If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.
Калиман здраво държи цената да не литне ) с тоновете купени на 8,00
Иначе чичката поддтиска Трейдинга и Доверие с умисъл ще се разбере що
Здравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.
Винаги трябва да имаш Доверие в портфейла..... иначе при спад го купувам и съответно при ръст продавам по малко.... прави интересни и предвидими движения
Е хиляда де ! Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
Може да са тонове, ама може и да не са. Марадоната като казва, че купува или чака ръст е вероятно да продава - справка Неохим.
Надува свирката както му изнася
Е хиляда де ! Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
Значи и К са хиляда и Т са хиляда......Трябва да се уеднаквят мерните единици, че стават недоразумения....Иначе на колегата тонажа наближава този на БМФ...
С ~ 38 акции купуват 1 клиент на молдавската банка, който тежи към 75 кг. или 2 кг за акция. Клиентите на Бриколаж не се броят, понеже бързо се изнизват и не можеш да ги хванеш, а молдавските са редовни. Но очевидно смята и тях затова се получава 1 кг на акция или 1000 за тон. (В случая имаме изваждане, тъй като Бриколажа често беше на загуба)
Коментар