Успех и на теб... няма как всички да сме на едно и също мнение, но на мен лично ми е приятно да общувам с хора на различно такова, особено когато се получава дискусия, а не някакъв квартален спор
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеА що се отнася за ноу хауто дали го имат си мисля, че и при лекарствата и при индустриалната химия става въпрос за... химия Дали не са силни там, а? Опитът от Трейдинга за логистика и дистрибуция...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Груев, доста време си поиграх да проследя историята и "чичо ти Оги" навремето откъде тръгна със Софарма и къде е в момента, виждаш ли? Ако го е направил веднъж защо да не го направи втори път?
Успех и все нагоре желая, за мен чичо Оги е всичко друго, но не и пример за подражаниеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеДано, ама за такъв голям веселяк бая скъпо им го даде. ... Инак, както казах по-рано, аз се надявам да изскочи нещо положително от таз сделка илипо-скоро от това плащане. Дори индиректно. Например ако с парите за изи са си купили гръб някъде. Или са плати не изи а нещо друго. Просто ей-тъй е мнго нелогична сделката. трЕбе да има нещо отстрани според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми щото едни пари следва да идат по предназначение - чичо ти Оги няма нито топките, нито ноу-хауто, нито пък парите, за да се бори с пазарните лидери в бранша, затова и тази покупка е точно толкова разумна, колко инвестициите на Съгласие - предполагам, че ме разбираш. Гледал съм и съм изследвал много подробно налагането на марка от лидерите в няколко бранша Фикосота и без огромни инвестиции и супер точен маркетингов подход, пробив няма как да стане. А има и местан, на които и принципно няма как да стане, но това е дълга и широка тема и не е за тук
успех и на теб, както казах, хубаво е да има оптимистиKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Нека първо видим колко е goodwill в следващият отчет! Компанията расте много бързо - преди време ви качих графики! а и с добър гръб и логистика ще направят по голям дял в БГ а може и да изнасят. Троянецът бил голям веселяк и човек на живота и искал да продава а и нямал сили за повече. С времето ще видим какво правят но от сега да ги плюем не е коректно.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Дано, ама за такъв голям веселяк бая скъпо им го даде. ... Инак, както казах по-рано, аз се надявам да изскочи нещо положително от таз сделка илипо-скоро от това плащане. Дори индиректно. Например ако с парите за изи са си купили гръб някъде. Или са плати не изи а нещо друго. Просто ей-тъй е мнго нелогична сделката. трЕбе да има нещо отстрани според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеМежду другото покрай щангите та пак на темата за изи.
Хубаво, било услуга на троянския разбойник. Но ЗАЩО ще му я правят аджеба? Защо. Ей така тръгнали да търсят някой с фалирала фабрика за да му я купят и да му направят услуга.
Това не е някаква агитация а по-скоро въпрос към някой ако знае и иска да намкне. Аз също се чудих, но няма по-близко инфо. Накрая реших че щом са го взели - все има за нещо, Може земята да им е харесала. Може да искат да го напудрят и продадат на "пазарен лидер" премахващ конкуренцията, мопже още 10 спекулативни причини да се търсят. Реших че са на мнение че могат да изкараят пари от него и толкоз. Не знам как обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеГрую, остави щангите, не са във фокуса и не е на софарма единствената вина. тогава Абаджията сам го беше избрал това лекарство а (лека му пръст) не му беше работа на него точно. Сподели ако искаш защо според теб Доверие купи Изи..... Аз ще съм ти благодарен да чуя мнението ти
успех и на теб, както казах, хубаво е да има оптимистиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
не съм го виждал в Била но ще проверя! Отзивите за продукта са много добри в нета но всеки си има мнение. В крайна сметка няма да е Ариел а в по ниският сегмент.
А за нашите щангисти - нали не мислиш че от федерацията не са знаели? Щангистите от край време ги тъпчат с препарати но наистина беше ужасен скандал. Шиши за мен е лицето на разрухата в тая държава и имам твърда позиция!
Успех Груев!
