IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Оф, кажи ми, че нямаш тук...
    Теб човк ни може да те разбере ,продаваш в ниското и купуваш във високото..

виж СХИМ и ДОВ...
    ДОВ продаде на 1,6 и купи на 2,3 ....
    В ХИМ същото на 1,80 купи и сега дебнеш да излезеш...

То бива да си карък ама и полки биеш....убедително ...
    Остава ти само тема Политика да се жалваш от руснаците и Путин....

Коментар

той като имаше акции се бях притеснил и си проверявах сметките дали излизат но взели да хейти ми стана ясно че е продал и се успокоих не знам от къде черпи своето вдъхновение да пише измислици

Коментар

Няма, бъди спокоен, хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Мойто мнение е около 300 К в акции но вече свършват парите за цигарЕ...
          Остават още около 200 К да продават акции и требва доста и в Ихбг...а парите свърщват ,тук
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

около 500 к
            Мойто мнение е около 300 К в акции но вече свършват парите за цигарЕ...
            Остават още около 200 К да продават акции и требва доста и в Ихбг...а парите свърщват ,тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              колко акции трябва да купи фонда?
              около 500 к

Коментар

• колко акции трябва да купи фонда?
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Имаше много злосторници че фонда няма да купува Доверие че Донев ще продава пакет и малките ще ни прецакат ама какво стана бе момци?

Никой голям не иска да продава и фонда почна да купува от пазара! Ще се оберат акциите още малко и пак нагоре.

За мен факта че Донев не продава пакет е МНОГО силен сигнал на къде сме тръгнали! Успех на всички и по малко със слуховете и злорадстването!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Нашите виждания много се различават и няма нужда да спорим! Успех Пандичке!
                    така е, имаме много различен начин на мислене, но се надявам и двамата да правим пари на бфб
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

от топ 50 по сделки през последното шестмесечие според мен топ 5 са ЧЕЗ, Елана, Свилоза, ЕМКА и Булленд

искам отговор с прости думи - какво друго има доверие освен ниско p/b и влизането в софикс? не е нито дивидент, нито печалба, нито коректен мажоритар. а това p/b е много по-ниско при други холдинги като ИХЛБЛ дето даже имат оперативна печалба, или Гъмзата дето имат повече кеш отколкото капитализация. защо доверие да заслужава да се търгува на NAV, но не и ИХЛБЛ или някой друг холдинг?
                      От твоите 5 не бих купил нито една в момента. От ЧЕЗ спечелих от движението последната година но кеширах.

Нашите виждания много се различават и няма нужда да спорим! Успех Пандичке!

Коментар

• Аз имам отговори на тези въпроси за себе си, но колкото и да пиша другите не искат да ги чуят и затова оставям Пазарът да решава. Задълбочаването в тематиката си мисля е от полза.
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Кои са тези компании на БФБ? И какъв е седмичният оборот ? И кой им е мажо?
                          от топ 50 по сделки през последното шестмесечие според мен топ 5 са ЧЕЗ, Елана, Свилоза, ЕМКА и Булленд

искам отговор с прости думи - какво друго има доверие освен ниско p/b и влизането в софикс? не е нито дивидент, нито печалба, нито коректен мажоритар. а това p/b е много по-ниско при други холдинги като ИХЛБЛ дето даже имат оперативна печалба, или Гъмзата дето имат повече кеш отколкото капитализация. защо доверие да заслужава да се търгува на NAV, но не и ИХЛБЛ или някой друг холдинг?

Коментар

най-големите? има компании извън софикс, които са в пъти по-големи като приходи и печалба и в пъти по-подценени. единственото хубаво на софикс е че може ники да купува акции. освен ако не реши да игнорне като холдинг варна
                            Извинявай, не знам защо бях разбрал от въпроса ти компании, които не се търгуват на БФБ. Съгласен съм с теб, че има стойностни компании извън Софикс!
                            Keep going ...

Коментар

най-големите? има компании извън софикс, които са в пъти по-големи като приходи и печалба и в пъти по-подценени. единственото хубаво на софикс е че може ники да купува акции. освен ако не реши да игнорне като холдинг варна
                              Кои са тези компании на БФБ? И какъв е седмичният оборот ? И кой им е мажо?

Коментар

доверие не са изплащали дивиденти откакто донев пое контрола
                                За какво ми е дивидент като имам капиталова печалба? Всеки ударен таргет ми е дивидент от минимум 20% и то имам 5 такива в рамките на година.
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X