IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Нетната печалба на "Доверие обединен холдинг" за първата половина на годината намаля с над 70% в сравнение със същия период на миналата година. Понижението е резултат от резкия спад на финансовите приходи, докато продажбите на практика леко се увеличават.

Към средата на годината текущите задължения нарастват повече от два пъти, но малко след края на отчетния период холдингът е изплатил близо 30 млн. лв. към свързаното дружество "Телекомплект"."

http://www.capital.bg/biznes/kompani...adna_s_nad_70/

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

май не правиш разлика между ex-post и ex-ante анализ?
      Също така, аз слагам пари срещу мнението си, а ти слагаш на геврека дупката!
      бих, но на бфб няма пут опции

обясни ми с прости думи с какво са по-добри перспективите пред доверие спрямо да кажем гъмзата дето кеша и е повече от капитализацията. сохо твърди че последните 3 години имало голяма промяна, но аз нещо не я виждам. без преоценяването на трейдинга, доверие не е мръднало.
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

т.е. според теб нищо от фундамента няма значение защото видиш ли щом цената на ацкията се вдига, следователно всичко е ок? носиш се по течението момче и мислиш че логиката няма значение ли?

ще приложа само една графика

май не правиш разлика между ex-post и ex-ante анализ?
        Също така, аз слагам пари срещу мнението си, а ти слагаш на геврека дупката!

Коментар

явно не си разбрал, че вече са оспорени успешни и то не от когото и да е било, а от мистър маркет. Аз с него не споря, ти ако си по-голем от него, спори!
          т.е. според теб нищо от фундамента няма значение защото видиш ли щом цената на ацкията се вдига, следователно всичко е ок? носиш се по течението момче и мислиш че логиката няма значение ли?

ще приложа само една графика

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

явно не си разбрал, че вече са оспорени успешни и то не от когото и да е било, а от мистър маркет. Аз с него не споря, ти ако си по-голем от него, спори!
            +1

Коментар

не е мнение, а факти и не съм видял досега някой да ги оспори успешно

Коментар

аз малко така, без срам, мога да си призная, че като преди месец-два ти четох негативно мнение тук, веднага дублирах позицията си. Това доказва, че има смисъл от този форум за мен поне.
                не е мнение, а факти и не съм видял досега някой да ги оспори успешно

Коментар

какво се е променило за три години? в сравнение с q2 2014, СК е мръднал от 73,105 хил на 74,988 хил и то след като справедливата стойност на акциите държани в трейдинга е нагоре с над 5 милиона

къде точно я виждаш промяната? покупката на шита веко или как хидроизомат се закрива?

пп. убеди ме че компанията се развива добре и ще си купя акции
                  аз малко така, без срам, мога да си призная, че като преди месец-два ти четох негативно мнение тук, веднага дублирах позицията си. Това доказва, че има смисъл от този форум за мен поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Компанията си остава много по атрактивна за мен от половината компании в Софикс.
                    за това мога да се съглася

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      Сохо много добре ги вижда нещата, но не му отърва да каже истината, защото не е в негов интерес.
                      Просто моите очаквания/виждания не се споделят от колегите. Компанията си остава много по атрактивна за мен от половината компании в Софикс.

Коментар

• Сохо много добре ги вижда нещата, но не му отърва да каже истината, защото не е в негов интерес.
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

За тези 3 години виждам огромна промяна
                          какво се е променило за три години? в сравнение с q2 2014, СК е мръднал от 73,105 хил на 74,988 хил и то след като справедливата стойност на акциите държани в трейдинга е нагоре с над 5 милиона

къде точно я виждаш промяната? покупката на шита веко или как хидроизомат се закрива?

пп. убеди ме че компанията се развива добре и ще си купя акции
                          Last edited by Black and white cat-foot; 29.08.2017, 12:06.

Коментар

признай си че ръста е заради влизането в софикс което си е на практика математически гарантирано вече и престани да заблуждаваш хората с другите глупости.

капиталът почти не е мръднал от 10 години, печалбите идват само от еднократни ефекти, софарма не придобива доверие както очаквахте, веко е боклук, няма дивиденти откакто донев пое компанията. а това за преструктурирането на бизнеса донев го говореше още през 2007, даже бях дал линк към интервюто по-назад в темата. след като 10 години не е станало, едва ли има добри шансове сега да стане. след 10 години си остава компания с много активи които се управляват плачевно
                            Аз ти обясних какво мисля ! Донев пое Реално контрола последните 3 години на ключови компании. За тези 3 години виждам огромна промяна.А да не забравяме каква криза минахме. Влизането в Софикс е основен фактор за ръста затова съм съгласен. Капиталът ръсте стабилно 2 години та нещата си идват на място.

Ако не харесваш дадено дружество просто не купувай акциите му.!

Коментар

Същите коментатори при всяка корекцийка подбират се няколко удобни числа и се почва. А капиталът продължава да си ръсте стабилно с още 2 млн за полугодието.
                              признай си че ръста е заради влизането в софикс което си е на практика математически гарантирано вече и престани да заблуждаваш хората с другите глупости.

капиталът почти не е мръднал от 10 години, печалбите идват само от еднократни ефекти, софарма не придобива доверие както очаквахте, веко е боклук, няма дивиденти откакто донев пое компанията. а това за преструктурирането на бизнеса донев го говореше още през 2007, даже бях дал линк към интервюто по-назад в темата. след като 10 години не е станало, едва ли има добри шансове сега да стане. след 10 години си остава компания с много активи които се управляват плачевно

Коментар

• По добре на хората в устата, отколкото в краката, е казал народа

Коментар

Working...
                                X