А дали не се осъществява прогнозата на м-р Профит, че дори и с отлагане Софарма ще си изпълни заявката пред КЗК.. да обере свободните по пазара пакети и да направи търгово..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеПо-долу бях написал, какво мисля за Софикс, но изглежда, че мажо ще го лапне пакета на ЕТФ-а с кеф, така че едва ли е голяма драма излизането.
Има не е като да нама нагазили в прясно забъркания бетон, с къртач се излиза от него след време, че и куц по някога
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Точно за днес нямам идея, но като цяло Софарма е основният купувач от доста време.
А с този повишена активност и нарастваща капитализация на ФФ нищо чудно и в Софикс да останем, си мисля..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПичове, новина ли имаме или просто ефекта на пружината!?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеДокато сме асоциирано дружество това не е проблем.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Сигурно ли е според теб това излизане? Ако мажо продължи да купува и да създава търговия, дали няма шанс да я спаси...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеЕдна от позициите, които наблюдавам с най-голям интерес. Мажо полекичка изкупува фри флоута - за последните десетина сесии около 70-80% от изкупените акции са отишли при него. Не са някакви сериозни обеми, но все пак се купува. От друга страна през септември предстои излизане от Софикс и е интересно, какво ще се случи с пакета на етф-а. В по-дългосрочен план, ще се стигне ли до търгово...? Както казах, интересно е!
Коментар
-
Една от позициите, които наблюдавам с най-голям интерес. Мажо полекичка изкупува фри флоута - за последните десетина сесии около 70-80% от изкупените акции са отишли при него. Не са някакви сериозни обеми, но все пак се купува. От друга страна през септември предстои излизане от Софикс и е интересно, какво ще се случи с пакета на етф-а. В по-дългосрочен план, ще се стигне ли до търгово...? Както казах, интересно е!Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеНа 10.07.2018 г. в "Хидроизомат" АД е постъпило търгово предложение от "Индустриален холдинг-доверие" АД към акционерите на "Хидроизомат" АД за закупуване на 279 870 броя акции от капитала на дружеството. Съществените условия на търговото предложение Съветът на директорите оповестява с настоящото уведомление съгласно чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК.
Цената на търговото е 1.335
https://www.investor.bg/ipo/169/a/hi...bite-ni-57158/
Интересен прочит от позицията на времето...
За Хидроизомат е очакван завършек като публично дружество на фона на търговията а и бизнеса който имат от кризата насам.
Коментар
-
На 10.07.2018 г. в "Хидроизомат" АД е постъпило търгово предложение от "Индустриален холдинг-доверие" АД към акционерите на "Хидроизомат" АД за закупуване на 279 870 броя акции от капитала на дружеството. Съществените условия на търговото предложение Съветът на директорите оповестява с настоящото уведомление съгласно чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК.
Цената на търговото е 1.335
https://www.investor.bg/ipo/169/a/hi...bite-ni-57158/
Интересен прочит от позицията на времето...
Дружеството преговаря с европейски компании за съвместно изграждане на завод за хидроизолационни материали и пътни битуми, казва Ж. Жеков, изп. директор на ХидроизоматKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
според мен не, не ни трябва, това е съвсем друг бизнес
Коментар
Коментар