IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Има да, но тук са компаниите, които са готови са споделят с останалите печалбите си и помагат на цялата екосистема на българските финанси и благодарение на професионализма им Софикс върви нагоре и колкото по-добре всеки си върши работата, толкова по-нагоре ще ходи Софикс... надявам се без да се набалончва!
    доверие не са изплащали дивиденти откакто донев пое контрола
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Това изречение е плашещо нелепо!
      В моя свят нещата стоят така... колкото и нелепо да изглежда това в твоите очи.
      Keep going ...

Коментар

Има да, но тук са компаниите, които са готови са споделят с останалите печалбите си и помагат на цялата екосистема на българските финанси и благодарение на професионализма им Софикс върви нагоре и колкото по-добре всеки си върши работата, толкова по-нагоре ще ходи Софикс... надявам се без да се набалончва!
        Това изречение е плашещо нелепо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

най-големите? има компании извън софикс, които са в пъти по-големи като приходи и печалба и в пъти по-подценени. единственото хубаво на софикс е че може ники да купува акции. освен ако не реши да игнорне като холдинг варна
          Keep going ...

Коментар

Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...
            най-големите? има компании извън софикс, които са в пъти по-големи като приходи и печалба и в пъти по-подценени. единственото хубаво на софикс е че може ники да купува акции. освен ако не реши да игнорне като холдинг варна
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Този сигнал излезе миналата седмица, но с оглед ребалансирането на Софикс реших да изчакам преди да го пусна и да видя дали мога да разчитам на модела и в такива извънредни ситуации. Да видим дали е свършил добра работа...

параметрите са: покупка на 2.53, стоп 2.42, цел 3.015

Сложната лихва е осмото чудо на света. Който я разбира я събира, който не я разбира я плаща.“ – Алберт Айнщайн
              Last edited by Mr.Profit; 08.09.2017, 01:55.
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Честито! ! ! За мен най атрактивна акция от новите в Софикс!
                и на мен ми се привижда така заради ниската база, от която тръгваме, но да видим...
                Keep going ...

Коментар

Честито на всички свързани по някакъв начин с дружеството! Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...

На база на информацията по-горе се изключват следните емисии от базата на SOFIX
                  6AM Алкомет АД-Шумен
                  3NB Неохим АД-Димитровград
                  5V2 Холдинг Варна АД-Варна
                  4I8 Индустриален Капитал Холдинг АД-София

и се добавят следните емисии

SKK Сирма Груп Холдинг АД-София
                  5DOV Доверие Обединен Холдинг АД-София
                  4ID Индустриален Холдинг България АД-София
                  T57 Трейс груп холд АД-София

Решенията за промяна в базата на SOFIX влизат в сила, считано от 18.09.2017г.
                  Честито! ! ! За мен най атрактивна акция от новите в Софикс!

Коментар

• Честито на всички свързани по някакъв начин с дружеството! Вече сме в А група и е време да мерим сили с най-големите. Конкуренцията ражда качество и много се надявам тук да се случат хубави неща...

На база на информацията по-горе се изключват следните емисии от базата на SOFIX
                    6AM Алкомет АД-Шумен
                    3NB Неохим АД-Димитровград
                    5V2 Холдинг Варна АД-Варна
                    4I8 Индустриален Капитал Холдинг АД-София

и се добавят следните емисии

SKK Сирма Груп Холдинг АД-София
                    5DOV Доверие Обединен Холдинг АД-София
                    4ID Индустриален Холдинг България АД-София
                    T57 Трейс груп холд АД-София

Решенията за промяна в базата на SOFIX влизат в сила, считано от 18.09.2017г.
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Хм, да кажеш моментум/спекула акция разбирам, ама валю.....поне по моите разбирания е доста далеко от това понятие. То не се изчерпва само с рв.
                      Пък и колко да е валю след като инсайдърите кихат с шепи на тройно по ниски цени....
                      баце, аз такова животно като моментум/спекула акция не знам какво е? това е сигурно некво бг животно, което като му дадеш сирене и то го яде! Тука всички акции са спекула, дефинирай ми моментум акция какво и как се катогоризира като такава, тъкмо ще науча още едно нещо днес. Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Доверие - value акция? Хм! Трябва да преосмислиш и да се запиташ дали не е време да прекратиш това което правиш!
                        а според тебе доверие growth акция като албена и софарма ли е или пак не си разбрал, че си се насрал?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

по-долу някъде бях обяснил моето мнение. Аз съм съгласен,че от историческите данни, компанията не мърда, но това не означава, че дружеството не е подценено. На него трябва да се гледа като на value акция, а не като теб на growth акция. Ако ти се занимава, прочети и разбери разликите, ако не, продължавай в същия дух. На мен това, което казваш ми харесва и те ползвам за барометър - синергон 20%, доверие - 30%, днес вече дублирах и сирмата след твоите приказки там. При сирма обаче ситуацията е трики, тъй като тя определено не е подценена и резултатите ще определят цените, но това не ми пречи да си тествам новия подход, базиран изцяло на теб! Гордей се бе!
                          Доверие - value акция? Хм! Трябва да преосмислиш и да се запиташ дали не е време да прекратиш това което правиш!

Коментар

по-долу някъде бях обяснил моето мнение. Аз съм съгласен,че от историческите данни, компанията не мърда, но това не означава, че дружеството не е подценено. На него трябва да се гледа като на value акция, а не като теб на growth акция.
                            Хм, да кажеш моментум/спекула акция разбирам, ама валю.....поне по моите разбирания е доста далеко от това понятие. То не се изчерпва само с рв.
                            Пък и колко да е валю след като инсайдърите кихат с шепи на тройно по ниски цени....

Коментар

На мен това, което казваш ми харесва и те ползвам за барометър - синергон 20%, доверие - 30%, днес вече дублирах и сирмата след твоите приказки там. При сирма обаче ситуацията е трики, тъй като тя определено не е подценена и резултатите ще определят цените, но това не ми пречи да си тествам новия подход, базиран изцяло на теб! Гордей се бе!
                              добре, че не си взел и билборд че там нещо колкото и да го храня, акцията не се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

бих, но на бфб няма пут опции

обясни ми с прости думи с какво са по-добри перспективите пред доверие спрямо да кажем гъмзата дето кеша и е повече от капитализацията. сохо твърди че последните 3 години имало голяма промяна, но аз нещо не я виждам. без преоценяването на трейдинга, доверие не е мръднало.
                                по-долу някъде бях обяснил моето мнение. Аз съм съгласен,че от историческите данни, компанията не мърда, но това не означава, че дружеството не е подценено. На него трябва да се гледа като на value акция, а не като теб на growth акция. Ако ти се занимава, прочети и разбери разликите, ако не, продължавай в същия дух. На мен това, което казваш ми харесва и те ползвам за барометър - синергон 20%, доверие - 30%, днес вече дублирах и сирмата след твоите приказки там. При сирма обаче ситуацията е трики, тъй като тя определено не е подценена и резултатите ще определят цените, но това не ми пречи да си тествам новия подход, базиран изцяло на теб! Гордей се бе!

Коментар

Working...
                                X