Въпрос към мр. Профит-Как виждаш нещата тук и продаде ли,при положение ,че удари стоповете? Това не е заяждане-винаги съм ценял обоснованите ти мнения и дори заради твоя коментар купих на около 1лв и продадох на около 1,5лв/по спомен/ за което съжалявам,
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Щом толкова вярваш в холдинга защо го продаваш ?
Успех на играещите тук, аз на чича ви Оги вяра нямам, но това не пречи да се правят пари и с него - за да печели един, друг трявба да губиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Щом толкова вярваш в холдинга защо го продаваш ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Схванал си идеята ми чудесно! Не е целта да се хваля и надувам.. ако беше това щях да пиша абсолютния размер, а не само процент
Идеята е да провокирам играчите на БФБ да стават все по-добри и да вярват в успеха, а тези които се колебаят дали да се пуснат да виждат че на това малко пазарче могат да се правят и големи печалби.. стига да си находчив, упорит и търпелив, а не вайкащ се мрънкалник и завистник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Както казва цитираният от теб господин "The other aspect of avoiding vicarious wisdom is the rule for not learning from the best work done before yours." Батя ако не е най-добрият спекулант тук, то поне е сред тях и благодарение на такива мнения ние можем да погледнем в главата му и да научим нещо полезно. След време е възможно този му пост да се появи в книга със заглавие подобно на "Легендарните трейдъри на БФБ", така че не споделям гледната ти точка.
По скоро ще ми е интересно да науча за причината довела до това действие...
Идеята е да провокирам играчите на БФБ да стават все по-добри и да вярват в успеха, а тези които се колебаят дали да се пуснат да виждат че на това малко пазарче могат да се правят и големи печалби.. стига да си находчив, упорит и търпелив, а не вайкащ се мрънкалник и завистник!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff
По скоро ще ми е интересно да науча за причината довела до това действие...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Да се надяваме ,че си ме послушал от дебата онзи ден....
Фонда няма достатъчни мъни и няма да попълва бързо ИХБГ и Доверие/ или до това ниво ще попълва плюс 200К лева / това бе темата....
да се надяваме че ще купят още малко щото до месец я виждам до 2 лв ...
Не купените спекулански акции ще я свалят много бързо...
Батя , е продал това е много силен мечи сигнал и даже съм сигурен че е продал на 100% а ако не е продал причината е малкото търсене на цените на 2,50 и после спада под 2,5 ... ..
така аз бих направил ,всичко и после да дебна корекцията ако я обичам позицията ....
Поздрави!
Keep going ...
Коментар
-
Монти, има и друго тълкуване. Фонда ще изсмуче реално голяма част от спекулантските акции, или около 2% от капитала като цяло. От тук нататък всяко ново търсене трудно ще намира големи продавачи..Спомняш ли си какво стана със Стара планина примерно. ЕТФа обра количества на 5-6 лева и сега е на 8,50...
А, да, и ОД винаги може да се включи в играта с някое търгово
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа се надяваме ,че си ме послушал от дебата онзи ден....
Фонда няма достатъчни мъни и няма да попълва бързо ИХБГ и Доверие/ или до това ниво ще попълва плюс 200К лева / това бе темата....
Батя , е продал това е много силен мечи сигнал и даже съм сигурен че е продал на 100% а ако не е продал причината е малкото търсене на цените на 2,50 и после спада под 2,5 ... ..
така аз бих направил ,всичко и после да дебна корекцията ако я обичам позицията ....
Поздрави!Last edited by dex; 16.09.2017, 12:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеУспех и на теб... няма как всички да сме на едно и също мнение, но на мен лично ми е приятно да общувам с хора на различно такова, особено когато се получава дискусия, а не някакъв квартален спор
Поздрави!Last edited by Монти; 16.09.2017, 11:34.
Коментар
Коментар