IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе, то точно Софарма беше виновна тогава на щангистите. И никога, ама никога повече не им се случиха случки с препарати...
    Пък и "най-българския" спорт..... Как да ти кажа..... Аз по-си харесвам борбата. Тя наистина има корени по наще земи от мнооого време. Щангите са ми тъпотия. Още повече че знам каква скука са и като тренировка и въобще като среда.
    Ето наскоро почин Величко Чолаков. Ти спомняш ли си го? Разбра ли за таз работа. На 45 години май или нещо такова. От що туй? Или другият наш герой прекарал няколко години на държавен пансион в Бразилия - чист като сълза.

Изи-то си има таргет група която следва да се разработи по-агресивно. Да не мислиш че всичко живо като перве с ариел и т.н.
    Last edited by VNM; 15.09.2017, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пушиш ли ,вино пиеш ли , четеш ли книги ,купуваш ли си бяла и черна техника , кашкавал и сирене щото не е само Техномаркета, кашкавал и сирене ...?
      Знам кое му е сиренето и не го купувам - Лакрима беше нали? Я кажи кое е виното да не се объркам да го купя?

Булгартабак цигари НЕ купувам! вестници НЕ купувам!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Аз лошо настроение нямам позитивен човек съм и само се дразня когато се пускат измислени слухове. Да пазарувам си продукти на Софарма и редовно в Бриколаж, все си харесвам по някоя машина за градината а жената колко цветя купи не е за приказване. За Изи дори ходих на място да видя заводите и приказвах с хора на място и имам големи очаквания знаейки на какво е способен Донев и хората които работят за него. Очаквам с нетърпение да го пуснах в София и ще го купуваме! Такъв съм си

ти поне дано купуваш на Шиши продуктите - казал съм на семейството да не се пазарува от Лафка, талони, Булгартабак, и Техномаркет

Без да ви се меся в спора, но този прах го има в София от мноооого време - в Била. Пробвал съм го, точно защото уж български и а, у, златни медали - ми не става, боклук от типа на бонукс е - лично и неангажиращо мнение. А за продуктите на Софиарма - никога, ама никога не ги купувам, когато това ми е възможно, защото още не мога да забравя онзи невероятен скандал с фуросемида в ороцетема, дето уж случайно беше влязъл в хапчетата, купени точно от Софарма за нашите щансгисти на Олимпиадата в Сидни. Срам и позор - убиха най-българския спорт, с най-много златни отличия, а тази компанийка мина между капките, когато трявбаше да я сринат със земята
        И после пак ми говорете за Шиши-та и прочие, като си ги имаме под формата на "големите индустриалци" още от време оно. Срам и позор!
        Уф, ядосах се, айде лека и доходна и помнете 2000-та - историята е за това, за да се повтаря! Вторият път като фарс...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз лошо настроение нямам позитивен човек съм и само се дразня когато се пускат измислени слухове. Да пазарувам си продукти на Софарма и редовно в Бриколаж, все си харесвам по някоя машина за градината а жената колко цветя купи не е за приказване. За Изи дори ходих на място да видя заводите и приказвах с хора на място и имам големи очаквания знаейки на какво е способен Донев и хората които работят за него. Очаквам с нетърпение да го пуснах в София и ще го купуваме! Такъв съм си
          Страхотен подход Следващия път пиши едно съобщение и ще дойда с теб... няма да досаждам
          Keep going ...

Коментар

ти поне дано купуваш на Шиши продуктите - казал съм на семейството да не се пазарува от Лафка, талони, Булгартабак, и Техномаркет

Пушиш ли ,вино пиеш ли , четеш ли книги ,купуваш ли си бяла и черна техника , кашкавал и сирене щото не е само Техномаркета, кашкавал и сирене ...?

Коментар

Браво а сега пии едно аналгинче на фармата и ще ти мине лошото настроение ....после си купи прах Изи и си облечи чисти дрехи и и си купи стълбица от Млад техник да си смениш крушката и ще ти се оправи настроението за живот ,ще ти бъде едно чистичко и светло ,розово най вече... ...