За Изи-то - евентуално би могло да е конкуренция на Бонукс, рекс или Савекс, но за това трябва страхотна рекламна кампания, само с рекламки по радиото и минаване по тънката лайсна няма как да стане. А чичо ти Оги си гледа печалбичката и пара за реклама не дава - ше измести Фикосота, Хенкел или Проктър енд Гембъл на кукуво лято - казвам го като човек с доста опит в бранша
За щангистите си казах мнението - скандалът от 2000 година е само и единствено по вина на Софарма, които са допуснали (нарочно или поради некадърност) наличието на съставка, която не трябва да е там. В нормална държава подобна компания е фалирала на секундата от дела на ощетени граждани, но на БФБ е флагман, заедно с едни други, дето два пъти държавата ги спасява, но за тях да не споменавам! И после пак ми говорете за нормална борса и дрън-дрън.
Успех и на теб, хубаво е да има позитивизъм и оптимизъм, аз, за съжаление, съм реалистNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Между другото покрай щангите та пак на темата за изи.
Хубаво, било услуга на троянския разбойник. Но ЗАЩО ще му я правят аджеба? Защо. Ей така тръгнали да търсят някой с фалирала фабрика за да му я купят и да му направят услуга.
Това не е някаква агитация а по-скоро въпрос към някой ако знае и иска да намкне. Аз също се чудих, но няма по-близко инфо. Накрая реших че щом са го взели - все има за нещо, Може земята да им е харесала. Може да искат да го напудрят и продадат на "пазарен лидер" премахващ конкуренцията, мопже още 10 спекулативни причини да се търсят. Реших че са на мнение че могат да изкараят пари от него и толкоз. Не знам как обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеДа бе, то точно Софарма беше виновна тогава на щангистите. И никога, ама никога повече не им се случиха случки с препарати...
Пък и "най-българския" спорт..... Как да ти кажа..... Аз по-си харесвам борбата. Тя наистина има корени по наще земи от мнооого време. Щангите са ми тъпотия. Още повече че знам каква скука са и като тренировка и въобще като среда.
Ето наскоро почин Величко Чолаков. Ти спомняш ли си го? Разбра ли за таз работа. На 45 години май или нещо такова. От що туй?
- хванаха ли нашите с фуросемид - хванаха ги
- от къде дойде фуросемида в пробите - от лекарството ороцетам
- кой е производителя на това лекарство - Софарма
Т.е. да ти го преведа, че като купите акции на нещо и се хвърляте като матросов на амбразурата, без да гледате изобщо фактите - Софарма е вкарала съставка в лекарство, която не трябва да е там - или са крайни некадърници и не е ясно какво ръгат в хапчетата (което означава тази компания да се закрие завинаги), или са го направили нарочно )уволнения, глоби, ама жестоки и т.н.). Ти разбираш ли, че иде реч за хапчета, които се ползват от хора за лечение или възстановяване и са предназначени да лекуват, а не да те тровят!!!
те това е чича ви Оги - "честния" Бизнесмен - лика-прилика с КОЙ!
П.С. Величко го помня и знам, помня и Милен Добрев, а помня и Абаджията - най-големият треньор, раждал се някога у нас!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Без да ви се меся в спора, но този прах го има в София от мноооого време - в Била. Пробвал съм го, точно защото уж български и а, у, златни медали - ми не става, боклук от типа на бонукс е - лично и неангажиращо мнение. А за продуктите на Софиарма - никога, ама никога не ги купувам, когато това ми е възможно, защото още не мога да забравя онзи невероятен скандал с фуросемида в ороцетема, дето уж случайно беше влязъл в хапчетата, купени точно от Софарма за нашите щансгисти на Олимпиадата в Сидни. Срам и позор - убиха най-българския спорт, с най-много златни отличия, а тази компанийка мина между капките, когато трявбаше да я сринат със земята
И после пак ми говорете за Шиши-та и прочие, като си ги имаме под формата на "големите индустриалци" още от време оно. Срам и позор!
Уф, ядосах се, айде лека и доходна и помнете 2000-та - историята е за това, за да се повтаря! Вторият път като фарс...
А за нашите щангисти - нали не мислиш че от федерацията не са знаели? Щангистите от край време ги тъпчат с препарати но наистина беше ужасен скандал. Шиши за мен е лицето на разрухата в тая държава и имам твърда позиция!
Успех Груев!
Коментар
Коментар