Какво е това оживление тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОтчет...
Около милион печалба за Q-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКакво толкова му харесахте на отчета, че така я купувате днес?
Коментар
-
Александър Христов: Излизането от SOFIX няма да се отрази на бизнеса ни
http://www.infostock.bg/infostock/co...-na-biznesa-ni
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
А какво ли ще става тук ако цената. Малко Се повиши и тръгне пак акцията да влиза във софикс...не ми се мисли.....явно новините от френската сделка са добри а и дано чичо алги се включи.::.да няма неочаквана жътва тук през март
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хахаха, може и така да се каже.. Изкушаващо е да си върнеш обратно акциите на -40%
Коментар
-
Включих се и аз, пък ако ще да го кажа, че е за спекулата.
Пожелавам си да се намират хора да търгуват, едни за спекула, други за дългосрочно, трети ... за спорт ако ще. Има много хора склонни да рискуват - едни с бизнес, други с билетчета, трети с койни, четвърти с финансови инструменти, но в чужбина... Нека покажем че пазара в бг е жив, а това ще е добре за всички - търгуващи, бизнес и икономиката като цяло.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хахаха, може и така да се каже.. Изкушаващо е да си върнеш обратно акциите на -40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Може продавачите отпреди година да подхождат "джентълменски"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГолям глад за акции тук, да няма някаква новина, дето предстои..Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГолям глад за акции тук, да няма някаква новина, дето предстои..
Коментар
Коментар