с другите на Донев и дългосрочно ще скочи най-много
                          изтрито заради дебилна модерация
                          Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 12:27.

Коментар

• 2.10 нетна печалба на акция за полугодието - стабилно напред и нагоре. В началото на юли има значителни погасявания на задължения към Софарма и Телекомплект от молдовския дивидент. Чичо да пуска най-после варантите, че съм приготвил кеш

Коментар

• Наближава Септември

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Като хранениче му е това дружество на Донев на фона на другите
                                Това дружество е най-евтиното в сравнение с другите на Донев и дългосрочно ще скочи най-много!!!

Коментар

Working...
                                X