IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дава сигнали за падане под тренда
    Дали ще стане факт,предстои да разберем

изтрито заради дебилна модерация

Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 12:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

Калиман здраво държи цената да не литне ) с тоновете купени на 8,00
      Да я подържат още малко да напазарим под 8.30, от петък започнах по-сериозно да пазарувам и да си върна продадените над 9

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975

Ами жалко... балонираха Билдингса(една компания без все още никаква дейност и проект) а пресират цената и видимо се намесват и пречат на ръста в Дох

Хайде дано скоро обявят какво ще искат от пазара - пари през варанти или просто държат за да се намърдат кандидатите записвайки сфарм ...
        Ама ще почват да строят :

https://www.capital.bg/biznes/kompan...grada_sreshtu/

Коментар

• Първоначално изпратено от logic Разгледай мнение
          Здравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.
          Калиман здраво държи цената да не литне ) с тоновете купени на 8,00

Иначе чичката поддтиска Трейдинга и Доверие с умисъл ще се разбере що
          Last edited by Майната; 08.09.2023, 15:18.
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Здравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.

Коментар

• Винаги трябва да имаш Доверие в портфейла..... иначе при спад го купувам и съответно при ръст продавам по малко.... прави интересни и предвидими движения

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Е хиляда де ! Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
                Може да са тонове, ама може и да не са. Марадоната като казва, че купува или чака ръст е вероятно да продава - справка Неохим.
                Надува свирката както му изнася
                Last edited by Plemennika_na_shefa; 07.09.2023, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Е хиляда де ! Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
                  Значи и К са хиляда и Т са хиляда......Трябва да се уеднаквят мерните единици, че стават недоразумения....Иначе на колегата тонажа наближава този на БМФ...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ама колко акции са един тон?

Коментар

• С ~ 38 акции купуват 1 клиент на молдавската банка, който тежи към 75 кг. или 2 кг за акция. Клиентите на Бриколаж не се броят, понеже бързо се изнизват и не можеш да ги хванеш, а молдавските са редовни. Но очевидно смята и тях затова се получава 1 кг на акция или 1000 за тон. (В случая имаме изваждане, тъй като Бриколажа често беше на загуба)
                      Last edited by Кисимов; 07.09.2023, 18:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Т = тон
                        Ама колко акции са един тон?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Добре..."К" са хиляди. А "Т" какво е?
                          Т = тон

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                            Искам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте още
                            Добре..."К" са хиляди. А "Т" какво е?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                              Искам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте още
                              Като искаш да вземеш още, просто излез от онова дърво хима, какво му се чудиш???

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

На 4,40 и аз бих взел малко.
                                Но само малко, не повече!

Коментар

Working...
                                X