Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Това изречение е плашещо нелепо!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Има да, но тук са компаниите, които са готови са споделят с останалите печалбите си и помагат на цялата екосистема на българските финанси и благодарение на професионализма им Софикс върви нагоре и колкото по-добре всеки си върши работата, толкова по-нагоре ще ходи Софикс... надявам се без да се набалончва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
най-големите? има компании извън софикс, които са в пъти по-големи като приходи и печалба и в пъти по-подценени. единственото хубаво на софикс е че може ники да купува акции. освен ако не реши да игнорне като холдинг варнаKeep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Този сигнал излезе миналата седмица, но с оглед ребалансирането на Софикс реших да изчакам преди да го пусна и да видя дали мога да разчитам на модела и в такива извънредни ситуации. Да видим дали е свършил добра работа...
параметрите са: покупка на 2.53, стоп 2.42, цел 3.015
Сложната лихва е осмото чудо на света. Който я разбира я събира, който не я разбира я плаща.“ – Алберт АйнщайнLast edited by Mr.Profit; 08.09.2017, 01:55.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Честито! ! ! За мен най атрактивна акция от новите в Софикс!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЧестито на всички свързани по някакъв начин с дружеството! Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...
На база на информацията по-горе се изключват следните емисии от базата на SOFIX
6AM Алкомет АД-Шумен
3NB Неохим АД-Димитровград
5V2 Холдинг Варна АД-Варна
4I8 Индустриален Капитал Холдинг АД-София
и се добавят следните емисии
SKK Сирма Груп Холдинг АД-София
5DOV Доверие Обединен Холдинг АД-София
4ID Индустриален Холдинг България АД-София
T57 Трейс груп холд АД-София
Решенията за промяна в базата на SOFIX влизат в сила, считано от 18.09.2017г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Честито на всички свързани по някакъв начин с дружеството! Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...
На база на информацията по-горе се изключват следните емисии от базата на SOFIX
6AM Алкомет АД-Шумен
3NB Неохим АД-Димитровград
5V2 Холдинг Варна АД-Варна
4I8 Индустриален Капитал Холдинг АД-София
и се добавят следните емисии
SKK Сирма Груп Холдинг АД-София
5DOV Доверие Обединен Холдинг АД-София
4ID Индустриален Холдинг България АД-София
T57 Трейс груп холд АД-София
Решенията за промяна в базата на SOFIX влизат в сила, считано от 18.09.2017г.Keep going ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Хм, да кажеш моментум/спекула акция разбирам, ама валю.....поне по моите разбирания е доста далеко от това понятие. То не се изчерпва само с рв.
Пък и колко да е валю след като инсайдърите кихат с шепи на тройно по ниски цени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Доверие - value акция? Хм! Трябва да преосмислиш и да се запиташ дали не е време да прекратиш това което правиш!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
по-долу някъде бях обяснил моето мнение. Аз съм съгласен,че от историческите данни, компанията не мърда, но това не означава, че дружеството не е подценено. На него трябва да се гледа като на value акция, а не като теб на growth акция. Ако ти се занимава, прочети и разбери разликите, ако не, продължавай в същия дух. На мен това, което казваш ми харесва и те ползвам за барометър - синергон 20%, доверие - 30%, днес вече дублирах и сирмата след твоите приказки там. При сирма обаче ситуацията е трики, тъй като тя определено не е подценена и резултатите ще определят цените, но това не ми пречи да си тествам новия подход, базиран изцяло на теб! Гордей се бе!
Коментар
-
по-долу някъде бях обяснил моето мнение. Аз съм съгласен,че от историческите данни, компанията не мърда, но това не означава, че дружеството не е подценено. На него трябва да се гледа като на value акция, а не като теб на growth акция.
Пък и колко да е валю след като инсайдърите кихат с шепи на тройно по ниски цени....
Коментар
-
На мен това, което казваш ми харесва и те ползвам за барометър - синергон 20%, доверие - 30%, днес вече дублирах и сирмата след твоите приказки там. При сирма обаче ситуацията е трики, тъй като тя определено не е подценена и резултатите ще определят цените, но това не ми пречи да си тествам новия подход, базиран изцяло на теб! Гордей се бе!
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
бих, но на бфб няма пут опции
обясни ми с прости думи с какво са по-добри перспективите пред доверие спрямо да кажем гъмзата дето кеша и е повече от капитализацията. сохо твърди че последните 3 години имало голяма промяна, но аз нещо не я виждам. без преоценяването на трейдинга, доверие не е мръднало.
- 1 like
Коментар
Коментар