If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май месец в отчетите би трябвало да се отрази банката и да не е 5лв да ни е евтино спецялно към Батя а чичо Оги очевидно плаши гаргите на 2.80 и събира полека на 2.70 много ефтин трик...но явно балъци няма много всички умни ще изчакаме развръзката най малко а после ще му мислим може и до 10лв да стигнем краткосрочно...
успех!
Ако правилно съм проследил хронологията, това би трябвало да е търгово предложение и преобразуване от асоциирано в дъщерно, или ти нещо друго от новите събития визираш под "първо действие"?
Да, това имам предвид, но те нещата май са навързани.
Ако правилно съм проследил хронологията, това би трябвало да е търгово предложение и преобразуване от асоциирано в дъщерно, или ти нещо друго от новите събития визираш под "първо действие"?
Дъщерното дружество на “Доверие – обединен холдинг” АД, „Доверие – инвест“ ЕАД, спечели публичния търг и сключи договор за покупко-продажбата на 3 173 751 броя акции или 63,8865% от капитала на B.C. „Moldindconbank” S.A.
Уважаеми брокери на Бенчмарк, моля не купайте по цели 50бр. И 1бр ви стига за целта!
В този смисъл - не е лошо да се повдигне завесата на условията за търговия на БФБ! Имам предвид, че минимумите при комисионите по сделките непрекъснато растат!!!, А някои си позволяват "разкоша" да търгуват дребни бройки - явно манипулиращи цената - понякога дори смешно! Това са неравнопоставени условия, които нямам идея защо се толерират! Всички търгуващи на борсата трябва да имат еднакви условия - другото е леко казано некоректно - а доколко е законно, но според истински закони, а не някакви измислени, това е друг въпрос!
Коментар