Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Ами уж сте стари кучета повечето тук, не се ли наиграхте с Чича ви вече ? Аз от две години и повече неговите ги сложих в забранителния си списък където са още Тим отбора и Цеко от Алеко !
от изброените от теб само от игра с чича може да се изкара някой лев, друг е въпроса, че не винаги се получаваLast edited by polax; 21.09.2023, 08:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕй за тва чужденците ще ги гледаме през крив макарон! Кой знае още колко години ще се надлъгваме едни и същи баламурници!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чета афоризми от някакъв си Играч от старата школа - Костулани или нещо такова се казваше. Ето ви една интересна : "Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция, то тогава почти винаги нещата се провалят." Сега, човека , като го е казал вече е бил много стар. Та не го приемайте много на сериозно , нали знаете , човек , като остарее ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Един приятел вика- като гледам какво прави мажоритаря с цената при сфтрд и дох, чак се притеснявам какво ме чака след като запиша вариантите на сфарм
Според мен след упражняване на варантите цената на фармата ще ходи до към 5 натисната от мажо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от logic Разгледай мнениеПриходите и печалбата са повече от добри , но някак си е твърде съмнително когато мажоритарят разпродава. Прави го непрекъснато от 6 юни насам. Едва ли го прави , за да направи коледни подаръци на дребните спекуланти ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Прави го за да задържа цената на тези нива. Прави това в трейдинга и във фармата. Мажовски игри...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от logic Разгледай мнениеПриходите и печалбата са повече от добри , но някак си е твърде съмнително когато мажоритарят разпродава. Прави го непрекъснато от 6 юни насам. Едва ли го прави , за да направи коледни подаръци на дребните спекуланти ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеПродължават да продават и държат цената големи - Калиман над 3К и Стоев малко над 600 за три дни каква ли е играта ?
дали е като при трейдинга ?
Коментар
Коментар