Супер тайна е ... Нямах възможност да отида, но ако интересува попитай ДВИ-то.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЩе ги питаме на общото събрание на 28.08
Моля да споделите, ако не е някаква супер тайна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеГледам че цената се е насочила към нивата, на които купуваше Софарма в края на 2016. Току виж догодина станем свидетели на търгово предложение на 1.10-1.20
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеГледам че цената се е насочила към нивата, на които купуваше Софарма в края на 2016. Току виж догодина станем свидетели на търгово предложение на 1.10-1.20Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Доверие Капитал АД -дъщерно дружество на Доверие Обединен Холдинг АД, придоби 45 % от капитала на Доверие Брико АД.
http://x3news.com/download/?id=401054
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеО, не съм гледал новия отчет аз... няма го на сайта още. С тази информация сигурно изглежда по-различно.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПо мои сметки може да са минати вече 33 процента, а и 50 със свързани лица. Оставаха 2256 акции по данни от петък, а те идват със закъснение заради сетълмента. Това при положение, че акциите отиват в Софарма, а не в Телекомплект.
Така ми изглеждат сметките:
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА дали не се осъществява прогнозата на м-р Профит, че дори и с отлагане Софарма ще си изпълни заявката пред КЗК.. да обере свободните по пазара пакети и да направи търгово..Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
Коментар