Коментар

Браво а сега пии едно аналгинче на фармата и ще ти мине лошото настроение ....после си купи прах Изи и си облечи чисти дрехи и и си купи стълбица от Млад техник да си смениш крушката и ще ти се оправи настроението за живот ,ще ти бъде едно чистичко и светло ,розово най вече... ...
                Монти, ще връщаш ли стария ник Мече_Цвети, какво стана, нали говорихме за това!

Коментар

ти си тръгнал с Монти да спориш на човека любите акции му бяха на Цветан Василев а сега е при Пеевски та все някой му е виновен

Коментар

Ало ,Пинокио...
                    Аз следя такива като теб с лъжите си...
                    Ти обяви продажба и даден процент печалба при 1,6 на ДОВ...Забрави ли....?
                    пуста памет ...
                    Оттам алабализми можеш да пишеш с 10 ника ама аз ги знам всичките така че лъжата с двата крака....
                    Сега пак си купил на 1,45 ама на сън....щото не е имало такава цена след продажбата ти...
                    Разбра ли ...
                    Ало ,Пинокио.
                    Пинокио ще викаш на някого у вас..

Да, следиш ме с лъжите си, спор няма.

Как следиш, посредника ми ти дава разпечатки или по друг начин?
                    пуста памет ...
                    И покупки обявих, но ... пуста ти памет....

Оттам алабализми можеш да пишеш с 10 ника ама аз ги знам всичките така че лъжата с двата крака....
                    Поназнайвай си каквото искаш, но тихичко някъде в ъгъла.

Сега пак си купил на 1,45 ама на сън....щото не е имало такава цена след продажбата ти...
                    Разбра ли ..
                    Не, дребнави човеко, такава цена имаше ПРЕДИ продажбата на част от количеството, което купих.

Хайде да се омиташ...
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ей, дребно човече, чети се сега:

Колко е сега цената и колко беше преди година??

Преди година беше 70 стотинки, а сега е два и петдесет..

Да не би да твърдиш тук във форума за инвестиции, че цена от 1.45 не е била възможна при това положение...

На 15.02.2017та цената беше такава.
                      ти си тръгнал с Монти да спориш на човека любите акции му бяха на Цветан Василев а сега е при Пеевски та все някой му е виновен

Коментар

Да не би да твърдиш тук във форума за инвестиции, че цена от 1.45 не е била възможна при това положение...

Ало ,Пинокио...
                        пуста памет ...
                        Разбра ли ...

Коментар

По голям лъжец няма от тебе в този форум...
                          На 10 страници назад изчисли с каква печалба си излезъл при продажбата на Доверие като разпродадоха спекулантите до 1,603 ....
                          Интересно как си купил на 1,45 като цената на спад стигна само 1,603....
                          И след това до 2,10 имаше дребни бройки по неколко стотин на ден...
                          ЕЕЙ Пинокио.....

Интересно как си купил на 1,45

Коментар

дов купих на 1.45
                            хим на 1.50

хайде като те направя мой говорител, тогава казвай какво правя
                            По голям лъжец няма от тебе в този форум...
                            На 10 страници назад изчисли с каква печалба си излезъл при продажбата на Доверие като разпродадоха спекулантите до 1,603 ....
                            Интересно как си купил на 1,45 като цената на спад стигна само 1,603....
                            И след това до 2,10 имаше дребни бройки по неколко стотин на ден...
                            ЕЕЙ Пинокио.....

Коментар

той като имаше акции се бях притеснил и си проверявах сметките дали излизат но взели да хейти ми стана ясно че е продал и се успокоих не знам от къде черпи своето вдъхновение да пише измислици
                              Ти по принцип трябва мнооого да се притесняваш .....
                              Щото съдбата не прави два пъти подаръци....

Коментар

Теб човк ни може да те разбере ,продаваш в ниското и купуваш във високото..

виж СХИМ и ДОВ...
                                ДОВ продаде на 1,6 и купи на 2,3 ....
                                В ХИМ същото на 1,80 купи и сега дебнеш да излезеш...

То бива да си карък ама и полки биеш....убедително ...
                                Остава ти само тема Политика да се жалваш от руснаците и Путин....
                                дов купих на 1.45
                                хим на 1.50

хайде като те направя мой говорител, тогава казвай какво правя

Коментар

Working...
                                X